Şimdi Ara

İtalya Başbakanı Meloni: Türkiye kaynaklı göç akışı sıfıra indi, Erdoğan'a teşekkür ediyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
2
Favori
1.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

“Türkiye kaynaklı göç akışı sıfıra indi, Erdoğan'a teşekkür ediyorum.”

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunlar da beyinsiz yeminle ya. Abi şu kadar beyinsizlerin yönettiği dünyada geldiğimiz duruma bak. Hani birazcık zekaları olsa böyle bir şey söylemeyeyim de durumu çakmasınlar kullanmaya devam edelim kafasında olurlar. Yüzümüze direkt sağ olun sizin gibi enayiler olmasa el birliğiyle savaşa, sefalete sürüklediğimiz orta doğulularla uğraşacaktık bir de diyor resmen.

• Dünyada kendi milleti dışında başka milletleri düşünen başka "dünya lideri" var mı acep?

• O sırada rte

İtalya Başbakanı Meloni: Türkiye kaynaklı göç akışı sıfıra indi, Erdoğan'a teşekkür ediyorum.

• Hakaret gibi teşekkür şaka gibi haber. Türkiye özgür değil işgal ve manda altında

• Üstün hizmetleri için madalya versinler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Avrupa güvenli ve huzurlu ise bunu Türkiye'ye borçlu

Tahtımı veririm, tacımı veririm ama devletime sığınan mazlumu asla vermem :D

• Türkiye üzerinden gelmeseler nolur italya göçden en kötü etkilenen ülke. Zenci dolu. İngiltere hintli dolu. Bize gelenler savaştan kaçıyor bunların neyden kaçtığı da belli değil. Bu çağda göçmenden kurtulmanın tek yolu köyde yaşamak. İster amerikanın ister italyanın ister türkiyenin köyüne git göçmen bulamazsın. Şehirde yaşayacaksan ya çok fakir ya çok zengin olacaksın. Çok fakirsen verirsin 8 çocuğunu işe bir nesil it gibi çalışırsınız zengin bile olursunuz, çok zenginsen de babadan kalma yalında viskini yudumlar holdingde boş gezer her gün başka bir kadınla yatar köyde ne kadar paran olsa da şehre gitmeden yapamayacağın şeyleri yaparsın. Ortadaki %95lik kesim şehirde boşuna yaşıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Jack! kullanıcısına yanıt

İtalya Başbakanı Meloni: Türkiye kaynaklı göç akışı sıfıra indi, Erdoğan'a teşekkür ediyorum.•gacha senem•youtube
    Friends from Kopenhagen
    https://www.youtube.com/watch?v=7z7Hu7M4PG4&feature=youtu.be

İtalya Başbakanı Meloni: Türkiye kaynaklı göç akışı sıfıra indi, Erdoğan'a teşekkür ediyorum.•gacha senem•youtube
    Friends in Kopenhagen
    https://www.youtube.com/watch?v=0wSRMdL7cQo&feature=youtu.be

Elf diyarı Elflerindir...

• Seçim öncesi aktroll ve akepeli bazı chomarlar ne diyordu muhalefet için, bunlar Batı destekli Batıya hizmet ediyorlar diyorlardı. Kimmiş Batıya hizmet eden bir daha baksınlar. Gerçi bunları bildikleri, gördükleri halde ölü taklidi yapıyorlar.

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt

O sırada akbeyinler.

• BOLDVIPER kullanıcısına yanıt

hakediyor 1 tane daha versinler.

• Sonrada avrupaya, amerikaya boyun eğmiyoz İtalya Başbakanı Meloni: Türkiye kaynaklı göç akışı sıfıra indi, Erdoğan'a teşekkür ediyorum. 

• Bir Türk olarak inşallah tez zamanda bir gün biz de İtalya ve bizi göçmen hendeği yapan diğer Avrupa ülkelerin başkanlarına aynı şekilde teşekkür ederiz. "O başkanlarda inşallah "aynı gururu" kendi vatandaşlarına yaşatmak zorunda kalır.

• Bunlar da beyinsiz yeminle ya. Abi şu kadar beyinsizlerin yönettiği dünyada geldiğimiz duruma bak. Hani birazcık zekaları olsa böyle bir şey söylemeyeyim de durumu çakmasınlar kullanmaya devam edelim kafasında olurlar. Yüzümüze direkt sağ olun sizin gibi enayiler olmasa el birliğiyle savaşa, sefalete sürüklediğimiz orta doğulularla uğraşacaktık bir de diyor resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alvete -- 29 Nisan 2025; 23:7:52 >
  • Konu açılalı 6 saat olmuş, diger konularda gece gündüz mesai yapan arkadaşların hiç birisi henüz uğramamış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ozkan nerdesin suriyede savaş bitti bu suriyeliler ne zaman gidiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alvete A kullanıcısına yanıt

Meloni, Trump, Orban, Putin, Lukaşenko, Wilders, Maduro, Kim Jong-un gibi sağ kafasında olanlar böyle işte hocam. Yoktur birbirlerinden farkı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 30 Nisan 2025; 1:20:51 >
  • Bu iktidardan önce nerdeyse gocmen yoktu bu ulkede. 2013 ten sonra gocmen sayisi aniden asiri artti. Bunda en buyuk pay birkac milyar € icin ulkeyi Avrupanin Gocmen Bekletme Hani yapan iktidarindir. Meloni Türk milleti icin hakaret sayilacak bir sozu soylerken Baskan ise bununla gurur duyuyor. Milletine vize dahi vermeyen AB icin ulkeni Gocmen toplama kampina cevirmek hic yakismadi. 3-5 Milyar € icin, seni ve ulkeni sevmeyenler icin bu olmamaliydi. Ele gecen hicbir kozu kullanamadigi gibi elinde iyi kartlar varken bile blöf yedi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ah elliki sözde av karşıtılar ama ab ye çalışıyorlar

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.