Şimdi Ara

İthalatçı mı Distribütör mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefon alıcam ama kafamı karıştıran bu ithalatçı mı distribütör mü konusu ithalatçıda fiyat çok düşük ama garanti sıkıntılı ama günümüzdeki telefonlar pek fazla sıkıntı çıkarmıyor yoksa işimi sağlama alıpda distribütör mü almalıyım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    &amp;amp;quot;What is it you hope for, even though you are dying?&amp;amp;quot;
  • Daha önce delta garantili lg g3 aldim ve halen kullanıyorum.
    1-Daha önce telefonu bir kaç defa düşürdüm. Bundan kaynaklı köşelerinde ezikler oldu. Kronik ekran sararmasi sorunundan servise yolladım. Delta bu eziklerden dolayı ekrani garanti disi yaptı. Ama distribütör garantisi olsaydi musteri memnuniyetinden ötürü ucretsiz yapardı. Arkadasin oyle oldu ezikten dolayi müşteri memnuniyeti için değiştirdiler
    2-Telefon çeşitli sorunlardan 4 defa garantiye gitti. (özelllikle kendi kendine kapanma) en sonunda bana sıfır telefon gonderdiler. Fakat ithalatçı firmanın gönderdiği telefonun kutusunda farkli bir firmanin garanti belgesi çıktı eski garanti delta iken yenisi ritzy oldu :)
    Düşün karar senin kardes.
    Ama yekpare ve fiyatı yüksek olan telefon alacaksan örnek s7 edge distribütör al.çünkü bu firmaların garantisi bu tur telefonlarda biraz sancili olur.
    Sitelerin yaptığı kampanyalardan uygun bulursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.