Şimdi Ara

İYİ Parti'den Ege Akersoy'un tutuklanmasına sert tepki

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
93
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İYİ Parti'den Ege Akersoy'un tutuklanmasına sert tepki



    İYİ Parti Sözcüsü Zorlu, üniversite öğrencisi Ege Akersoy'un tutuklanmasının 'hukuka aykırı olduğunu' söyledi, "Vatanperver Türk gençlerinin yeri şüphesiz cezaevleri değildir" dedi.


    DUVAR - İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, İstanbul’daki Gazze yürüyüşüne ve miting sonrası İsmail Aydemir'i 'Kelime-i Tevhid' bayrağı taşıdığı için darbeden üniversite öğrencisi Ege Akersoy'un tutuklanmasına ilişkin “Bu etkinlikte milli birliğimiz ve Cumhuriyetimiz açısından kabul edemeyeceğimiz görüntüler de ortaya çıktı. Bu çerçevede Türkiye Cumhuriyeti'nin anayasal düzenini yıkmaya yönelik fiili birliktelik içerisinde hareket eden bu tür gruplar tespit edilmeli, görüntüler etraflıca incelenmeli ve suç unsuruna rastlanması halinde cumhuriyet savcıları da gereğini de yapmalıdır. Bu yürüyüşün dağılması esnasında bahsettiğimiz görüntülerden de etkilenen üniversite öğrencisi Ege Akersoy, bir başka vatandaşımıza fiziksel şiddet göstermiş ve gözaltına alınmasının ardından sulh ceza hakimliğine sevk edilerek tutuklanmıştır. Fiziksel şiddeti savunmuyoruz ama bununla birlikte Ege Akersoy hakkında tutuklama gibi en ağır koruma tedbirine başvurulmasının hukuka aykırı olduğunu ifade etmek istiyoruz” diye konuştu.

    Kürşad Zorlu, "Türkiye'deki 81 ilimizi yakınlık anlamında 10 farklı kategoride topladık ve milletvekillerimiz, genel başkan yardımcılarımız ile bunların yanı sıra o bölgede bulunan Genel İdare Kurulu üyelerimizle birlikte 5 Ocak'tan itibaren artık sahalara iniyoruz" dedi.


    Kaynak:

    İYİ Parti'den Ege Akersoy'un tutuklanmasına sert tepki
    İYİ Parti'den Ege Akersoy'un tutuklanmasına sert tepkigazete duvar
    İYİ Parti'den Ege Akersoy'un tutuklanmasına tepki: Vatanperver Türk gençlerinin yeri cezaevleri değildir
    https://www.gazeteduvar.com.tr/iyi-partiden-ege-akersoyun-tutuklanmasina-tepki-vatanperver-turk-genclerinin-yeri-cezaevleri-degildir-haber-1659001







  • Harbii baya sertmiş :)


    Ama acele etmişler 2-3 geçti üstünden... Az daha bekleseler zaten tahliye olunca sert tepki verirdiler !!!

  • pkkye giden oyların hesabını versinler önce kimse şimdi hdp yasal parti deyip milletin aklı ile alay etmesinler.İYİ Parti'den Ege Akersoy'un tutuklanmasına sert tepki 

  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.