Şimdi Ara

İTOPYA REZİLLİĞİ VOL.99999999999999999

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşım İtopya ile sorun yaşadı. Bende dedim bana sorunu yaz foruma yazayım. Direk kendi ağzından söylediklerini aktarıyorum.


    Pc ile bluetooth bağlantısı olduğu ibare yazıldığı ve resimdeki ürünün bluetooth destekli olmasına rağmen elime ulaşan ürün eski bluetooth versiyonu olmayan ürün.

    Bu ürünü beklerken zaten rezalet bir ürün hazırlığı süreci yaşadım.3-5 iş günü denilen ürün 10 iş günü sonra anca elime ulaştı. Kendileriyle zaten asla telefonda görüşemiyorsunuz. 70-80 kişi sırada bekleyip maksimum 60 dakika hatta kalabiliyosunuz. Bir kez bekledim gelmedi, ikinci kez aradım 59.20 de sıra bana geldi ama 40 saniye içinde sade adımı söyleyebildim. 

    Mail attım otomatik cevapalar geldi her seferinde. Her neyse sonunda ürün elime ulaştı ve bir nebze olsa da şikayetlerimden vazgeçtim gibi. Ta ki o ana kadar. Ürünü kutusundan açtım yeşil bir kutu geldi, şaşırdım çünkü arkadaşlarımda ki beyazdı. Sonra ürünü denemeye sıra gelince birde ne göreyim ürünü pc görmüyor. Araştırdım ettim ve 2 farklı versiyonu olduğunu öğrendim. 

    Şimdi benim görüpte almaya karar verdiğim ürün bu değildi İtopya'nın satış politikasına göre. Hemen aradım tahmin ettiğiniz üzere sıra gelmedi. Mail attım derdimi anlattım 2. kez ararken onlar beni aradı görüşme sağladık. İlk bir hanımefendiye derdimi anlattım lakin ürünle ilgili çok bilgisi yoktu teknik servis bağlandı. Onlara derdimi anlattım, ürünün farklı versiyonlarını bana gönderdiklerinin vaad ettikleri gibi olmadığını söyledim

    bana ürünü bize gönderin dedi bende tamam dedim gönderdim. Geçen gün ürün ulaşınca tekrar aradılar görüşme gerçekleştirdik derdimi tekrar aynı şekilde anlattım ama ne yazık ki o görevlininde bilgisi olmadığı için tamam kontrolleri sağlayıp döneceğiz dedi, birkaç saat sonra döndüler.

    Yine başka birisiyle görüştüm ve ürünün aslında bu olduğunu orda yazılan "pc için bluetooth bağlantınız olması gerekli" ibaresinin bir hata olduğu, ürünün fotoğrafından da bu farklı anlayamazsınız dendi. Lakin ürün bariz şekilde anlaşılıyor. Tamamen sahtecilik yaptıkları. Ben bunlarıda düzgün üslupla açıkladım, 'siz bir firmasınız bu satışta sahteciliğe girer, yapılan çok büyük bir hata' olduğunu söyledim lakin karşılığında

    çok garip cevaplar aldım, 'beyefendi size göre büyük bir hata olabilir bize göre küçük ayrıca size kötü niyetli yaklaşsak para iadesi de yapmayız yani' dedi. Açıkçası şok oldum. Bana daha yetkili birisini bağlamasını istedim lakin klasik olarak en yetkili kendisi olduğunu söyledi. Velhaslı kelam sizin takdirinize bırakıyorum yaşananları, yani aldığıma alcağımada pişman oldum, resmen satışta sahtecilik yapılıyor ve bunları söyleyince de

    olabilir küçük hata bunlar deniyor, tamamen acemilik nerden bulaştım da aldım almaz olaydım. Zaten dünyalar kadar para ayırıp bir ürün alıyoruz onda da yaşadığımız terbiyesizliğe bakın.


    İTOPYA REZİLLİĞİ VOL.99999999999999999







  • semih ile kurretülayn aşkı ne oldu , inekler kesilip suçuk yapıldımı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • itopyadan herkes şikayetçi bende bir kere alışveriş yaptım sorun yaşamadım ama sonrasında birdaha cesaret edemedim açıkçası zaten telefon olayı ayrı bir saçmalık en az 40 dk bekliyorsun görüşmek için madem bu kadar sıkıntılı eleman alın beylikdüzüne şube açmayı biliyorsunuz

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.