Şimdi Ara

İsyan eden imam açığa alındı! (Camii de toplanan paralar) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
5
Favori
20.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
497 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • souledge S kullanıcısına yanıt
    Ya arkadaş, onu konuşma bunu konuşma. Zaten politika konuştun mu ,bir yerde yazdın m ı polis seni karakola çağırıyor.
    Fakat bu para toplama işi iyicene zırvadan çıktı. İstanbul da deniz kıyısında bankta otururken bile sarıklı kişiler, hoca mı bilmiyorum.para topluyor. Yazık halkımıza. İnsanlar ginede hoca diye veriyor. Parası olmayanda vicdan azabı çekiyor. Yani bu işi o kadar iyi yapıyorlar.
  • Konuyu nerelere çekmişsin.Sen namazını camide kıl , Allah kabul eder.Yanlış yolda olanlar cezasını zaten çekecekler.
    Haftada 4-5 bin lira para toplanan cami bir elin parmağın geçmez. Sallamayalım. Camilere gidiyor musun acaba?
  • EgeBeyiniz kullanıcısına yanıt
    Bir söyleme göre sanki bütün camiler aynı yapıyormuş gibi anlıyoruz. Çakal demek ne demek ya! Genelleme yapmak. Yazık günah size.Hangi cami yada dernek yapıyorsa cezasını zaten çekecek. Herkesi töhmet altında bırakmayın! Zaten sizin gibiler, cami yolunu biliyor mu acaba.
  • kaba bir hesapla 30 yıl X 52= 1560 kere cuma kılmışımdır ve evet her cuma çıkışında sanki cumayı kılmamış dışarı çıkan hiçkimseyi kaçırmamak için hemen tezgah açan sakallı kişileri görürüm. ama son 15 yılda bu daha da arttı. bu paralar nereye gidiyor kimin cebine giriyor bilmem, önceden Allah rızası için arada verirdim ama artık vermiyorum. birde hoca dahil bazı kişiler işi siyasete döktü, camiye siyaset karıştırılması = Allaha saygıslıktır. gerçek mümin yapmaz yapana saygı duyulmaz!
  • babam imam ordan biliyorum. toplanan paralar zannettiğiniz yerlere harcanmıyor. benim öderim yardım etmeyin. burdaki açığa alınan imam da sonuna kadar haklı ama herkes işini sevdiği için kimsenin sesi çıkmıyor. imamlar bu dünyada en boş adamlar olarak görüyorum. yat aşağı al parayı... + diyanet en çok torpilin döndüğü yerdir....
  • Bu zamanda bunu bilmek çok zor ben güvenmiyorum hiç o yüzden kendi gözümle görüp gittiğinden emin olduğum yere vermeyi yeğliyorum. Bir de şu soruyu sorayım; camiye gittiğimde gözüme çarpan yazıdır, "Abdest alırken cüzdanınıza sahip çıkınız."

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • düzgün17 D kullanıcısına yanıt
    Bu yaşta sonra Türkçe de öğreteceğiz sabır ver bana.



    Şimdi bak kardeşim “bu çakallar” diyorum yani “bu” aymazlığı yapanları kast ediyorum yani “bu” diyerek kişi işaret ediyorum “bu” diyereken genelleme yapmıyorum.



    Şimdi uza

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boş ver "SEN ANLAT KARADENİZZZZZZZZZZ"
  • düzgün17 D kullanıcısına yanıt
    İstanbulda yaşıyorum. Düzenli gittiğim 2-3 cami var. İmamları söylüyor ara sıra geçen hafta şu kadar topladık Allah sizden razı olsun vb. Hepsi de dediğim aralıktaydı.
  • Vallahi ben vermiyorum ne zamandır. Diyanet zaten deli gibi bütçesi var. Vaizler vaizeler müftülüklerde pc başında oturup deli paralar alıyorlar. O kadrolardan kıssın camilere versinler
  • doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar.hiç şaşırmadım türkiye gerçeği.
  • İmam böyle olmaz olamaz! Sormamalı,sorgulamamalı camiye gelen insanların ortamında verdiği ambiyans ile sonuna kadar duygularını okşamalı istismar etmeli ve para toplamalı bir dilencinin dilenme şekli ile.Her yıl bütçeden tonla para kaynak alan Diyanet bu paraları nerelere finanse ediyor kendisine bağlı olan camilerin imamlarını neden dilenci gibi dilendiriyor? İyi kötü bir cuma namazına giderdim ama artık 3 yıldır caminin yolundan geçmiyorum öylesine tuhaf meseleler var ki sorguladığım işte tam bu noktada hadi size iyi namazlar cemaat deyip sıyrıldım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maun suresi derki;

    4- Feveylün lilmüsallîn
    5- Ellezîne hüman salâtihim sâhûn
    6- Ellezîne hüm yürâûne

    4- Fakat veyl o namaz kılanlara ki,
    5- Namazlarında yanılmaktadırlar.
    6- Onlar ki, gösteriş yaparlar.

    20 yildir gosteris namazi kilan bu pisliklere lanet olsun !
  • nanoona N kullanıcısına yanıt
    son cümlenize sonuna kadar katılıyorum, hatta o yüzden artık o camiye gitmiyorum, ilgili camiinin yanında 3 okul var, her cuma gelen belirli tipler anladığım kadarı ile amirleri konumundaki birine yalakalık yapmak, bizburdayız demek için olmadık şaklabanlıklar yapıyorlar, namaz bitiyor sanki bayramlaşacak gibi sıraya giriyor ama diğer namaz kılanalara değil sadece amirleri çıkana kadar elpençe divan önleri iliki öylece bekliyorlar. dediğim gibi sırf onlarla aynı camiide olmamak için artık o camiiye değil daha uzaktakine gidiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.