Şimdi Ara

ITunes'deki diğer kısmı (sarı renkli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
6.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar itunes'de ****'nın iPhone'u kısmına giriyorum alt tarafta neyin ne kadar yer kaplandığı gösteriliyor. Örn:Ses , Foto , Uygulama ve Diğer.Ben bu diğer kısmının neleri kapsadıgını merak ediyorum bende 3.8 Gb kısımı kaplıyor ve bu canımı sıkıyor .kısacası ne indiriyorumda diğer 'e gidiyor.

Orijinalden alıntı: MrBigStar

Arkadaşlar itunes'de ****'nın iPhone'u kısmına giriyorum alt tarafta neyin ne kadar yer kaplandığı gösteriliyor. Örn:Ses , Foto , Uygulama ve Diğer.Ben bu diğer kısmının neleri kapsadıgını merak ediyorum bende 3.8 Gb kısımı kaplıyor ve bu canımı sıkıyor .kısacası ne indiriyorumda diğer 'e gidiyor.

HOCAM DİĞER KISMI SANIRIM UYGULAMALARIN ARTIKLARI. YANİ TELEFONA YÜKLEYİP SİLDİĞİN HERŞEYDEN ARTA KALANLAR. BUNLARI TEMİZLEMENİN YOLU SANIRIM RESTORE. 3,8 GB TELEFONU BAYA YAVAŞLATIR. EĞER JEALBREAK VARSA İWİPE UYGULAMASINI TAVSİYE EDERİM.
  • sistem dosyaları diye bende biliyorum...Birazda safariye ait bilgiler kalıyor orda.. 3.8gb çok büyük bir rakam bence,bende en fazla 0.6gb gördüğünü hatırlıyorum en azda 0.38gb gibi birşeydi..sıfıra(0) inmiyor sanırsam nedenini bilmiyorum ama ilk açılış yapılan bir çok iphone gördüm hepsinde mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albertocontador -- 7 Şubat 2012; 11:07:41 >

Benim bildiğimde program artıkları. iwpie fln hikaye işe yaramıyor hiçbişey.

Restore şart.

Ayrıca yavaşlattığı konusuna girmiyorum bile ios'da ne kadar dolu olursa olsun disk, yavaşlamaz!
    | Play Station 4 - Fifa 22 |
  • Arkadaşlar sorun devam ediyorum.Resimi attım size bakabilirsiniz. 3.8 Gb banada çok fazla geldi

Restore etmen şart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExpendabLes

Senin ki bayağı bi saçma hal almış.

Restore etmen şart.

Aynen öyle hocam.Peki bu restore nedir? Ben biraz yeniyim i-phone işlerinde ve rehber gidecek dimi restore edince nasıl yedekleyebilirim rehberi.

örnek vermek gerekirse, jb'li telefonum var benim ve ifunbox ile sistem klasörüne bir dosya aktardığımda "diğer" kısımda görünüyo bu itunes'ta. o diğer kısmı tamamen sistem dosyaları ile alakalı bir durum. itunes'un tanımlayamadığı dosyaların boyutu..

Orijinalden alıntı: MrBigStar

Arkadaşlar sorun devam ediyorum.Resimi attım size bakabilirsiniz. 3.8 Gb banada çok fazla geldi

Kardeşim, bazı programların içine dosya atabilirsin. Örneğin AV Player, VLC Player, Pages vs. gibi. O dosyalar diğer kısmına girer. Bak bakalım bu tür bir program kullanıyormusun?

• Evet arkadaşlar sanırım dediğiniz gibi bazı şeylerde bilinmeyen tür yazıyor Ama bunlar uygulamaya girince çıkıyor hepsi anlayamadım ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrBigStar -- 7 Şubat 2012; 12:55:18 >

• yeni konu açmak istemedim ben de aynı dertten muzdaribim. benim yeni ipad'de other kısmı, -sıkı durun- 16 GB! (yazıyla on altı) :( kafayı yiyecem restore etmek tek çözüm galiba. 3-4 saattir bunu araştırıyorum nette ama bi çözüm bulamadım. ama sebebini buldum. AVPlayer HD programına film atıp sildikçe bu other kısmı şişiyor!!!
  • Bunun tek caresi malesef restore.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkesin başı dertte

Orijinalden alıntı: tolilay

RESTORE NASIL YAPILIYOR??

itunesdeki geri yukle butonu restore yanlis bilmiyorsam.

Samsung S24 Ultra
    Honda CBR 650 F
  • İtunesden geri yükle diyin. Jb li degilse ayarlar sifirladanda yapilabilir ..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: 2x16GB Kingston Beast 3200MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: Aula F75 | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Dualsense Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB
  • jb li olursa ne olur ??
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.