Şimdi Ara

İyi para kazanıyorum ama kız yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar, bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine burdayım.

Özetlemek gerekirse üni son sınıftayım, part time çalışarak iyi para geçiyo elime ama daha kız bulamadım. kız işini hep ertelemiştim ama para kazanmaya başlayınca artık zamanının geldiğini anladım gel gör ki tecrübe yok.

Şu ana kadar okulda tanımadığım ama beğendiğim birine tanışma teklifi ettim ama kibarca reddedildim. sonradan düşününce bu yöntem çok mantıklı gelmedi, aşırı yakışıklı olmayan ve tanımadığın birisiyle neden tanışmak isteyesin ki, yani kıza hak verdim. önünüzdeki haftalarda birkaç etkinlik vs. var onlara katılmayı düşünüyorum ama ne kadar şansım yaver gider bi fikrim yok.

hala yalnız bir kız görünce tanışalım mı diyesim geliyor ama üstteki sebepten ötürü çok da mantıklı gelmiyor, bunu kafamdan çıkarıyım mı? Tavsiye verin lütfen :)

• Tanışın önce insanlarla. Direkt bodoslama gidip de olaya girdiğinizde şansınız direkt tipinize ve kızın ön yargılarına bağlı. Halbuki insanlar birilerini tanıyınca onun yaşam tarzına, düşünce şekline, giyim tarzına ya da dinlediği müziklere ilgi duyabiliyor. Tabi kimisi de parasına ya da karizmasına. Ama sokakta az çok bir gözlemde bulunursanız genelde tipten ve paradan bağımsız olarak tarz olarak hep birbirine yakın tarzda çiftleri görürsünüz. O yüzden tanışmak şart. Onun için de biraz sosyal olmak gerekiyor.

yani etkinlikler fırsat böyle durumlarda. ilk intiba da önemli, ses tonun ve duruşun yüzünden daha önemli. kambur durma kesinlikle.

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
  • kardeşim tek diyeceğim kızlara para kaptırma

ekonomik zorluk yaşarsan hepsi seni terk eder , bunu unutma.

para yedirme kimseye.

Türk kızlarımı daha kolay amerikamı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ustam sene bana pm at. biraz konuşalım seninle

• Üniversitede ilk kız arkadaşımi çayla tavlamistim kantin bölümünde oturup ders çalışıyordu çay ve bitter çikolata alıp yanına oturdum oradan muhabbeti ilerlettim ders çalışırken farklı şeyler üzerinde calismaya başladık

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

tavsiye için teşekkürler. bahsettiğiniz "tanışma" eylemini gerçekleştirebileceğim ortamları bulmada sıkıntı çekiyorum. üniversitenin düzenleyeceği etkinlikleri takip edip katılmaya çalışacağım bu dönem, malum çok az dersim kaldı ve bu tür sosyal aktivitelere zaman ayırabileceğimi düşünüyorum çalışmanın yanında. keşke bir topluluğa falan girseydim ilk yıllarda ama sonuç olarak giremedim. sosyal olmayı ve ortamlara girmeyi biraz açabilir misiniz?

şu an gerçekten çok kısıtlı düşünüyorum nedense. 4 ay sonra üniversiteden mezun olacağım ve işler iyice zorlaşacak. hatta üniversiteden bulamazsam başka nasıl bulabilirim kız arkadaş hiçbir fikrim yok.

Birileriyle tanışıp arkadaş olabileceğim ortamlar bulmakta zorlanıyorum hocam, önerileriniz var mı? Arkadaş ortamından çok bir fırsat çıkmadı karşıma ne yazık ki.

attım

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.