Şimdi Ara

İyi çeken modem tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar büyük bir eve taşındım aynı kattan ps3 ile modemime bağlanamıyorum arada 20 metre falan vardır tahmin ediyorum. Birkaç duvar var arada ama modem çeker diye düşündüm 20 metre falan sonuçta modemim airties air 5452ydi ve 20 metre öteye ps3'e gitmiyor sinyal ps3de sorun olamaz çünkü diğer komşuların wirelesslarını çok rahat görüyor yüksek sinyal gücü ile. Benim sizden istediğimiz fiyatı çok uçuk olmayan belirttiğim uzaklıktan ps3ü rahat çekebilecek bir modem tavsiyesi bu modemin iyi olduğunu duymuştum ama öyle dedikleri gibi kurşun geçirmez 200 metreye kadar rahat görür falan çıkmadı yani o yüzden duyduğunuzdan çok denediğiniz veya gördüğünüz ürünleri tavsiye etmenizi rica edeceğim.

İyi günler.

• hocam bende çok araştırdım hatta benim gurubum var net kullanıyoruz arkadaşlarım la benim evin üzerinde çatı da dış ortam anten var airties modem kullanıyordum wifi artık donmaya başladığı için bende iyi bir modem arayışı içine girdim hatta konuda açmıştım bugün gittim ZYXEL P660HN-F1Z 300MBPS bu markayı aldım bir çok yerde güvenle kullanabilirsiniz sinyal konusunda iyi diyor lar bende zyxel iyi olarak biliyorum

bence farklı bir modem yerine mevcut modeminize yüksek güçlü bir access point alıp
    sinyal probleminizi kökünden çözebilirsiniz.

örn. tplink 5210g.
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkanizmit

piyasadaki hemen hemen bütün modemler aynı çıkış gücünde ve birbirine yakın anten
    kazançlarına sahip oldukları için hemen hemen aynı sonuçları verirler.

bence farklı bir modem yerine mevcut modeminize yüksek güçlü bir access point alıp

örn. tplink 5210g.

Ben de sizin gibi düşünmeye başlamıştım. Airties 5452 için uygun bir access point modeli verebilir misiniz? Evimdeki çoğu elektronik cihaz 5 ghz desteklemediğinden 2.4ghz frekansında kullanıyorum modemi o yüzden illa 5ghz destekleme gibi bir kriterim yok. 4410 veya 4420 gözüme çarptı siz ne düşünüyorsunuz?

@wıld wolf: Hocam zyxel modemler ps3 için çok sorun teşkil ediyor diye biliyorum öneriniz için teşekkürler yine de.

• bence 5210g alıp airties modeme ethernet kablosu ile bağlayıp yayın yapsan gayet iyi olur.
    Direkt modemin yanından bile yapsan cihaz güçlü olduğu için gayet rahat sinyal alırsın evin her yerinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

bence 5210g alıp airties modeme ethernet kablosu ile bağlayıp yayın yapsan gayet iyi olur.
    Direkt modemin yanından bile yapsan cihaz güçlü olduğu için gayet rahat sinyal alırsın evin her yerinde.

O biraz riskli olmaz mı sonuçta airties 5452 de iyi bir modem(miş), ethernet ile bağlarsam anca yanından bağlayacağım ve yine az sinyal gitme sorunu olabilir. Access point almak daha mantıklı geliyor bana, siz de görüşünüzü paylaşır mısınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Genesis.

quote:

piyasadaki hemen hemen bütün modemler aynı çıkış gücünde ve birbirine yakın anten
    kazançlarına sahip oldukları için hemen hemen aynı sonuçları verirler.

örn. tplink 5210g.

Ben de sizin gibi düşünmeye başlamıştım. Airties 5452 için uygun bir access point modeli verebilir misiniz? Evimdeki çoğu elektronik cihaz 5 ghz desteklemediğinden 2.4ghz frekansında kullanıyorum modemi o yüzden illa 5ghz destekleme gibi bir kriterim yok. 4410 veya 4420 gözüme çarptı siz ne düşünüyorsunuz?

@wıld wolf: Hocam zyxel modemler ps3 için çok sorun teşkil ediyor diye biliyorum öneriniz için teşekkürler yine de.

ZyXEL modemlerde PES3 problemi yk yalnızca v2 modellerinde oda bu modeler eski olduğu için desteklemiyordu fakat P-660HW-T1 v2 modelide artık destekler hale geldi, P-660HNF1Z modem hem kaliteli hemde PES3 de srounsuz çalışan bir ürün tavsiye ederim.

• Arkadaşlar konuyu hortlatmak gibi olacak ama benim Tp-link TD-W8901G modemim var ve yan odadan 1 diş felan çekiyor, ayrıca modemin hemenn yanından telefonla bağlanıyorum 2 çubuk anca çekiyor ben de anteninde veya işte kablosuz özelliğinde bir arıza olduğunu düşündüm acaba acces point alsam sorunum düzelir mi? yani 120 m2 evde her yerde çeker mi ??
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.