Şimdi Ara

İtiraf ediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 sene önce dershaneye gidiyordum.En üst katta kantin vardı.Adamla konusuyorduk yani aramız iyi gibiydi langırt vardı kantinde.Bazen bana jeton verirdi bedavaya severdi beni.Neyse 1 2 kere kasanın oraya gittim jeton almak için bozuk paralar bi tasın içinde duruyordu.Neyse o görüntü beynime kazındı zaten.
    O zamanlar evde bilgisayar yoktu.Yani vardı ama abimin beni oynatmazdı.Bende internet kafeye giderdim silkroad oynamak için.Haliyle ailemde kızardı her gün her gün gidilmez diye parada vermezlerdi.
    Bende planı kurdum.İkindi vakti dershaneye gittim o zaman üniversiteye gidenler oluyordu etraf sessizdi.Kantine cıkıp abiye selam verdim xx hocayı görmeye geldim dedim.Abinin aşağı katlara cay götürmesini bekledim kantinde yalnız kalmıstım.Hemen kasanın oraya gidip 2 tl civarı para alıyodum.Tas içinde bozuk para olduğu için anlaşılmıyordu.
    Sonra ver elini internet kafe.En az 6 7 kez yapmısımdır bu işlemi.

Bu da böyle bi anım işte.Csb değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clavery -- 3 Eylül 2012; 3:57:55 >

Orijinalden alıntı: Clavery

4 sene önce dershaneye gidiyordum.En üst katta kantin vardı.Adamla konusuyorduk yani aramız iyi gibiydi langırt vardı kantinde.Bazen bana jeton verirdi bedavaya severdi beni.Neyse 1 2 kere kasanın oraya gittim jeton almak için bozuk paralar bi tasın içinde duruyordu.Neyse o görüntü beynime kazındı zaten.
    O zamanlar evde bilgisayar yoktu.Yani vardı ama abimin beni oynatmazdı.Bende internet kafeye giderdim silkroad oynamak için.Haliyle ailemde kızardı her gün her gün gidilmez diye parada vermezlerdi.
    Bende planı kurdum.İkindi vakti dershaneye gittim o zaman üniversiteye gidenler oluyordu etraf sessizdi.Kantine cıkıp abiye selam verdim xx hocayı görmeye geldim dedim.Abinin aşağı katlara cay götürmesini bekledim kantinde yalnız kalmıstım.Hemen kasanın oraya gidip 2 tl civarı para alıyodum.Tas içinde bozuk para olduğu için anlaşılmıyordu.
    Sonra ver elini internet kafe.En az 6 7 kez yapmısımdır bu işlemi.

Bu da böyle bi anım işte.Csb değildir.

İtiraf ediyorum

• Bende kantinciyle şey yapacan sandım töbe töbe.

Orijinalden alıntı: mewluthday

Bazi anilara gulup gececeksin :)) ancak bu anin bazi kisileri yanlis olaylar yasatabilir :)

2.cümlede ne demek istediğinizi anlayamadım
    Kavga ettim
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.