Şimdi Ara

ITX Sistem Toplama | 7950x3d mi, intel Arrow Lake mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • VRM olarak tam sınırlarda görünüyor. Ama,bence ,önce hiç anakartı değişmeden ,sadece,işlemci değişimi ile bi dene. Cinebench R24 testi yap Alması gereken puanı alırsa,hiç elleme. Olay bitmiştir.

  • Bi de Mosfetlerin soğutulması için kasaya mümkün varsa, içeriye üfleyen fan ekle. Aşırı faydası olur.

  • metin abi 65 kullanıcısına yanıt
    Hocam hali hazırda şuan 6 fan takılı. Yukarıdan alıp arka ve aşağıdan atıyor havayı. 2 fanlı hava soğutma var, deepcool. Zaten eğer bir revizyon yaparsam fanları da değiştireceğim. Bir kaçında cw var. Hem onları da temizlemiş olurum.

    Yani kısacası şimdilik revizyonda işlemci + gpu + sıvı soğutma + 3 fan olacak. İşlemciye testten sonra bakıcam eğer yüzde 10 gibi bir eksiklik çıkarsa sorun yok, aynı anakart ile devam ederim. Ama yüzde 20 ve üstü çıkarsa anakartı da revizyona ekleriz.

    İlk ben bi işlemciyi sipariş edeyim. Testin sonuçlarını yazarım buraya hocam. Teşekkürler hocam ilginiz için. Tüm ekibe :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ebuu kullanıcısına yanıt

    O kadar fark olmaz. Yani 20 falan.Ama benim için yüzde 10 bile önemli. Zaten biribirine yakın, aynı kategorinin ,devam işlemcilerinde bile , yüzde 10-20 bu kadar fark anca oluyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 19 Ekim 2024; 21:57:41 >
  • metin abi 65 kullanıcısına yanıt
    Doğru yüzde 10’a okeysek neden 7950 alıyoruz :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ebuu kullanıcısına yanıt

    Siz dediğim gibi bu devasa işlemciyi alıp,bi deneyin bence Geçenlerde Gigabyte A620M Gaming X anakrt ile ,bi arkadaş 7900X3D işlemciyi beslemişti. En kötü itimal ile, anakrtı değiştirirz Ama acele etmeyelim.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.