Şimdi Ara

iTunes Hesabımı takaslayacak birini arıyorum(karşılıklı olarak) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bu programlarin %80' i bende de var, hepsinide free iken aldim.
  • 2000 tl ye telefon al sonra 10$ lik uygulama icin seksen takla at. Bu nasil is anlamiyorum, o zaman anliyorum ki bu telefonu borc harc kredi kartiyla almisiz sirf masa ustunde goruntu yapsin diye. Ben de zaman zaman jailbreak yapiyorum ama sirf teknoloji merakimdan dolayi, jailbreak nedir ne mantikla calisir onun icin ha bir de fiyati 25$ dir uygulamanin onu almak icin. Ama onun disinda fiyati 1-5$ seviyesindeki uygulamalri orjinal aliyorum cunku telefonu update ediyorsunuz butun uygulamalar gidiyor jailbreakle aldiginiz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vugur

    2000 tl ye telefon al sonra 10$ lik uygulama icin seksen takla at. Bu nasil is anlamiyorum, o zaman anliyorum ki bu telefonu borc harc kredi kartiyla almisiz sirf masa ustunde goruntu yapsin diye. Ben de zaman zaman jailbreak yapiyorum ama sirf teknoloji merakimdan dolayi, jailbreak nedir ne mantikla calisir onun icin ha bir de fiyati 25$ dir uygulamanin onu almak icin. Ama onun disinda fiyati 1-5$ seviyesindeki uygulamalri orjinal aliyorum cunku telefonu update ediyorsunuz butun uygulamalar gidiyor jailbreakle aldiginiz.

    ilk ciktiginda 2500 lira verip aldim.takla atmiyorum sahsen imzamdaki sistemime de bakarsan onu da nakit aldim suanki fiyatiyla 3 iphone da onda yatiyor.muneccimlik yeteneginizi takdir ediyorum ancak kredi kartini cok nadir kullanirim ki aldigim uygulamalari da r10 tarzi sitelerden sanal kart alip onla aliyorum uzun oluyor.iki mesaj once belirttim zaten pazartesiye kadar cikmazsa kendim alacagim.burda takla attigim yada yalvardigim yok zaten igonun fiyati istedigim uygulamalarin tumu kadar ve digerleri yaninda hediye oluyor resmen.ayrica meraktan soruyorum bedavaci arkadasa igo ve infinity bladein fiyati diger tum uygulamalarin toplami kadar ve hic bedava olmadi bildigim kadariyla.yani yuzde 80 degil yuzde 50 daha iyimser bir rakam olabilir.
    lutfen yorum atarken amaciniz birini yermek yada kahinlik yapmak olmasin




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

    hesap paylasiminda sifre degisimi falan sikinti olmasin ?
    zira gerek yok bnce para verip alin kafaniz rahat olsun
    deaut. olayida sikinti olabiliyor mail atinca cozuluyor sanirim

    deauth direk itunes ekranindan 10 saniyede yapilabiliyor.5 kullanim hakki var toplam birini paylasacagiz zaten sorun olacagini sanmam
  • Burada en mantıklı çözüm PlayStation başlığında yapılan psn kardeşliğinde olduğu gibi 5 kişilik bi grup kurarak ve bu gruba ait hesap açılıp , o hesap üzerinden uygulamayı paylaşmak ..
  • iMessage için de Apple ID kullanılıyor. Ben de eskiden kolay olsun diye yakınlarıma kendi Apple ID'im ile kurulum yapıyordum ama mesajlarım onlara da gitmeye başlayınca artık hepsine tek Apple ID açıyorum. iMessage olayı değiştirdi.
  • Diyelimki sifremizi karsilikli verdik. Ya sen hem benimkini hem kendi hesabinin sifresini degistirirsen nolcak?? Bencede sen o ikisinede para ver kimseninbasi agrimasin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gunbah

    Diyelimki sifremizi karsilikli verdik. Ya sen hem benimkini hem kendi hesabinin sifresini degistirirsen nolcak?? Bencede sen o ikisinede para ver kimseninbasi agrimasin

    hocam sizin sifrenizi degistirmek icin sizin malinizi bilmem lazim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.