Şimdi Ara

iyi partili Yavuz Ağıralioğlu cb adayı hakkında tv de konuşması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • eski bir iyi parti seçmeni ve gönüllü çalışanı olarak iyi partiye verdiğim desteğe karşı duyduğum pişmanlığım biraz azaldı, desteklemiş olmaktan pişman değilim artık... iyi partili Yavuz Ağıralioğlu 6 lı masanın kuruluş amacından nasıl saptığını anlatıyor, son 10 yıldır hükümetin halka karşı kör ve sağır olduğunu söylüyor fakat şu anda 6 lı masa olarak biz daha seçilmeden halka karşı kör ve sağır olduk diyor.


    başlangıçta ortak amacımız mevcut iktidara karşı gücü birleştirmek ve garanti bir galibiyet sağlamaktı diyor...


    KK nin kendini zorla aday olarak dayatması hakkında çok güzel konuşma yapmış ve iyi parti olarak kendini çok güzel ifade etmişler... iyi partiye olan saygım biraz daha artmış durumda şu anda... tabiri caizse Yavuz Ağıralioğlu bombalamış resmen :D


    seçime kadar daha çok uzun süre var ve ben çok şeylerin değişeceğine inanıyorum... şu anda seçilmemiş olan kk nin trolleri ile mücadele ediyoruz ve seçime kadar olan sürede halkın sesinin ağır basacağını düşünüyorum ben.



    Özlem Gürsesyoutube
    EMEK VE ÖZGÜRLÜK İTTİFAKI ADAY GÖSTERMEYECEK... bu açıklama İYİ PARTİ'de deprem etkisi yarattı ! İYİ PARTİ'li Yavuz Ağıralioğlu gemileri yakan çok sert bir açıklama yaptı... ama istifa etmedi. Peki şimdi ne olacak ? Meral Akşener bu açıklamayı biliyor muydu ? Millet İttifakı masası buna ne diyecek ? Murat Yetkin ve Derya Kömürcü ile YAYINDAYIZ Destek Olmak İçin: https://www.youtube.com/channel/UCojOP7HHZvM2nZz4Rwnd6-Q/join Özlem Gürses'le 5 Dakikada Dünya Gündemi Podcast Linki : https://open.spotify.com/episode/2BrfT4VHgTtUJcevyM2cLn?si=rIy-2Q8eS7O0y9zvblRArw Özlem Gürses gündemi sizin için yorumluyor... ••• Yeni Videolardan Haberdar Olmak İçin - https://bit.ly/3dEwomR ••• - Sosyal Medya - https://www.instagram.com/ozlemgurses/ https://twitter.com/OzlemGurses http://www.ozlemgurses.com/ ••• Bize Ulaşmak ve İşbirliği Yapmak İçin : iletisim@ozlemgurses.com #ÖzlemGürses #YavuzAğıralioğlu #SonDakika
    https://www.youtube.com/watch?v=gVNwtbF3HKk



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9C4E635E7 -- 22 Mart 2023; 18:32:24 >



    _____________________________
  • İyide şimdiye kadar aklın neredeydi, 6 lı masada hdp ile görüşülmez diye bir anlaşma mı vardı, hdp nin masadan alabildiği hiç bir şey yokken, adaylar belirlenmişken, millet ittifakı oyunu arttırdığı bir esnada bu açıklamalar şüpheli yaklaşırım, kalbi nerde olduğunu da söyledi zaten halen ne duruyor ki iyi partide

  • adam güzel konuştu ama ip ye yazık oldu, k.k iyi partiyide yedi bitirdi birbirine düşürdü, akşener hala 3 maymunu oynarsa milliyetçi oyları bayağa düşçek.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 22 Mart 2023; 18:31:18 >
    _____________________________
  • Yoo. Hiçbir şey olmayacak. Ya istifa edecek ya da milletvekili adayı olmayacak. Ne değişecek ki 2 ayda? Kendinizi kandırmayın. Ya Erdoğan kazanacak ya Kılıçdaroğlu. Diğer adaylar yalnızca güç gösterisi yapacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt

    belki de siz kendinizi kandırıyorsunuz, daha seçilmeden kavga başladı, mevcut iktidardan çok muhalefet ile tartışıyorsunuz... çok garip bir tablo var şu anda ve sizlerin tartışmaları normal değil, alay ediyorsunuz, dalga geçiyorsunuz, kibir ve ego görüyorum kk fanatiklerinde.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9C4E635E7 -- 22 Mart 2023; 18:40:11 >
    _____________________________
  • İyide şimdiye kadar aklın neredeydi, 6 lı masada hdp ile görüşülmez diye bir anlaşma mı vardı, hdp nin masadan alabildiği hiç bir şey yokken, adaylar belirlenmişken, millet ittifakı oyunu arttırdığı bir esnada bu açıklamalar şüpheli yaklaşırım, kalbi nerde olduğunu da söyledi zaten halen ne duruyor ki iyi partide

    _____________________________
  • evohan kullanıcısına yanıt

    millet ittifakı oyunu arttırdı derken? kardeşim etki tepki meselesi, akp nin oyu düştü, bu gözden kaçıyor dimi? tayyipten giden oylar otomatikman muhaliflerin oyunu arttırıyor... yani şu anda güç birleştirmeye falan gerek kalmadı... muhalif kanallarda mevcut iktidarın çuvallamaları ve yanlışları haber edilsin yeter... tayyip kaybetmiş durumda zaten.


    sıkıntı da burada başlıyor, kk belkide deprem mevzusu olmasaydı mansur yada eko yu aday yapacaktı çünkü akp oy kaybetmesi bu kadar şiddetli değildi, baktı deprem olayından sonra akp tam batışa geçti ve artık ondan sağlam bir oy kopması olacak ve kaybedeceğini gördü ve hemen kendini aday yaptı.


    halbuki Mansur yavaşın o devlet adamı duruşu onu seçtirmeye yeterdi, baksanıza bir kaç gün önce deprem ile ilgili bir konuşması var 7 dakikalık ve adam öyle güzel konuşuyor ki ne bir kibir var ne bir ego var, ne birilerine sataşma yada birilerini gömme var, onun gibilerin yönetimde olması lazım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9C4E635E7 -- 22 Mart 2023; 18:46:22 >
    _____________________________




  • Haklı ama ne yapacan? bu ülkede milliyetçi oy sayısı maalesef belli seviyede ya seçilemeyecek kenardan hükümeti eleştirmeye bu çarpık düzeni izlemeye devam edicen yada seçilebilmek muktedir olmak için şartları zorlayacan.

    50+1 sistemi hiçbir parti için kolay değil. Bugün cmhr koalisyonu bile minnacık 0.2 0.3 lük partileri kendine çekmeyi amaçlıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ne senin nede benim milliyetçi olmamıza gerek yok, eğer tayyip 2. tura kalabilirse 2. turda sende bende onun karşısındakine oy vereceğiz, ve diğer muhaliflerde öyle yapacak...

    _____________________________
  • muhalefetin acilen kendi arasında tartışmayı bırakması lazım boş tartışmalar artık seçim sonrası ne yapıyorsanız yapın

    _____________________________
  • mansur yavaş aday olsaydı bence de seçilebilirdi ama olmadı adam kk yı ezip aday olmam diyor ne yapılabilir, hele bu saatten sonra, iyi parti başkan yardımcılığı alacak, bakanlıklar alacak, masada olmayan hdp den korkuyor adam çok şüpheli zamanlama

    _____________________________
  • Geçenlerde sana trol denmesine kızıyordun şimdi ise her önüne gelene trol diyorsun. Ben K. K fanatiği değilim. İnce 'nin de düşmanı değilim. Yalnızca bu ikisinin uzlaşmanın iyi olacağını düşünüyorum.


    Kibir ve egoya ise hiç girmeyin. Hükümetin cenahında ondan bolca var. Muharrem İnce ile olan tartışmalar ise Muharrem' in muhalefete topyekun saldırmasından dolayı. Benim gözlemlediğim pek çok seçmen Muharrem 'in bu tutumu yüzünden ona kuzgın. Fakat onun da haklı olduğu yönler var. Özellikle nasıl aktroller varsa oktroller de var ve aynı ahlaksız tutumla İnce' ye saldırıyorlar. Sonuçta seçim öncesi gereksiz bir kavga içine düştüler.


    Ben seçimi muhalefetin kazanmasını istiyorum. Ne Kılıçdaroğlu cu ne de Muharrem ciyim. Bu seçim kimsenin tam olarak istediğini alamadığı bir seçim olacak.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hopdediks-Dediğimdediks -- 22 Mart 2023; 18:58:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • evohan kullanıcısına yanıt

    zamanlamanın sebebini söyledim, deprem olayı olduktan sonra akp nin kaybettiği oy oranı devasa boyutlarda ve artık gücünü birleştirmiş olan 6 lı masa nın kararları daha da kolaylaşmış durumdaydı...


    galibiyet garanti olunca kk kumar oynama yolunu seçti, kk nin son dakikaya kadar böyle bir karar verme ihtimali düşüktü bence ama dediğim gibi bu deprem yüzünden akp den devasa bir oy oranı kopunca kk adaylığı patlak verdi işte.

    _____________________________
  • Artık trollere kızmıyorum,
    2 aydan az ömürleri kaldı…

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt

    kk ve akp trolleri kanıtlı ama... belli oluyorlar yani, günde 50 tane paylaşım yapıyorlar ve hepsi benzer mesajlar, trollük yaptıkları belli. yani kk trolleri olduğunun kanıtını mı istiyorsunuz?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9C4E635E7 -- 22 Mart 2023; 18:56:39 >
    _____________________________
  • Ağıralioğlu, "Kemal Bey'in adaylığının dayatmasına itiraz ediyorum. Bu itirazım İYİ Parti'nin hassasiyetlerinin doğru anlaşılabilmesi çerçevesinde kamuoyuyla paylaştığım bir itirazdır" dedi.


    PUSU KURULMUŞ PARTİYİZ

    Umut olarak kurulmuş masanın başka bir gündemle iktidar heveslerinin aparatı olarak dönüştürülmesine karşı çıktık. Biz umut olarak kurulmuş bu masada, ümitlerine pusu kurulmuş bir partiyiz.


    Siyaset, yönetici kadronun eliyle ilkesizleşir. Siz dün iktidar yaptı diye kızdıklarınıza, kendiniz de alet olup benzerseniz, o zaman iktidara gelmenizin ne anlamı var. Siyaseti bu popülizmle yapacaksanız mücadele etmenin ne önemi var. Ben bugün bu itirazları yapıyorum, sebebi şudur: 5 yıl sonra milletim bizi bağışla biz kandık dememek için söylüyorum.


    Meral Akşener itiraz ediyor diye kaybetme endişesi duyuyor ve buna saygı duyulması gerekiyorken, bu kaybetme endişesine küfrediyorsanız, kaybeder miyiz korkusu duyanlara 3 gün boyunca 30 yıllık küfrediyorsanız, siz iktidara gelince, güç elinize geçince, ne yapacağı kestirilemez bir iradeyi temsil ediyorsunuz. Dolayısıyla bizi tedirgin ediyorsunuz.


    6 genel başkanın mutabakatını Kemal Bey teklif etti. CHP'nin yaşadığı bu 'kazanabiliriz' duygusuna 3 günde en büyük küfür edildi. Siz elinize güç geçince bize ne yapacağınızı göstermiş insanlarsınız. Siz daha iktidara gelmeden her şeye kör ve sağır oldunuz.



    'Güçlendirilmiş-İyileştirilmiş Kemal Kılıçdaroğlu'


    Güçlenince, İYİ Parti'nin gücüne ihtiyacınız olmadığını düşünce bakın bakalım, bize mi benziyorsunuz iktidara mı? Güçlendirilmiş-İyileştirilmiş Parlamenter Sistem diye yola çıkılıp 'Güçlendirilmiş-İyileştirilmiş Kemal Kılıçdaroğlu' memleketin önüne sunuldu


    HÜDA-PAR VAR DERKEN BİZDE HDP VAR


    Yüzde 25'i, yüzde 75'e dayatmak nedir? İktidara çözüm sürecinde kızdınız, şimdi iş nereye geldi? 'Bizde HDP var, sizde de HÜDA-PAR var.' Muhalefetin vazifesi 'Sen yaptın, ben yapmadım' demektir.

    İYİ Parti, HDP'ye oy veren 6 milyonun kalbini kazanabilse ben bundan iftihar duyarım. Biz bölücüleri, çocuklarımızın katillerini dinlemeyiz. HDP yetkililerine Türk devletine 'katil' derken görüyorum, çok cüretkarlar.


    Kemal Bey'in adaylığının dayatmasına itiraz ediyorum.


    Ben terörün gölgesinin düştüğü yerde devletin makamlarının örselenmesine razı değilim. İYİ Parti'den kimse özür dilemedi. İktidar olmadan bu kadar nezaketsizliği, tahammülsüzlüğü iktidar olunca milletimiz için tehlike görüyorum. Kemal Bey'in adaylığının dayatmasına itiraz ediyorum. Bu itirazım İYİ Parti'nin hassasiyetlerinin doğru anlaşılabilmesi çerçevesinde kamuoyuyla paylaştığım bir itirazdır.


    Ben Türk milliyetçilerinin bütün şubelerinin, partilerinin birbirlerinin boğazına sarıldığı son seçimdir bu. Başka seçimler doğuracak gibi gelen bu seçim bundan sonra memleketini sarıp sarmalayacak, olanı biteni görüp yöneten bir Türk milliyetçiliğinin iradesine şahit olacak.


    Adaylık oylamasında yoktum, Kemal Bey’in dayatılmasına itiraz ediyorum.

    Ben itiraz etsem de partime laf söyletmem. Ben partim adına değil kendi adıma konuşuyorum, bedelini ödemeye razı olduğum için bu kürsüdeyim."


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________




  • bence hiç alakası yok daha masada adaylık konusu hiç konuşulmamış meral akşener öyle diyordu, hata baştan burada, kk nın adaylık isteyeceği gün gibi ortadaydı hdp nin onlara yanaşması ve deprem ellerini güçlendirdi evet ama mansur yavaş hiç istekli olmadı, ekrem imamoğlu ile de lobi yapmamışlar siyaset bu kadar baştan savma yapılmaz

    _____________________________
  • evohan kullanıcısına yanıt

    hayır muallakta idi, bu yüzden herkes "aday yıpranmasın diye açıklamıyorlar" diyordu sonra "son dakikada mansuru aday yapacaklar" diyenler vardı ve daha bir çok teori vardı çünkü karar verilememişti.

    _____________________________
  • Valla artık kim trol kim değil pek belli değil çünkü insanlar kendisi ile aynı fikirde olmadığı kişiye anında trol diyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt

    V2 isimli arkadaşa "sende troll müsün?" şeklinde kışkırtıcı ve hoş olmayan sertlikte bir mesaj atmıştım ama adam gayet güzel ifade etti kendini... ve o diğer adaylardan ve partilerden bağımsız olarak kk nin kendisini iyi bir seçim olarak görüyor ve bende ona saygı duyuyorum. troll demiyorum ve seçmenlerin genel olarak onun gibi kişiler olmasını istiyorum.


    tabi o arkadaş tayyibi destekleyen biri olsaydı aynı saygıyı duymazdım, tayyip istisna.


    edit: tayyipten bu deprem sonrası devasa bir oy oranı koptu, tayyibin söylemiyle "bu allahın bir lütfu" mu diyelim? bunu söylemek halk tarafından linç yemeye sebeptir tabi ve böyle konuşamayız fakat kendisi 15 temmuz kalkışması için böyle bir cümle söylemişti diye hatırlıyorum, yada akp kadrosundan biri söylemişti galiba. her neyse, akp den dev bir oy oranı koptu ve bu durum değerlendirilmeli, değerlendirmeden kastım oy oranı düşük olan kılıçdaroğlunun aday olması değil, muhalefetin ortak bir aday çıkarması ve bu halk tarafından sevilebilecek kişilerden olması.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9C4E635E7 -- 22 Mart 2023; 19:9:33 >
    _____________________________




  • Über milliyetçi Yavuz'a bak sen hele:


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________




  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.