Şimdi Ara

İyi fiyat mı yoksa ucuz mu verdim acaba?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tüm parçalar kutulu ve garantisi devam etmektedir. 1.Anakart Asus Prime B450m plus 2. İşlemci Amd Ryzen 5 3600 3.Ram Adata ve Corsair 4x8 32gb 3000 mhz 4.Ekran Kartı Asus Phoenix rtx 3060 12 gb 5. Ssd Sandisk 500gb 6.Güç Kaynağı Cooler Master 700w 7.Hava soğutma Arktic Freezer 8. Monitör asus vg249q 144mhz 1ms 9.Klavye ve mouse Steel Series ve mouse pad hediye. 10.Xbox 9.nesil gamepad 11. Bluetooth 5.0 adaptör(tp link) ve wifi 5 anten (tp link) 12. Kasa Phanteks ve 5 adet fan. 13.Asus h1 kablosuz kulaklık Bu sistemi 17500e elden sattım.Satış fiyatım iyi mi düşüncelerinizi merak ediyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• ucuza gitmiş

• Umarım gerçek değildir...
    Orası en az 30k ederdi(en az)
    Seni iyi soymuşlar g.o keşke foruma yazsaydın 20kya alırdım ben xd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illsucceed -- 4 Şubat 2023; 9:50:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 13 liraya rtx3060 sistem satildi , hadi sende kol monitorde var 20 falan ederdi belkide genede fena degil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 23-24 ederi varmış, kazıklanmışsın resmen :)

• Çok ama çok ucuza gitmiş üzüldüm

• Benzer sistemin 3060ti lı olanını 27k den verdim.
    İmkanınız varsa sattığınız kişiden geri alın.

• Adamlar 13bine falan sıfır hazır sistem satıyorlar rtx 3060lı.bende onları baz aldım.monitör dahil bu fiyat eder diye düşündüm.

• etu256 e kullanıcısına yanıt

Hocam nerede satıyorlar sahibindendekileri falan diyorsanız genelde kullanılmış parçalardan oluşuyor veya işlemci falan çok düşük oluyor. Göz boyamak için iyi ekran kartı takıp piyasaya sürüyorlar.

• İtopta sinerji gaming gen tr ince hesapta falan söylediğim fiyatlara sıfır hazır sistemler var.

O fiyata olan PC ler sizinkine göre çok daha düşük özellikli. Sadece ekran kartının iyi olduğuna bakmayın. İyi KAZIKLANMIŞSINIZ

• Bilgisayarı ucuza sattıktan sonra gelen pişmanlık hissi

• siyahatlıprens kullanıcısına yanıt
    Hahahaah alemsiniz hocam.Sağlık olsun artık giden gitti.Şimdi yeni pc toplama zamanı artık am5 ve ddr 5'e geçme zamanı olarak düşünüyorum.

• Yok siz diyince baktım işlemcileri falan daha yeni mesela. Ryzen 5 5500 falan kullanıyorlar.

Dostum bosver sen milleti olan olmuş belki 20 22ye verirdin oda monitör kulaklık klavye mouse hatrina diğer türlü senin kasan max ederi 15 bin 30 serileri kartların fiyatı çok düştü ben alacağım şimdi

İŞLEMCİ: AMD RYZEN 9 5900X

ANAKART: MSİ B550M PRO 

RAM: CORSAİR VENGAENCE PRO SL 16GB DDR4 3600MHZ

EKRAN KARTI: ASUS ROG STRİX RTX 3080 Tİ

SSD: KİNGSTON 512GB M.2 NVME SSD 

KASA: CORSAİR GT501

POWER: CORSAİR CV750 750W 80 PLUSPOWER 

Özellikleri böyle bu kasa 27.500 TL senin kasanın 10 gömlek üstü monitör klavye mouse kulaklık 37.500 TL ki senin sattığın bilgisayar bu kasanın getir götürünü yapar, araştır sadece bulursun ama tabi böyle konularıda satmadan önce açarsan daha iyi olur :)

• Normal geldi bana

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.