Şimdi Ara

İtalya Bolonya'nın ilk 18 metre elektrikli otobüsleri Karsan'dan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İtalya Bolonya'nın ilk 18 metre elektrikli otobüsleri Karsan'dan



    Yüksek teknolojili mobilite çözümleri ile yurt dışındaki atağını sürdüren Karsan, hedefleri doğrultusunda İtalya’daki yapılanmasını daha da kuvvetlendiren bir anlaşmaya daha imza attı.



    Şirket, İtalya’nın Bolonya şehrinin toplu taşıma sistemleri için toplam 31 adet 18 metrelik elektrikli otobüs ihalesini e-ATA modeli ile kazandı. Karsan, anlaşma doğrultusunda TPER Bologna firması ile 24 adet kesin 7 adet opsiyonel olmak üzere toplam 31 adetlik 18 m elektrikli e-ATA otobüs alımı için sözleşme imzaladı.



    Taraflar arasındaki sözleşme kapsamında araçların teslimatının önümüzdeki yılın son çeyreğinde gerçekleştirilmesi planlanıyor. İhale ile otobüs alımının yanı sıra, 18 yıl boyunca araçların bakımının da Karsan tarafından üstlenilmesi planlanıyor.



    İtalya Bolonya'nın ilk 18 metre elektrikli otobüsleri Karsan'dan



    İlklerle dolu anlaşma



    Karsan’ın yurt dışı çalışmalarına değinen Karsan CEO’su Okan Baş, bu kapsamda özellikle İtalya pazarının önemine dikkat çekti. Kazandıkları son ihalenin kendileri için ayrı bir öneme sahip olduğunu anlatan Okan Baş,



    “İtalya’da elde ettiğimiz başarılara yenilerini eklemenin gururunu yaşıyoruz. Kazandığımız bu ihale pek çok açıdan ilklerle dolu. Bu ihale ile e-JEST ve e-ATAK satışlarımızdan sonra şimdi de e-ATA ile İtalya pazarına giriş yapıyoruz. Yine bu anlaşma; Karsan’ın Romanya’dan sonra İtalya’daki ilk 18 metre elektrikli otobüs satışı olması açısından ayrı bir öneme sahip. Ayrıca kazandığımız bu son ihale ile İtalya’da 18 metre sınıfında ilk pantograf elektrikli otobüs satışını yine biz gerçekleştirdik. Karsan olarak, elektrikli araçlarımızda ilerleyen dönemde İtalya’da ciddi bir büyüme hedefliyoruz” diye konuştu.



    İtalya Bolonya'nın ilk 18 metre elektrikli otobüsleri Karsan'dan



    Karsan’ın İtalya’da elde ettiği konumun pazara özel olarak oluşturulan yapılanmaları ile daha da kuvvetleneceğini vurgulayan Okan Baş,



    “Elektrikli araçlar konusunda İtalya pazarı özelinde ciddi hedeflerimiz var. Önümüzdeki yıl İtalya’nın dört bir yanında elektrikli araçlarımızla hizmet vereceğiz. Daha önceki imza attığımız diğer ihalelerle 75 adede ulaşan İtalya’daki elektrikli araç filomuzu yeni anlaşmamızın ardından gelecek sene sonunda 106 adede çıkaracağız. İtalya pazarında imza attığımız bu dönüşüm diğer Avrupa ülkeleri ile devam edecek” dedi.



    Ayrıca Bkz.Benzinli araçlar için yolun sonu yaklaşıyor: New York, 2035’e kadar elektrikli araçlara geçiyor



    Emilia-Romagna bölgesinin en büyük yolcu taşıma şirketi



    Kazandığı son ihalenin ardından elektrikli otobüs alım sözleşmesi kapsamında 18.2 milyon euroluk sözleşmeye imza atan Karsan’ın, ihale çerçevesince elektrikli otobüslerin yanı sıra, araç bakım hizmetini de sunması öngörülüyor. Karsan’ın sözleşme imzaladığı TPER Bologna firması İtalya’da Emilia-Romagna bölgesinin en büyük yolcu taşıma şirketi olarak biliniyor. Bolonya kentinin toplu ulaşımını yapan kamu şirketi olan TPER Bologna, şehrin toplu taşıma sistemlerinde yaşanan dönüşümde de etkin bir rol üstleniyor.











  • kendimiz fosil yakıtlı mersedes kullanalım ele elektrikli satalım.. başka ülkede yaşayamam

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ülkemizde böyle firmaların dışarıya ürün satması beni bahtiyar ediyor

  • SuperVisör kullanıcısına yanıt

    Ülkemizde elektrikli jest fiyatı dizel jest in yaklaşık 5 katı, atak grubunda da çok farklı olduğu sanmıyorum. Dolayısıyla şuan için pek tercih edilmemesini normal görüyorum. Satın alan ülkeler, muhtemelen AB teşvikleri ile alıyorlar.

  • SliTheRiNN S kullanıcısına yanıt
    Doğrudur elektrikli araçlar Türkiye’de ucuz hissediliyor zira ÖTV nedeniyle. Gerçekte halen çok pahalı.

    Karsan hidrojen ile çalışan yapmalı ve Belediyeler kendi yakıtlarını kendileri üretmeli.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kendi ülken mercedes man ve diğer otobüs alıyor bizim firmalar ise dışarı satıyor ilk önce kendi ülkene hizmet edip satılsa daha yararlı olur,dışarı satmak güzel haber ama ilk önce kendi ülkene satmak daha faydalı olur.

  • Karsan hisse senedi usd 6 tl iken 3.5 tl idi. Usd 18.50 tl karsan sürekli oraya buraya araç sattım haberi yağtığı halde 8 tl ye ancak çıktı. Usd’ye bile kalsa şuan en az 11-12 tl olması gerekirdi.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bizede tebrik etmek düşer 👍

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çok güzel bir gelişme. Yalniz bence karsan ürün yelpazesi ni daha da fazla büyütmeli.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SuperVisör kullanıcısına yanıt

    fosil yakıt candır.

  • graw.a3 kullanıcısına yanıt

    doğuş satıyor, ne idükleri belirsiz.

    sana sattırmazlar, emin olabilirsin. hatta ürettirmezler.

  • 18 yıl bakım nasıl bir süredir ya. Bakım maliyetleri düşük diye mi böyle yapılmış ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendimiz binemiyoruz ama İtalya'ya satıyoruz tüm dünyanın kölesi olduk bize hiçbir yararı yok ne karsanin ne tofasinin ne toggunun


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel haber keşke elektrikli araçlar standart olacak şekilde fiyatları inse de bizde de yollarda bu araçlar hizmet etse

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskişehirde daha küçük boyutlusu şuan test aşamasında sürülüyor.Teşekkürler Karsan.

  • bu ülkede en iyi meyve sebzeler yurt dısına gider. siz hiç rusyaya veya avrupaya giden bir portakalı bir mandalinayı yada ingiltereye giden bir diyarbakır karpuzunu yediniz mi? bir tane portakaldan 1 bardak meyve suyu cıkartırsınız. arabanında en iyisi yine yurt dışına. istanbula ankaraya vericek hali yok ya karsanın . italya ya gider tabi.

  • Esnaf_TV kullanıcısına yanıt

    Aynen öyle Hani derler ya Nerde eski sebze meyveler diye.

    Aslında var Ben Nişantaşı City's AVM içindeki Macro Centerda denk geldim.


    Turistler ve ünlüler alıyor genelde ama Bir meyve sebzeler var yemeniz lazım. Fiyatları oldukça tuzlu tabi. 1 adet muz 25 Tl falan. 1 adet domates 10-15 TL ..

    Ama Çocukluğumda yedigim tadın aynısı aslında hala üretiliyormuş.. Bende agzımın tadı bozuldu heralde falan diye dusunuodm. Hiç alakası yokmuş.

    Sadece iç pazara çok az veriliyor istanbulun elit semtlerine veriyorlar. Ve genelde sadece macro-centera sınırlı stokta veriyorlar.


    Belki ucuza yakalarım diye Migros-Carrefourları falanda gezdim sebze-meyve reyonlarını ama yok. Cihangir-nişantaşı-Suadiye-Caddebostan -Galataport .Buradaki Macro centerdakiler gibi kaliteli ve lezzetli degiller..Sırf buradaki meyve sebzelerden gidip alıyorum belki Şansıma denk gelmiştir güzeli diye. Ama yok Buradan yedikten sonra carrefour migrosdakiler resmen Çıkma pazar malı gibi geliyor:D




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 3 Ekim 2022; 21:17:57 >




  • GenqhisKhaan89 kullanıcısına yanıt

    bizim aldıgımız meyveler sebzeler hormonlu hatta kanserojen içerikli şeyler.tavuklarda öyle mesala. adamlar 1 ayda civcivi tavuk yapıp satıyor. bencocuklugumda bağ evimde bi civcivi 6 ayda piliç yapmıştım.

  • Şık olmuş.

  • Tebrikler güzel bir başarı.Yurt dışına ihracat edebiliyorsan ve oralarda Teşkilat kurabiliyorsan bir başarıdır bu.Ülkemizde böyle markaların olması sevindirici.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.