Bildirim
iTunes silindi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Format attım demişsin. Sadece itunes mi silindi? Resim müzik vesayre onlar silinmedi mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilgisayardan pek anlamiyorum ama muzikler d deydi c silinmis d duruyordu ayrica usb bellektede muziklerin %75i var
Sıfırdan Itunes'i kur. Pc'deki müzikler ile senkornize et. Eğer iphone'undaki müzikler ile bilgisayardaki müzikler aynı ise bişey olmaz. Ancak iphone da 500 müzik varsa, bilgisayarda da 250 tane varsa senkornize yapınca iphone'undaki müzikler de 250'ye düşer.
Bence hiç risk alma, iTools'u kullan. Hem daha rahat
Aynen dedigin gibi telefonda 500varsa 250-300u pc de veya usbde depolu amacim 500ude kurtarmak itools ile telefondakileri bilgisayara depolayip itunes ile devam edebilir miyim?
quote:
Orijinalden alıntı: tcancan
Aynen dedigin gibi telefonda 500varsa 250-300u pc de veya usbde depolu amacim 500ude kurtarmak itools ile telefondakileri bilgisayara depolayip itunes ile devam edebilir miyim?
Aynen
quote:
Orijinalden alıntı: tcancan
bunu yazmak için gelmiştim itools can kurtarır
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X