Şimdi Ara

İyi golcü geleneğimizi bozmamalıydık.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Biz kalede Tolga'yla şampiyon olduk arkadaşlar ama golcümüz Gomez'di. Sonra Aboubakar geldi. O Gomezden 1-2 gömlek aşağıdaydı ama o da çok iyiydi. Cenk desen bence Abou'yla yarışır. Sonra ne oldu birden. Lanet yıllardır sövdüğümüz Pektemek'e kaldık. Neydi günahımız Tanrım? Larin dedik adam Kanada'da iyi ama burası Türkiye. Vagner desen topallayacak neredeyse. Babel'i golcü denedik bir kaç maç. Olmuyor olmuyor... Bize golcü lazım golcü. Ah be. Neden böyle oldu?



  • Oğuzhan'a verilen kredinin 10'da 1'i bile olsa Güven'e verilmeliydi.
  • Negredo, Wagner, Pettemet, Güven, Umut Nayır

    Elindeki CF ler bunlar. Hadi birini sattın yine 4 tane var elinde. Teknik direktörün de Senol Günes. En kötü senaryoda bile en azından biri formda olur.

    Diye düşündü yönetim. Ben onlara da çok kızamıyorum. Forvetten ziyade Talisca'nın yerine bir adam almak daha mantıklı olur dediler ve Sırpı aldılar.

    Bence çok da mantıksız değil.

    Ha tuttu mu tutmadı Güven'e kadar hepsi döküldü o ayrı. Bence ŞG'nin de hatası var.

    Güveni de iki maç izledik daha alır bu takımın gol yükünü sırtlar diyemiyorum yani.
  • ah negredo şu lajic ile oynıcaktı varya.
  • Bu ligde iyi golcün varsa ofansta iyiysen gerisi önemli değil. Defans kötü de olsa işi bitirirsin
  • 7,5 senede yönetim olarak geldiğin nokta gomez alırsan şampiyon negredo alınca 4. love alınca 7. ise senin yaptığın işin niteliği yoktur, her sene kazı kazan oynar gibi adam alıyorsan olacağı bu
  • Gomez, Aboubakar, Negredo üçü de çok güzel transferdi. Love, Larin maalesef. Beşiktaş tarihinde en büyük mobbingi yemiş olan Negredo ve onu alan yönetimde sıkıntı yoktu. İnatlaşan, bütün futbolcuların güvenini kaybeden, kendisine saygısı kalmamış, adamcılığın kralını yapan hocamızda idi sıkıntı. Ama hoca ile girilen Negredo restleşmesinden sonra Love değil Burak'ı o zaman alsaydık bari demeden edemiyoruz. Madem hoca ile devam edeceğiz, Love bizim önümüzü tıkadı sözleşmesi ile.

    Larin'de fazla kayıp görmüyorum, ciddi potansiyeli vardı ama avrupa futboluna uymadı. Girilebilecek bir riskti, Mitrovic gibi.

    İnatçı, adamcı, taraftarı aptal yerine koyan sevgili hocamız aşık olduğu adam ile buluştu, bir diğer aşık olduğu adamı da kampa götürdü zorla. Top hocada yine her zaman ki gibi.

    Gomez gelir önüne taş koyulmaz, sistem içinde oynar işte Şenor efekti denir.

    Negredo gelir mobbingin kralını yer, hocanın sahadaki öz evladı rabonacı tarafından oyun sisteminin dışına itilir, yönetim suçlu olur. Yok öyle yağma.




  • Burak Yılmaz'ı görecez bakalım. Ne katkı verecek takıma. Şenol hoca çok güveniyor ona.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.