Şimdi Ara

Itopyadan servisi ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Öncelikle PC cahiliyim. Itopyadan OEM paketi almıştım 10 ay önce.

Geçen hafta Gigabyte 7700 xt ekran kartından kıvılcım çıktı. Servise yolladım. 31 Mart salı günü ellerine ulaştı. Telefonda konustuk. Hatta ne sorunu olduğunu sordu, ben de içine not bıraktım dedim. Buralari geciyorum.

Salı gününden beri 4 iş günü geçti ve hala geri dönüş yok.

Asil sormak istediğim konu şu,

Itopyanin sitesinden Ekran kartı stoklarina baktığımda gigabyte 7700 ya da 7800 yok.

Asus 7700 xt ve 9060-70 serileri var.

Sizce hangi ekran kartını takarlar?

Asus 7700 e baktım 2 fanli, benim gigabyte 7700 Xt 3 fanli.

O yonden herhangi bir sorun oluşturur mu?

Bir arkadaşım 9070 takarlar dedi ama siz ne dersiniz?

PSU un 650w fezeon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franklinda -- 4 Nisan 2026; 12:22:56 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sana değişim yapacak yer Itopya değil ki. Dispribütör firma kimse eğer tamiri & onarımı mümkün değilse servis raporuyla beraber, stokta mevcutsa ürün birebir değişimi yapılır, değişimi mümkün değilse fiyatı neyse iade edilir size. Bu konuda misliyle değişimini de talep edebilirsiniz ama 9070 ile değişimini yapacaklarını zannetmiyorum. Gigabyte farklı modeli windforce/eagle/aurus vs gibi modeller üzerinden değişimi yapılabilir. Yetkili servis ve gigabyte dispribütöründedir buradaki sorumluluk.

Mesajınızı şimdi gördum.

Itopya nin sitesinden baktığımda sadece 7700 XT Asus modeli var stokta.

Onun dışında 9060-9070 var. Bir arkadaş gigabyte haricinde hiç bir alt markayı kabul etme, Asus MSI kabul et dedi. Mesela 9070 modeli olan bir Ekran kartında 16 GB 128 bit iken benim ekran kartı 12 GB 192 bit.

O yüzden 192 bit tercih et dedi.

Böyle bir durum olduğunda " benim ekran kartı söyle söyle ben 192 bit istiyorum " diye itiraz edebilir miyim?

Eğer öyle bir durum söz konusu olduğunda beni arayıp bilgilendirme yapacaklar mi? Yoksa eve geldiğinde mi haberim olacak?

Onarım derken ekran kartından kıvılcım geldiğinden ekran kartının ömrü ölümcül bir şekilde riske girmiş olabilir mi? Yapay zekaya sordum kesin değişim dedi.

Bu arada bugün itibariyle 6. Is günü oldu. Hala arayan soran herhangi bir şey yok. Bir arkadaş 1 ay sürer demişti.

Bir de ben şunu anlamadım. PC yi 10 ay önce aldığımda fatura ev adresi eski ev adresi idi şuan başka bir evdeyim ve bu PC kargolandiginda eski adresime gelecekmis.

Müşteri hizmetlerini aradım mail atın dediler, mail attım. Sipariş no sordu.

Onun dışında herhangi bir onay mesajı da yok.

Acaba UPS kargoya verildiğinde UPS müşteri hizmetlerini arasam teslim edilmeden önce şu anki ev adresimi verip, bu eve gönderim yaparlar mı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cityzens -- 7 Nisan 2026; 20:11:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cityzens kullanıcısına yanıt

ürün yetkili servise gönderilmiştir. servis süreside 21 iş günündür..

biraz daha beklemen gerekecek..

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.