Şimdi Ara

itouch 3g 32gb de zamanlayıcı yokmu ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bana komedi gibi geldi şimdi bu alette ben zamanı ayarlayıp otomatık kapanmasını ayarlıyamayacakmıyım. aradım ama bulamadım nanom da bile var

• Nanoyla kıyaslamamak lazım O tür bir program bulabilirsin belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: djnone

bana komedi gibi geldi şimdi bu alette ben zamanı ayarlayıp otomatık kapanmasını ayarlıyamayacakmıyım. aradım ama bulamadım nanom da bile var

var ama ipod'u uykuya alıyor komple kapatmıyor. Nano'nu da uykuya alıyordu zaten komple kapatmıyordu..

saat/sayaç kısmından Sayaç Bitince seçenekleri arasından iPod'u Uyut dersen kapatır iPod'u
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuzunoglu

quote:

bana komedi gibi geldi şimdi bu alette ben zamanı ayarlayıp otomatık kapanmasını ayarlıyamayacakmıyım. aradım ama bulamadım nanom da bile var

var ama ipod'u uykuya alıyor komple kapatmıyor. Nano'nu da uykuya alıyordu zaten komple kapatmıyordu..

saat/sayaç kısmından Sayaç Bitince seçenekleri arasından iPod'u Uyut dersen kapatır iPod'u

saol dostum bunu deniyecem

• tamamdır beyler geri sayımı ayarlıyorum bittimi ipodu uykuya al diyorum müzik çalınca otomatik kesiliyo. sonra benim uykuma ipodumda eşlik ediyor. denenmiştir test edilmiştir
  • quote:

tamamdır beyler geri sayımı ayarlıyorum bittimi ipodu uykuya al diyorum müzik çalınca otomatik kesiliyo. sonra benim uykuma ipodumda eşlik ediyor. denenmiştir test edilmiştir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.