Şimdi Ara

İtunes sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İtunes e yedekleme yapmıştım teli sıfırladım tekrar yedeği almak istedim şifre istedi ne denediysem olmadı. Bu sefer Windows 10 PC. Son sürüme güncelledim ituneside güncelledim. Teli bağladım bu sefer yedek yok ortada. Daha önce yedekleme yapmadınız yazıyo. Çok önemli belgeler ve resimler gitti ne yapabilirim yardımcı olabilirmisiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Itunes Yedeklerini geri yuklerken icloud hesabiniza ait olan sifreyi gireceksiniz ama dikkat etmeniz gereken puf nokta ilgili sifrenin ilk karakteri harf ise onu buyuk harf ile baslayip geri kalani normal devam edeceksiiz. Mesela diyelim ki icloud sifreniz . "benimsifre12345" itunes yedegini geri yuklerken "Benimsifre12345" seklinde girmeniz gerekiyor.

    Diger Itunes yedeklerine gelince onlari windows isletim sisteminde "Appdata" klasorune yedekliyor. guncelleme yapmis olmaniz yedeklerin gittigi anlamina gelmez. buyuk bir ihtimal ile guncelleme ile versiyona ait olan klasor degistigi icin goremiyordur. Siz eskisine ait klasoru bulursaniz icindeki klasorleri mevcut yeni versiyona ait klasore tasirsaniz yedekleri goreceksiniz. Bu arada Tesadufen gezerken gordum soruyu aradan bayagi bir zaman gecmis ama belki sizin ( hala ayni bilgisayari kullaniyorsaniz) ve baskasinin isine yarar.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.