Şimdi Ara

iTunes uygulaması nihayet Microsoft Mağazası'na geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Apple sonunda iTunes uygulamasını Microsoft'un Windows 10 uygulama mağazasına getirdi. Yazılım devi yaklaşık bir yıl önce iTunes'un Microsoft Mağazası'na 2017'nin sonuna kadar geleceği açıklasa da sonrasında bu tarih süresiz olarak ertelenmişti.

     

    Ayrıca Bkz.iPhone SE 2'nin görüntülendiği bir video ortaya çıktı
    iTunes, Microsoft Mağazası'nda eksikliği en çok hissedilen uygulamaların başında geliyordu. Özellikle de sadece Microsoft Mağazası ise sınırlı olan ve mağaza dışından uygulama yükleme imkanı olmayan Windows 10 S kullanıcılarının dört gözle beklediği uygulama artık Microsoft Mağazası üzerinden indirilebiliyor.

     


    iTunes uygulamasını Windows 10'lu bilgisayarınıza yüklemek için buraya tıklayarak Microsoft Mağazası'na erişebilirsiniz. Sisteminizde iTunes'un masaüstü uygulaması zaten yüklüyse, Microsoft Mağazası sürümünün eski yüklemeyi kaldıracağını ve ilk çalıştırdığınızda ayarlarınızı taşıyacağını aklınızda bulundurun.







  • İyi ya bari. Bi de ayrıca itunes un güncellemeleri ile uğraşmamız gerekiyordu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yıl 2018 hatırlatalım spotify senelerdir her platformda var spotify gibisi yok ya tek sıkıntısı yerli sanatçılardan bazıları yok zaten bizde sanatçıda yok pek şey olmuyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.