uzun zamandıR n70 teLimin yanına 2.teL olarak beLLi incelemeLer sonunda f/p Acısından w810i de kaRar kıLmıştım.son oLarak teLi eLimde göRüp inceLemek için gittim.tam olarak vazgeçmedim ama -ekRan ''boyutLarı'' cok küçüktü -tuş takımı(rakamLarın oLduğu yeR hariC) birbiriyLe iç içe nerDeyse ve benim parmaKlarım iri :( -f/p açısından biSey diyemem kuLLanmadan..kağıt üzerinde ve kullanıcı memnuniyetLerine göre cok iyi ama bi tavSiyem de şudur TeLi.gidip elinizde görün. -insanın ergonomik yapısı bazen bu tür seçimleri etKiliyo benim parmaklarım buyuk kaldı bu teL.e yani üst tuş takımını kullanmak için parmağımı hafif dikleştirip kenardan basarak dokunabiliyorum. *kıSacası tAvsiyeLerinizi beKliyorum.en az bu teL özeLLikLerine Sahip,özeLLikLe fotoda iyi oLan(video için n70 im gayet basarıLı)en az n70 in ekran boyutlarında.Müzik fotoya göRe 2.pLanda az dinLerim cünkü.fiyat oLarak yine bu teL civarında teL. tavsiyeLerinizi beKliyorum.(Bar tipi ilk terCihim)
n72 dermişim ben 6300 ı öneririm ince şık ve kullanışlı yada daha ucuz olsun diyosan 2630