Şimdi Ara

İYİ Parti, Gelecek ve DEVA Partililer, iyi dinleyin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Erlikin meşhur zortlama videosundan beri, böyle zortlatma görmedim.



    Ümit Özdağtwitter
    “Zafer Partisi-CHP protokolunun içeriğinden haberdar değildik diyen İYİ Parti, Gelecek ve DEVA Partililer, iyi dinleyin. Akşener:”Sayın Kılıçdaroğlu’nun yetkisi vardı, o yetkiyi yerine getirdi. Hayırlı uğurlu olsun..." demiş. Sayın Kılıçdaroğlu bana da yetki aldığını söyledi.…”
    https://twitter.com/umitozdag/status/1682450711982886922?s=20



    _____________________________
  • Burada biz KK'ye gizli anlaşma gizli mutabakat yap diye yetki mi verdik deniyor ? ( Meral Akşener'in söylediği orada 6-7 maddelik mutabakat orada zaten dişe dokunan bir şey yok. Ama gizli anlaşmadan neler verildi neler alındı ! Bilemiyoruz. ) Ayrıca devamında bakanlıkları kendi aramızda konuşacaz paylaşacaz. Sonradan CHP kendi payına düşeni kime verirse verir diyor !


    Adamlara sormadan gizli anlaşma yapılmış makam mevki dağıtılmış İç işleri ve 3 bakanlık nedir MİT başkanlığı nedir. :D Resmen 6'lı masa ile dalga geçilmiş ... Ve bunu halen daha savunuyorsunuz.


    Not: Bu arada o zamanlar Ümit Özdağ ben İç İşleri bakanı olunca gibisinden bir twit atmıştı. O zaman çoğu isim bunu eleştirdi. Ve CHP kanadı bunu YALANLADI ! Yok öyle bir şey dedi. Hatta ağır eleştiren CHP'li bir vekil İsmail Saymaz'a anlatmış KK bizzat beni aradı ve yok öyle bir şey dedi diyor. Ama görüyoruz ki YALANMIŞ. Kos koca CHP genel Başkanı insanlara yalan söylemiş !




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 21 Temmuz 2023; 21:53:14 >
    _____________________________




  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

    Ne ağladınız bir bakanlık için. Kk daha yeni mi öğrendinizde bu kadar tepki gösteriyorsunuz? Sizin derdiniz anlaşma falan değil. Türk milliyetçilerinin makam mevki kapması. Kk'nin hdp ile anlaşmalarına gıkınız çıkmadı.

    _____________________________
  • Siyaset böyle yapılmaz devlet adamlığı böyle olmaz.


    Hemm KK için hem Ümit Özdağ için... Hatta KK'nin yaptığı 10 yanlış ise Ümit Özdağ'ın yaptığı 100 yanlış.


    Ümit Özdağ'ın yaptığı kat ve kat yanlış zaten. Aralarında ki özel mutabakatı neden deşifre edersin sen ? Hemde muhalif bir kanalda gereksiz yere ? Ne planlıyor acaba bunu yaparak.


    Ümit Özdağ anlaşılan CHP biraz daha hırpalansın biraz daha ayrışsın biraz daha karışsın istiyor. Siyaseten oradan oy gelir bana diye düşünüyor ama siyasi güveninirliğini sıfıra düşüyor farkında değil. Yarın öbürgün kimse Ümit Özdağ ile özel bir şey görüşmez.

    _____________________________
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

    Herkes biliyordu zaten Ümit Özdağ'ın içişleri bakanı olacağını. Şimdi durduk yere seçim kaybedilmişken, niye bu kadar ağlamaya başladınız onu anlayamadım. Ortada ittifakta kalmadı. Paylaşamadığınız ne?

    _____________________________
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.