Şimdi Ara

İsyan eden imam açığa alındı! (Camii de toplanan paralar) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
5
Favori
20.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
497 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Eskiden beri söylenen bir söz var. Türkiyede hiçbir başarı cezasız kalmaz.
  • Keriz yerinde konmak istemiyorum..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yasin 21

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bunu anlayamıyorum gerçekten. Bakın laf sokma falan niyetiyle yazmıyorum, olayın iç yüzünü bilen biri varsa bilgilendirsin diye yazıyorum. Diyanet kaç tane bakanlığın toplamından daha fazla bütçeye ve pek çok bakanlıktan çok daha az personele sahipken nasıl kendisine ayrılan para yetmiyor? Nasıl oluyor da Diyanet istisnasız her Cuma her camide para toplattırma gereği duyuyor?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Judassem

    Ben bunu anlayamıyorum gerçekten. Bakın laf sokma falan niyetiyle yazmıyorum, olayın iç yüzünü bilen biri varsa bilgilendirsin diye yazıyorum. Diyanet kaç tane bakanlığın toplamından daha fazla bütçeye ve pek çok bakanlıktan çok daha az personele sahipken nasıl kendisine ayrılan para yetmiyor? Nasıl oluyor da Diyanet istisnasız her Cuma her camide para toplattırma gereği duyuyor?

    +umreye hacı yollarken kazanilan milyonlari da say

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsyan eden imam açığa alındı! (Camii de toplanan paralar)


    Namuslu filmi aklıma geldi.
  • Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar. Yakında 10 felaket bizim ülkenin başına gelecek ülke firavunlarla şirklerle dolu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SeniBenSevdim..

    yukarda arkadaş yazmış allahın evinde siyaset konuşuluyor diye çok doğru. yıllar sonra cuma namazına gideyim dedim ama yok. akp propagandası yapılıyor bildiğin. cuma namazını hiç kaçırmazdım bunlar yüzünden bıraktım. adamı dinden imandan soğuttular.


    Ben de kar kış demez hasta da olsam bi gayret giderdim cuma namazına, referandum öncesi camilerde propaganda yapılmaya başlanınca bi bıraktım, sonra da camiye adım atmadım.
  • Ortaçağ Avrupasına ne kadar çok benziyor.
    Kilise--Para döngüsü :D
    Doğruyu söyleyen biri olursa hemen "al bunu al bunu al al al"
  • Din nezaman etkisini yitirir Turkiye ozaman kalkinir ve insanlarin refahi artar. Hersey zincirleme birbirine bagli...
  • cumaya giderim ama kesinlikle 5 kuruş bile atmam. neden mi parayı nereye harcadıklarına dair en ufak bir bilgi makbuz bile paylaşılmıyor yok ihtiyaç için yok zart için ... diyanete ayrılan bütçeyi ilime irfana ayırsaydık marsa gitmiştik..
  • Haberde Akp'nin din anlayışı net olarak birkez daha teyit ediliyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diyanet'in 7 milyar liralık bütçesi nasıl yetmiyor?
  • Tarikat mekteplerinde çocuk başı 300 lira para alırlar.Onları okutan kadın hocalarada 500 liradan fazla vermezler.Neymiş Allah rızası için yapıyorlarmış.En az 40 çocuk oluyor.Aylık aşağı yukarı 10.000 tl temiz geliri oluyor.Çalışanların elinede 300-400 lira verip geçiyorlar.Ne güzel çalışana 300 lira ver,kendine 10.000 tl al.
  • bende her hafta cumaya giderim. kaçırmamaya özen gösteririm.
    imamların bu hutbelerini sanırım diyanet belirliyor. çünki geçen cuma günü "sol elle yemek yiyen şeytandır" hutbesi verildi. tabii o hafta öncesi bu olay gündem olmuştu.
    ondan önce hafta ise küçük yaşta kızların evlenmesi durumu vardı hatirlayanlar bilir o hutbede anlatıldı.

    tamam anlatılsın. karşı çıktığım yok. yeter ki işin doğrusu neyse o anlatılmalı.


    ben bizim camiiye gittigim de vallahi bazen daral geliyor. camii içinde imam okadar bayiliyor ki siyaset yapmaya artık yeeeteerr diye bagirası geliyor.
    bir giriyor amerikadan , israilden çıkıyor , başka yerden giriyor bir başka yerden çıkıyor...

    ben o camiiye geliyorsam senın siyasetini dinlemek zorundamıyım? sen bana İslam'ı anlatsana ? sen bana islamda yanlış yaptığımız şeyleri doğrusuyla anlatsana , bunların hiçbiri yok. Amerika şöyle yaptı böyle yaptı. böyle insan bıkıyor.

    birde galiba büyükşehirlerde bu durum böyle. köy camiilerinde siyaset yapan imama pek rastlamadım niyeyse.




  • uzun zamandır cumaya gitmiyorum bu hoca namaz kıldırsın arkasında kılarım, en son camiye gittiğimde cuma hutbesi öncesi belediye başkanı geldi oy istedi, seçim zamanıydı, bir defa bir köyde içimden geldi akşam namazına gittim adamlar camiden çıktı çay ocağına girdi ahaber'de Kılıçdaroğlu vardı direkt ana bacı sövmeye başladılar o yüzden bu sözde müslümanlardan nefret eder hale geldim.
  • en son 18 martın cumaya denk geldiği bir cuma namazında Edirne Selimiye Camisinde Atatürk dışında herkese dua eden bir adet hoca bozuntusu ve el fatiha öncesi "Atatürk'ü niye söylemiyorsun ulan haysiyetsiz" diye bağıran bir dayıyla birlikte el ele verip camiyi bıraktım, o gün bugündür geçmiyorum civarlarından. hele malum gala gecesi okunan selaya denk geldim ki bütün inanç sistemimi gözden geçirdim resmen. fettoş köpeğine peygamber gibi tapıp sonra tam tersi sövenlerden değiliz ya, vaktinde biz küfür ederken kafir gözüyle bakıyorlardı o hocalar, doğuda pkk propogandası yapan batıda hükümet borazanlığı yapan, 4bin liradan fazla maaş alıp elektriğe suya kiraya para vermeyen lojmanda oturan, mevlüde duaya cenazeye patroniçe gibi vizite ücreti kesen, çoluğa çocuğa hallenen, kendi karısını kara çarşafa sokup milletin karısının kızının orasına burasına bakmaktan imtina etmeyen, İslamiyet'in baş belasıdır aç gözlü cahil çıkarcı hocalar. iyi hocaları tenzih ediyorum ki zaten onlarda benimle aynı görüşte. en çok gerçek Müslümanlar şikayetçi sahtekar müslümanlardan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ambitious_man


    quote:

    Orijinalden alıntı: T A R I K

    Gerçek islam bu değil

    O zaman gerçek islam nerede?

    Gerçek islam Half-Life 3 gibi hala göremedik
  • Akp yüzünden 2 yıldır camilere gıtmıyordum, hep sıyaset yapıyorlar dıye. Gittiğim zamanlarda da para vermezdım cunku guvenmıyordum. Ne kadar dogru bır karar verdıgımı bır kez daha anlamıs oldum, camıler sıyaset ve para kazanma yerı olmus.
  • Helal olsun işte bu adamın arkasında namaz kılınır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.