Şimdi Ara

İtunes Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba İphone4s Sahibiyim. İtunes e Bağlandığım Zaman Güncellenen Tüm Uygulamaları Tekrar Bilgisayarla Senkronize Ediyor ve Bu Çok Uzun Sürüyor. Yaklaşık 30 Uygulama Güncellediği İçin... Sorum Şu Bu Uygulamaları Senkronize Etmesini İptal Edemezmiyiz Ben Sadece Müzik Atmak İçin Bağlıyorum PC ye itunes ise uygulamaları pcye atıp zamanımı çalıyor yardımcı olabilirseniz çok sevinirim teşekkürler.

• ben müzik bile atmıyorum arkadaşım böyle oluyor anlayamadım önceden atabiliyodum şimdi nedense böyle oluyor
     İtunes Yardım Lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfrkn33

ben müzik bile atmıyorum arkadaşım böyle oluyor anlayamadım önceden atabiliyodum şimdi nedense böyle oluyor
     İtunes Yardım Lütfen

Müzikleri direk iphone'un üzerine sürüklemeye çalışmayın.İtunes'un arşivine sürükleyin.Senkronizasyon yaptığında müzikler otomatik gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: HüsammettinBey

Arkadaşlar Merhaba İphone4s Sahibiyim. İtunes e Bağlandığım Zaman Güncellenen Tüm Uygulamaları Tekrar Bilgisayarla Senkronize Ediyor ve Bu Çok Uzun Sürüyor. Yaklaşık 30 Uygulama Güncellediği İçin... Sorum Şu Bu Uygulamaları Senkronize Etmesini İptal Edemezmiyiz Ben Sadece Müzik Atmak İçin Bağlıyorum PC ye itunes ise uygulamaları pcye atıp zamanımı çalıyor yardımcı olabilirseniz çok sevinirim teşekkürler.

Sadece müzik atmak için bağlıyorsanız 3. parti uygulamalarını kullanmanız sizin için daha yararlı olur.Her seferinde sync yapmak zorunda kalmazsınız.
  • mogosan kullanıcısına yanıt
    derken nasıl yani nasıl yapacağım onu ?
  • telefonu bağladığınızda Özet menüsü kısmının en altında ''müzikleri ve videoları elle yönet'' tik attığınızda her seferinde sync yapmak zorunda kalmazsınız ve sürükle bırak yöntemiyle müzik atabilirsiniz.
    Ayrıca her seferinde sync yapmaması için yine özet kısmının altında ''Bu iphone bağlandığında otomatik eşzamanla'' tikini kaldırırsanız daha da otomatik sync etmez diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzi1234 -- 17 Eylül 2015; 2:57:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfrkn33

derken nasıl yani nasıl yapacağım onu ?

İtunes'u açın.Telefon sekmesine tıklamayın.Sonra atmak istediğiniz herhangi bir müziği seçip sürükleyin açık itunes penceresinin içerisine.Daha sonra telefon sekmesine tıklayıp seknorize et tuşuna basın.en altta.

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzi1234

telefonu bağladığınızda Özet menüsü kısmının en altında ''müzikleri ve videoları elle yönet'' tik attığınızda her seferinde sync yapmak zorunda kalmazsınız ve sürükle bırak yöntemiyle müzik atabilirsiniz.
    Ayrıca her seferinde sync yapmaması için yine özet kısmının altında ''Bu iphone bağlandığında otomatik eşzamanla'' tikini kaldırırsanız daha da otomatik sync etmez diye düşünüyorum.

Bende Öyle Tahmin etmiştim lakin müzikleri elle attığınız zamanda telefonu eşzamanlamanız gerekiyor ki telefona geçsin müzikler.
    eşzamanlayınca uygulamalarıda eşzamanlıyor bunu iptal edemiyoruz

• HüsammettinBey H kullanıcısına yanıt
    Hayır direk müziği atmanız yeterli olacaktır şimdi ben denedim acaba ben mi yanlış biliyorum diye ama direk müziği atıyorum yüklenmiş oluyor eşzamanlamanıza gerek yok
  • Evet sanırım şimdi bende başardım teşekkür ederim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.