Şimdi Ara

iyi bir bassçı olmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben yazın büyük ihtimalle 500-600 tl arası bir bas gitar alıcam. Başlangıçta notaları nasıl oğrenicem ve ritime ayak uyduramazsamm bu benim basçı olmayacağım anlamına mı gelir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 3DG

Ben yazın büyük ihtimalle 500-600 tl arası bir bas gitar alıcam. Başlangıçta notaları nasıl oğrenicem ve ritime ayak uyduramazsamm bu benim basçı olmayacağım anlamına mı gelir ?

çalışarak halledemeyeceğiniz şey neredeyse yoktur. notaları evde kendiniz internetten öğrenebilirisiniz. onun dışında gitarınızı alırken eğitim cd'si verebilirler ondan çalışabilirsiniz.

• müzik kulağın varsa her türlü enstrümanda ufak bir acemilik sürecinden sonra yardırabilirsin, ama kulak ve yetenek yoksa çok çalışman gerekir doğru düzgün çalabilmek için.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çalışırım ya dert değil de Bi de çalışıp da yapamamak var

• quote:

Çalışırım ya dert değil de Bi de çalışıp da yapamamak var

Öyle bir şey yok işte. Ben 350 liramı akustik gitara verirken öyle düşünüyordum ve hatta ilk başta 'Ulan olmuyor galiba' falan dedim ama ilk kısımda evet zor. Daha fazla çaba gerektiriyor. Ama ondan sonra neyi, nasıl yapacağını anlıyorsun ve akıyor, gidiyor. Hemen öyle çat diye sahnedeki adamlar gibi olmayı beklememek lazım, onun dışında bass gitardaki ilerleme süresini bilmiyorum ama 3-4 ay sonra bulduğun basit altyapılarla şarkı çalabilir duruma gelirsin herhalde. Ama 'yapamamak' diye bir şey yok yani. Onu aklından çıkarma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: conrade

quote:

Çalışırım ya dert değil de Bi de çalışıp da yapamamak var

Öyle bir şey yok işte. Ben 350 liramı akustik gitara verirken öyle düşünüyordum ve hatta ilk başta 'Ulan olmuyor galiba' falan dedim ama ilk kısımda evet zor. Daha fazla çaba gerektiriyor. Ama ondan sonra neyi, nasıl yapacağını anlıyorsun ve akıyor, gidiyor. Hemen öyle çat diye sahnedeki adamlar gibi olmayı beklememek lazım, onun dışında bass gitardaki ilerleme süresini bilmiyorum ama 3-4 ay sonra bulduğun basit altyapılarla şarkı çalabilir duruma gelirsin herhalde. Ama 'yapamamak' diye bir şey yok yani. Onu aklından çıkarma.

Tamam "yapamama" yı aklımdan çıkardım. Şimdi de ellerimin küçüklüğü var. Malum tellerin arasındaki uzaklık fazla, sap uzun. Umarım bunları da hallederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.