Şimdi Ara

İx35 lpg?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar babamda style plus ix35 var .2013 de almıştık .araba 9 binde sadece 12-13 litreden aşağı yakmıyo pek binemiyoruz açıkcası . Sahibinden de falan baktım lpgli çok var . Taktırsak iyi olur mu sizce ? Satarken falan problem çıkarmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende tucson icin merak ediyorum. bi akrabaya almayi dusunuyorduk vazgectik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç bir şey olmaz güzel usta güzel bir kit ile temiz temiz binilir.
  • Önemli olan binmiyormusunuz binmiyormusunuz yani lpg taktirdiktan sonra binermisiniz araba yine yatacaksa hiç gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GDI motorlara lpg uygulayan çok kişi var ve dizel ekonomosi oluyor neredeyse.Direkt enjeksiyonlu bir motor Lpg karşısında biraz zayıf karma sistem çok iyi bir sistem değil
    Yani iyi bir sistemde motora tam uyumlu değil.Yinede sorunsuz kullanan çok var karma sistemde de.
    Sıvı lpdi sistem var bu motorlar için geliştirilmiş ama fiyatları 7 bin lira civalarında onu taktırırsanız ful lpg kullanıp daha az yaktırıyor.
    Karma sistemin fiyatı 3 bin civarlarında ama ara sıra benzinde kullanıyor.Bence taktırın satarken ek fiyata satabilirsiniz yakıtı 50-55 kuruş civarında iken lpg ile 25-30 kuruşlara iniyor çok ekonomik oluyor bence taktırın tabi yıllık kaç km yapıyorsunuz onada bağlı.
    10 bini geçmiyosanız çokta gerek yok diye düşünüyorum.Birde 1-2 sene satıcaksanız zarara uğrayıp amorti edemeyebilirsiniz
  • Is yerinden bir tanidigimiz taktirdi aracina ve pisman.

Hem benzin hem lpg tuketiyor ve hic bir anlami kalmiyor. Kendisinin dedigine gore 50 TL lik gaz ile sehir ici 210 KM gidiyorum diyor ama 50 TL lik gaz bitince 25 liralikta benzin bitiyor diyoe. Lpg ye vereceginiz parayi yakit parasi olarak kullanin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.