Şimdi Ara

İtem Nefret Listeniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • düştüğünde gene bu mu düştü dediğiniz en nefret ettiğinizden başlayarak ilk 5 item ı yazarsanız sevinirim

1-scutum
    2-aegis
    3-astral greaves
    4-hoplon
    5-king blade

edit: unuttuklarımı sizin sıralamalarınızdan hatırlayarak 5 liyi arada değiştiriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 12 Eylül 2012; 13:12:35 >

AMD Ryzen 7 5800x3d - Arctic Liquid Freezer II 420 aio - Asus x570 ROG Crosshair VIII Hero - Gskill 2 x 16gb 3200CL14 Ram(3800CL16) - Asus Rtx4090 TUF OC - Samsung 990 PRO 2tb m2 SSD, Samsung 980 PRO 1tb m2 SSD, 3 x Samsung 870 QVO 8tb SSD - Samsung G8 OLED Monitor - Phanteks Enthoo Pro 2 Case - Corsair AX1000 Platinum Psu - Creative Sound Blaster AE-9 Sound Card - Noctua NF-A12x25 PWM Chromax, Arctic P14 PWM PST fans, Corsair Icue Commander Core XT - Logitech G815 Tactile Keyboard - Logitech G PRO X SUPERLIGHT Mouse - ARTISAN FX HAYATEOTSU X-SOFT X-LARGE Mousepad - Sennheiser HD 800s hi fi Headphone
  • saif
    decacapitor
    elder hat
    aegis
    scutum

astral xxx (58 lvl armorlar)

sadece bunu gormekten bıktım.

Orijinalden alıntı: kronik

güzel konu olmus

astral xxx (58 lvl armorlar)

sadece bunu gormekten bıktım.

sağol hocam
    iyi hatırlattın astral greaves vardı onu unutmuşum
    AMD Ryzen 7 5800x3d - Arctic Liquid Freezer II 420 aio - Asus x570 ROG Crosshair VIII Hero - Gskill 2 x 16gb 3200CL14 Ram(3800CL16) - Asus Rtx4090 TUF OC - Samsung 990 PRO 2tb m2 SSD, Samsung 980 PRO 1tb m2 SSD, 3 x Samsung 870 QVO 8tb SSD - Samsung G8 OLED Monitor - Phanteks Enthoo Pro 2 Case - Corsair AX1000 Platinum Psu - Creative Sound Blaster AE-9 Sound Card - Noctua NF-A12x25 PWM Chromax, Arctic P14 PWM PST fans, Corsair Icue Commander Core XT - Logitech G815 Tactile Keyboard - Logitech G PRO X SUPERLIGHT Mouse - ARTISAN FX HAYATEOTSU X-SOFT X-LARGE Mousepad - Sennheiser HD 800s hi fi Headphone

• Defender
    Hoplon
    Feel Axe
    Scutum
    King blade
    Tulwar
    55 level donlar(Her act bolca düşüyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nevi şahsına münhasır -- 12 Eylül 2012; 13:30:43 >
    hoonskull
    elder hat
    defender
    warlords serisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaçak Mazot -- 12 Eylül 2012; 14:27:57 >
    BattleTag: korde#1964
  • Goldskin.

Olmaz olsun öyle legendary

|| PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n ||
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi Priest Nickleri
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hoplon
    Oni Blade
    50 küsür lvl don ve kolluk (adını hatırlayamadım)
    bone shield
    Tulwar
    Saif
    .
    .
    .
    Uzar gider
    phantom
    battletag: fahrettin75#2554
  • deva
    Türkçede cümleler büyük harfle başlar, nokta ile biter. bi, diil, ii, gelio, gelcem, ole Türkçe değildir; bir, değil, iyi, geliyor, geleceğim, öyle denir. Türkçede q, w, x harfleri yoktur dolayısıyla we denmez ve denir. Soru ekleri kelimeden ayrı yazılır: oldumu denmez oldu mu denir. Dahi anlamındaki de ayrı yazılır. Bende denmez ben de denir. Yani "de" ekini cümleden attığınızda anlam bozulmuyorsa o zaman ayrı yazmanız gerekir. Ayrıca mesajlarınızdaki vurgular da ifadelerinizle hayat bulur, parmağınızın bir tuşa basılı kalmasıyla değil. Seviyoooommmmm yaaaaaaaaaaa denilmez, gerçekten çok seviyorum denir. Klavyeniz İngilizce ayarlı değilse i, o, s, g, u, c harfleri ı, ö, ş, ğ, ü, ç yerine kullanılmaz. Türkçede -bilite diye bir ek yoktur, bu tarz yazımlar Türkçeyi yozlaştırmaktan başka bir şeye yaramaz.
  • Level 63 tüm silahlar.
    Arkadaş 400saatte 1 tanemi işe yarayan/kullanabileceğim/satabileceğim birşey düşmez
    When you play the game of thrones
    you win or you die
    there is no middle ground.

• Hiçbir özelliği olmayan sadece soketi olan yüzükler.

Neredeyse tüm 2h melee silahlar.
    4-Yatagan
    5-Tripyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: chaos7

Yatagan
    Bir de forumda birisi bununla ilgili bir espri yapmıştı, Blizzard çalışanlarından biri Yatağanlı mı diye. Ne zaman yerde görsem aklıma o iğrenç espri de geliyor iyice kıl oluyorum.

off akşam akşam çok güldüm yorumuna :D

Ben genelde silahların isimlerine değil levellerine bakıyorum. 61 üstündeki tüm tüm rare leri topluyorum. kötü çıkacağını bilsem de bi umutla bakıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersind3 -- 12 Eylül 2012; 18:07:17 >
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.