Şimdi Ara

ITOPYA.COM'DA SÜPER DOĞUM GÜNÜ FIRSATLARI BAŞLADI! 7-31 MART (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
4.993
Cevap
142
Favori
1.121.532
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • m-99 M kullanıcısına yanıt
    Kolnde munihteki turk mahalleleri batık gerçekten onlar sadece orayı goruyor almanyayı orası zannediyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi almanyalidoktor -- 23 Ağustos 2018; 23:56:19 >
  • 2080ti strix modelinden neden haber yok acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon'dan alıp satsanız RTX modelleri daha ucuz oluyor anlayamadım niye böyle bu fiyatlar? Bu rekabet kurulu da sanırım sadece alçak fiyatı yükseltmeye yarıyor...
  • 2080 ile 2080 ti arasındaki boşluk fazla gibi araya bir kart daha gelebilir duruyor. 2080 nedense bana HD 5830 u hatırlattı
  • Yemin ediyorum insanlar işte böyle sömürülür. altı üstü kıçı kırık ekran kartı 8 binlira, hayırlı işler...
    Tüm dünya bir araya gelip son kullanıcıları her koldan sömürmeye devam ediyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GYKA

    https://www.itopya.com/donanimarsivi-v15-athlon-x4-860k-xfx-rx560-8gb-ram-1tb-disk-gaming-bilgisayar/

    Bu kasayı takip ediyordum, bir ayda 2.250TL'den 2.700TL'ye çıktı dolardaki artış yüzünden. Henüz inceleyemedim ama kampanyada uygun birşeyler vardır umarım.
    Linkteki ürününün kısa süre önce 2250 TL olduğu belirtilmiş, şu an ise 3550 TL. Dolar arttıktan sonra alışveriş yapmak gerçekten içinize siniyor mu? Şahsen ben takip dahi etmiyorum. Değiştirmek istediğim laptop vardı artık umurumda bile değil... (Mesajım bu mesajı yazana değil, genel)
  • kur bahane zamlar sahane

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araba alınır bu fiyata

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar zamani olan Nvidia'e mail atsin arasin vb. Bu al satcilar distributorler bitiriyo ulkeyi biz de goz yumuyoruz. Kur artmismis. Kimi kandiriyosunuz siz. O kadar kar etme! Milleti o kadar yolma sen de. Amazon bu adamlarin koydugu kari koymuyo. Sakin bunlardan kart falan almayin ve sikayet edin. Nvidia gerekirse yollamasin kartini ulkeye yeter ki boyle firnalar distributor olmasin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackRobe -- 25 Ağustos 2018; 9:9:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GeForce RTX 2080 Ti WindForce OC, 11 Go :1.290€ Aldım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


  • Mining çılgınlığı öncesi fiyatlar :/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KDV ötv kar payı vs anlıyorum da dolar bazındaki maliyetin 2 katını mı almanız lazım müşteriden bunu anlayamıyorum. Yani erken almak isteyen olursa ona kucak dolusu sevgiler mi demek istiyorsunuz? Founders edition 2080ti hadi 1200$. Sizdeki kartların son kullanıcı fiyatı 1000$ yani size maliyeti 1000$ değil. Ancak nvidia ile aramızda durup, kartı üreten firmadan bir kart bazında daha fazla kazanmayı hak edecek ne yapıyorsunuz anlamak mümkün değil. Ha diyorsanız ki dostum serbest piyasa, isteyen alır istemeyen dükkanın önünden çekilsin eyvallah.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerginix -- 26 Ağustos 2018; 12:34:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • itopya olarak Nvidia satış fiyatından alıp üzerine kargo kdv ötv kar koyuyor sanırım. kendimiz Amazondan alsak çok daha ucuza geliyor. Genelde kartlarda Türkiye garantili tercih ediyorum ama bu fiyat farkları ile gerek yok. Evga alır RMA yaparız artık bir şey olursa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fiyatlara canımız çok sıkılıyor , bugün 1000 tl ye kadar kart tavsiyesi istediğinizde karşınızı gt 1030 gibi giriş seviyesi bir kart çıkıyor buda durumun kötülüğünü göstermede son nokta , bu ülkede isteyen herkez her istediğini alsın en iyisine sahip olsun herkez en kaliteli ürünü zorlanmadan alsın ama buna fırsat verilmiyor ve bir süre daha verilmeyecek...
  • HumWE kullanıcısına yanıt
    Ne zaman verildi ki ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkay1074 kullanıcısına yanıt
    Muhtemel satışlar iyice dibe inene kadar böyle sonra belki gevşemeye başlıyacak ama yazık işte başkasının 2.000 alıp 1.500 ödediğine sen 2.000 alıp 10.000 öde diyorlar malesef halimiz bu...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BlackRobe B kullanıcısına yanıt
    Serbest piyasa...
    Nvidia vs birşey yapmaz. Bizim millet almayacak ki aşağıya düşsün fiyatlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gerginix

    KDV ötv kar payı vs anlıyorum da dolar bazındaki maliyetin 2 katını mı almanız lazım müşteriden bunu anlayamıyorum. Yani erken almak isteyen olursa ona kucak dolusu sevgiler mi demek istiyorsunuz? Founders edition 2080ti hadi 1200$. Sizdeki kartların son kullanıcı fiyatı 1000$ yani size maliyeti 1000$ değil. Ancak nvidia ile aramızda durup, kartı üreten firmadan bir kart bazında daha fazla kazanmayı hak edecek ne yapıyorsunuz anlamak mümkün değil. Ha diyorsanız ki dostum serbest piyasa, isteyen alır istemeyen dükkanın önünden çekilsin eyvallah.
    Maalesef böyle bir şey yok. Asus Strix RTX2080 satıyor diyelim, bizlerden tabi ki çok daha ucuza alıyor. Amazondaki satış fiyatına almıyor anlayacağınız daha ucuza alıyor. Sizin dediğiniz gibi bir uygulama ticarette yok, çünkü İtopya bir distribütor. Ama mahalledeki Hasan Elektronik İtopyada'dan alır ya da Amazondan alır sizin dediğiniz gibi yapar.

    Bu adam toplu mal alıyor , anlaşması var, üstüne masrafını ve vergisini de ekleyelim. Ne olursa olsun çok yüksek kar marjları koyuyorlar. Adam 800 dolara RTX2080 satıyor yurtdışında, bu herifin masrafı yok mu? Bu adam satış fiyatı olarak 800 dolar belirliyor bu adamlarsa 8000 TL'ye satıyor. Ben de farklı bir ürün gamı satan firmada OEM bazlı ve perakende bazlı satış birimlerinde yıllardır görev yapıyorum ve mesela bizde zaten SP (sales price) yani müşteriye satış fiyatı vardır. Bize müşteriye satılması gereken fiyatları belirtirler. Nvidia'de bunu yapıyor zaten, MSRP 700 dolar diyor, sen dışarda 800 dolar görüyorsun İtopya ise 1300 dolara satıyor. Utanmasa Nvidia'den fazla kazanacak ki. Atarı yok kokarı yok sonuçta, al sonra sat.

    Bence artık Türk insanı olarak saçma sapan haksızlıkları çok normalleştirdik, ben 96 yılından beri bilgisayar topluyorum, üzülerek piyasanın artık çok yanlış bir şekilde evrildiğini görüyorum.

    Sonuç olarak ben tüketici olarak artık gördüğüm her fiyatı zaman buldukça şikayet edeceğim. Araştıracağım Türkiye'de de şikayet edilebilecek yerleri. Oralara da sık sık şikayet edeceğim.

    Belki bir gün Aral, DR, Vatan Bilgisayar'ın oyun fiyatlarını yüksek tutmaları sebebiyle yedikleri cezanın katlarcasını yerler. Türkiye gibi bir ülke için büyük umutlar ama yapacak bir şey yok.
    Sağlıcakla,



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackRobe -- 25 Ağustos 2018; 22:0:19 >
  • BlackRobe B kullanıcısına yanıt
    Nvidia'dan daha fazla kar yaptıkları kesin. Üstelik sıfır hizmet. Yani kart bozulsa ben bunlara geri göndersem, yapacakları şey nvidia'ya kartı gönderip dolar bazında iade almak ve üstüne benim ödediğim parayı güncel kurdan bağımsız TL bazında bana iade etmek. Burada bile kurdan sebep vurgun yapacak. Yani onlar açısından keşke kartım bozulsa da para iadesi yapsalar. Yani itopya nedir, kimdir ki Nvidia'dan daha çok kar yapsın. Hangi hakla hangi sebeple. Ne tür bir özel hizmeti var ki ben gidip bu kartı amazondan almayayım. Ondan sonra vay efendim yerli firmalar taş mı yesin. Taş yesin abi. Garanti ile aramda bir distribütör veya Türk mağazası olmaması çok daha iyiymiş. Aliexpressten sıkıntılı ürün geldiği anda sorgusuz sualsiz para iadesi geliyor ki Amazon'u anlatmaya gerek. Yani itopya veya farklı firma farketmiyor benim için. Alacağım ürünle aramda olmaları, döviz kuru da burnundan solurken sadece bana ek maliyet getiriyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Katar seyhi el sadik kadi ile ortak giriyorum karta







    Bi masallahini alirim poyri..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.