Şimdi Ara

İtem Yakm Bahane...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5 Parca Chtınden +7 Basam Star Kaar Ederim Ddin Onden +8 Eziq İtem Yakam...!

Aldım Eziqleri Bastm +9 :S

Sora 5 Chtınden 1 Parca +7 2 Parca +6 Bi Parca +5 Kaldı ...!

İTEM YAKMAK BAHANE BENCE SADECE INSANA Bİ ÜMİT VERİO BAK BUNU YAKTIM BU GECER GİBİSİNDEN [
    :(]

• Türkçeye çevircek arkadaş varmı?
  • dioki item yakma kolpa .
  • aynen bencede falcı varya bence o falcıdan orenebılıcz gibi yani sanslı gunumuzun ne zaman oldugunu
  • dün chitin +8 basacaktım 5 maul 3 fp 5 cleaver yaktım trinayla salladım chitini yandı =)
  • tamam da güzel kardeşim ezik item dediğin +9 olmuş chitinlerin oranı düşmüş olur böylece sen daha önce pek upgrade yapmamışsın herhalde...
  • bence yakmakla alakası yok kım cıkarmıskı bunu
  • ne varsa bu falcıda cözün şu kadının dilini yapı n upgradenizi
  • aynen ne yazdıgını hemen turkceye cevırın deneyın sansınızı
  • quote:

Orjinalden alıntı: QmG

Türkçeye çevircek arkadaş varmı?

• katılıyorum bugun sabah saat 10da +3 e absarken 4 tane ıb yaktım ve +8e yakalsık 8tane paper yaktım hepsı yandı 1 tane +3 md kalmıstı o +3den+4 olmadı bu kdar ıtem yaktım +3den+4de olmadı hersey anvıl bence anvıl fll sarı yanınca bas gıtsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lustfullasas

aynen bencede falcı varya bence o falcıdan orenebılıcz gibi yani sanslı gunumuzun ne zaman oldugunu

ben o falcının :D

her gün bakıyorum daha bir kere şanslı günündesin demedi. hem de üç ayrı karakterle bakıyorum

yok arkandan konuşuyorlar dikkat et, yok monsterlara dikkat et, sürek be carefull be carefull. insanın hiç mi şanslı günü olmaz be

.........
  • merhaba..
    uzun zaman oynayip birakmis biri olarak update ile ilgili tecrubelerimi burada paylasmak istiyorum..bu zaman icinde defalarca denenmis ve yuzde %50 fazla dogrulanmis deneylerdir.
    1.kesinlikle update yaparken ya resetten sonra yada sabahin erken saatlerinde deneyin anvilin kabalik oldugu zamanlar itemin yanma sansi yuksek oluyor bunun sebebi sanirim server item update olayina bagli yani gun icinde olmasi gereken gecmesi gereken update yuzdesi tamamlandiginda 1000 tane bassaniz gene yanar..
    2.Onden item yakma olayi bana kalirsa %50 dogru %50 yanlis yani bilinmeyen bir olay..ama kendi sahsi dusuncemi sorarsaniz evet onden item daima yakanlardandim..
    3.Degerli itemleri ozellikle platıum gold vs uyelikleir olan arkadaslara tavsiyem uzun sure 10 gun yada 15 gun bankada saklayin ve kesinlikle o zaman icinde update yapmayin ondan sonra bankadaki bu itemi update yapin..denemis ve yuzde %55 basari..
    4.update yapicaniz itemi kesinlikle pisikolojinizde yanmis ve gozden cikarmis gozunle bakin en azindan yandiginda fazla yikintiniz olmaz..ve update yapmadan once kesinlikle yedeginiz olsun ortada kalma durumlari olmasin..
    5..sansinizin yaver gitmedigi zamanlar fazla zorlamayin ..
    benden bu kadar saygilar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Larry -- 4 Şubat 2009; 1:17:21 >

• bende inanmıorm direk basıorm

@Larry

arkadaşta baya açıklamış bende katılıorm
  • item yakmanın mantıklı bir açıklaması yok ama ben her zaman yakarım.

youtube da izlediğim bazı videolarda hiç yakmadan reb+15 reb +16 reb +17 basanlar var. item yakma sanırım psikolojik bir olay sadece :)

ama dese ki K2 " beyler item yakmanıza gerek yok. bu olay tamamen şans işi". ben yine de yakarım arkadaş :)

8-10 gb lik item basarken 50-60m nin gözünün yaşına hiç bakmam.
  • Dün önden item yakmadan +3 sheli +5 e bastım. Tamam büyük bi upgrade değil ama sonuçta geçti. Bunu önden item yakmadığım için savunmuyorum. Demekki başkası son itemi yakmış ve benim basma oranımı yükseltmiş. Kabul edilmelidir ki ardarda 2 tane büyük upgrade gerçekleşmez. Anvile kurban vermek lazım.
  • Uprage işi tamamen şans işi bende önden item yakanlardanım elimde +1 iron bow vardı 4 gündür +7 basmak istiyorum nasip olmuyor 4 günde 4 tane +8 cleaver oldu İB hala +6 da bekliyor
  • +1den hiç durmadan item yakmadan +6 ya ib bastım 150den sattım +3 Woe Aldım +4 de yandı sadece şans beyler şans...
  • İtem yakmak tamamen psikolojik. İnanmak istemeyen çok ama 1-2 sene kadar evvel resmi forumda bir GM açıklama yapmıştı ve önden item yakmanın hiç bir şans getirmeyeceğini söylemişti. Bulabilirsem eklerim linki.

@Larry

Update değil upgrade olacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.