Şimdi Ara

iTunes yedekleri görmüyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selamlar, bu lanet sorunu daha öncede yaşadım ama üzerinde durmamıştım. Fakat şu an ki durum gerçekten kritik, yedeğimi yüklemem lazım.
    Bilgisayarımda 5 farklı yedek var belirli tarih aralıklarında yüklenmiş olan, ancak itunes bu yedeklerden sadece en son olanını görüyor. Bunun sebebi nedir ? Nasıl çözülebilir ? Bilen var mı acaba ?



  • Hangi sürümde yedek aldıysanız telefonunuz şu an hangi sürümdüyse iTunes telefonunuzun şu an ki sürümüne göre yedekleri gösterir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Akay KLC

    Hangi sürümde yedek aldıysanız telefonunuz şu an hangi sürümdüyse iTunes telefonunuzun şu an ki sürümüne göre yedekleri gösterir

    Hocam cevap için teşekkürler. Apple destekle 1 saatten uzun süre konuştum ama sonuç yok. Ben böyle saçma bir olay görmedim. Sorunu tam olarak anlatayım belki bir fikriniz olur.

    Ofisimdeki bilgisayara iphone 6s yedeğimi aldım. Sonra C sürücüsünde yer kalmadığı için bu yedeği flash diske attım ve bilgisayardan sildim.
    Akşam eve geçince telefonumu sıfırladım. Evdeki macbookumdan nisan yedeğimi yükledim. Gerekli bilgilerimi aldım ve telefonumu tekrar sıfırladım.
    Ertesi gün ofise geçince, flash diskteki yedeğimi ofisteki bilgisayarıma tekrar yükledim ve iphoneu takınca o yedeği göremedim. Daha dün almış olmama rağmen yedeği göremedim. Apple destek konu ile alakalı hiç bir çözüm üretemedi.

    Mevcut yedeği macbooka yükleyerek, farklı diğer bilgisayarlarımda vs. her yolu denedim ama yok yedeği görmüyor.

    Sonrasında şöyle bir şey farkettim;
    En son aldığım yedek dosyasının içinde, plist uzantısı olan 4 farklı dosya var, bunlardan birisi info isminde, notepad ile açınca gördüm ki telefon ile alakalı tüm bilgiler burada yer alıyor. Diğer yedeklerimin içerisinbe baktım ve bu 4 farklı dosyanın, bu yedekler içerisinde olmadığını gördüm, çok ilginç.

    Sonrasında kendi yöntemlerimi denedim, en son yedeğin içindeki plist uzantılı dosyaları diğer yedeklerin içerisine kopyaladım, info dosyalarını açıp isimlerini değiştirdim ve kaydettim.

    Sonrasında itunesu tekrar açtım ve baktığımda yedeklerin hepsi gözükmeye başladı, heyecanlı bir şekilde yedeği seçip yükleme yapmaya çalıştım, telefon kendini dfu moduna aldı, sonrasında ise "Yedekleme bozulmuş olduğu veya üzerine geri yüklenen iPhone ile uyumlu olmadığı için iTunes, adlı iPhone'a geri yükleyemedi." hatasını alınca tüm hevesim kursağımda kaldı.

    Apple desteğe tekrar ulaşıp durumu anlattım ama adamların plist uzantılı dosyaların varlığından bile haberleri olmadığına adım gibi eminim, dökümanları içerisinde hiç bir şey bulamadığını söyledi bana.
    Anladığım kadarı ile, eski yedeklerim içerisinde bu dosyalar olmaıdığı için yedekler yüklenmiyor. Ben bi kurnazlık yaparak aynı dosyaları diğerlerine kopyaladım ama yemedi, muhtemelen, info dosyası içerisindeki bilgiler eşleşmedi (uid, imei, sürüm, version vb.). Bu bilgiler eşleşmediği için de böyle bir hata verdi.

    En son çözüm olarak, ibackupboot yükledim, o da aynı şekilde yedekleri gördü ancak yedeklerin içerisindeki hiç bir birimi görüntüleyemedi. En azından kişi listeme erişebilseydim bir nebze sorunuma çözüm olacaktı ama maalesef.

    Şu anda decipher backup repair isimli bir program indiriyorum, bir de onunla backup dosyalarını tamir etmeye çalışacağım. Sonrasında editlerim.

    Eğer konu ile alakalı farklı fikirleriniz varsa ve beni bilgilendirirseniz sevinirim.




  • merhaba aynı sorunu bende bugun yaşadım siz bir çözüm buldunuz mu ?

  • Merhaba çözüm buldunuzmu


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.