Şimdi Ara

İsveçli bir kızla tanıştım... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
9
Favori
8.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lordima89

quote:

Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__

sen daha önce İstanbul yazdıysan belki kopyalamıştır ama sanmıyorum isveç klavyesinde İ olduğunu.

Alfabe konusunda benimde aklım karıştı şimdi ama videolu konuşuyoruz sesli felan.

Ana dilinde konuştur biraz bakalım, ingilizceyi herkes konuşur.
  • Bana yönlendir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BEYLER YENGENİZ :ddddddd

İsveçli bir kızla tanıştım...

• Hayatının firsatini tep de güleyim sana

• quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

quote:

quote:

quote:

Beyler fake diycemde kameralı konuştuk kızla birdahaki buluşmada yeminle video kaydedip çekicem burda.
     İsveçli bir kızla tanıştım... İsveçli bir kızla tanıştım...

Fake.
    İstanbul'u büyük İ harfi ile yazmış, kuşkulan bence.

Abi burada haklısınız ama videolu konuştuk defalarca İsveç alfabesindemi ekliyor ne yapıyor i leri galiba isveççede de var İ

http://gate2home.com/Swedish-Keyboard

Eyvallah bro içim rahatladı yeminle İ harfi varmış alfabelerinde beyler burda bayağı İsveç hayranlığı var neden bu kadar ısrar ediyorsunuz? Kız güzel olduğu içinmi yoksa rahat bir ülke olduğu içinmi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Beyler fake diycemde kameralı konuştuk kızla birdahaki buluşmada yeminle video kaydedip çekicem burda.

Fake.

Abi burada haklısınız ama videolu konuştuk defalarca İsveç alfabesindemi ekliyor ne yapıyor i leri galiba isveççede de var İ

Eyvallah bro içim rahatladı yeminle İ harfi varmış alfabelerinde beyler burda bayağı İsveç hayranlığı var neden bu kadar ısrar ediyorsunuz? Kız güzel olduğu içinmi yoksa rahat bir ülke olduğu içinmi?

Yanlış anlamışsın. Büyük "İ" yok. Küçük "i" var. Yani böbrek.avi

• biri "bunu da mı bana soruyon"u eklesin

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Fake.

Yanlış anlamışsın. Büyük "İ" yok. Küçük "i" var. Yani böbrek.avi

Benden kopyalımış olabilir diğer arkadaşın dediği gibi yabancılar bunu yapıyorlar hani başka kelimeleri kendi alfabelerinde kullanıyorlar ayrıca küçük bir ayrıntı nasıl böbrek avı olsunki? Kızla defalarca görüntülü konuştuk.

• quote:

Arkadaşlar internetten bir tane harbiden çok güzel sarışın, isveçli bir kızla tanıştım kamerali felan konuştuk bayağı samimi olduk uzun zamandır konuşuyorduk kız benden hoşlanıyor bende nasıl olsa Türkiye'ye gelmez diyip kızı bayağı etkiledim galiba bu yaz Türkiyeye gelicem bana İstanbulu gezdirirsin diyor vallahi dakika başı mesaj atıyor ne yapıcam bilmiyorum işin bu kadar ciddiye bineceğini tahmin etmedim annemler kızar herhalde bula, bula yabancı kızmı buldun diye, kız birde Ateist, müslüman olduğumu söyledim ben karışmam o senin inancın dedi bilmiyorum ne olucak ben ilkten gırgır, şamataya aldım ama kız çok ciddi harbiden ne yapmalıyım sizce çıkmalımıyım kızın fiziği gerçekten çok iyi ayrıca çok güzel sarışın, yeşil gözlü ama ne bileyim ya lütfen yardım?

biraz csb gibi geldi.Kızın fotosunu buraya koysana evlat.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RockStar.

17 yaşında bir kız. Herşey toz pembe şuan onun için mantıklı düşünemiyor belli ki :)

Sanmıyorum 17 yaşında az değilki aklı başında bir kız ben çok uzun zaman konuştum kendi derdimi anlattığım oldu ona ayrıca oda bana bazı sıkıntılarını anlatıyordu çok yakın arkadaş gibiyiz şuanlık sanal alemde ama buraya gelince işler değişecek.

17 yaşında ve aklı başında,bu kanıya da 18 yaşında biri varıyor
  • Buyur kardeş eşim olucak kadın galiba bu. :D
     İsveçli bir kızla tanıştım... İsveçli bir kızla tanıştım... İsveçli bir kızla tanıştım...

• Böbrek gümrüğe takılır ütünün içine koysun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zendo

quote:

Orijinalden alıntı: zehir06

Evlen ve isveç vatandaşlığına geçerek kendini kurtar en azından biz kurtaramadık kendimizi

Polonya'da tonla kız var hiç mi bulamadın ?

Bulmak kolayda kızın zengin bir ülke vatandası olması önemli

• Adam Üniversiteye gidecek nerdeyse hala küçük diyenler var.Neyse,konu takip.
  • Abi demişsinizki evlen kendini kurtar bu kız maddiyata önem vermeyen birisi demesin ileride ben Türk vatanşlığına geçeyim İstanbulda yaşayalım diye? Ayrıca tamam zenginler, bayağı iyi durumları fakat ne bileyim ya içinizden biri iç güvey git demiş abi Müslümanız diye terslemesin sonra abisi felan bizi?
  • Dostum sen naaap bilionmu kız erkek gibi galiba bu arada baksana passatın korumalığı yerde kız yanında yatmış lan bu kız mı çıkartmış yoksa arabadan anlıyor galiba kendide güzel ooohh hayırlısı olsun da bu yaşta takılma vur geç vur geç bekleme yapma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Havyanınhayali

Dostum sen naaap bilionmu kız erkek gibi galiba bu arada baksana passatın korumalığı yerde kız yanında yatmış lan bu kız mı çıkartmış yoksa arabadan anlıyor galiba kendide güzel ooohh hayırlısı olsun da bu yaşta takılma vur geç vur geç bekleme yapma

Evet arabalardan biraz anlayan bir kız kuzeni tamirciymiş benden daha iyi biliyor arabaları motordan felan anlıyor bayağı babasındaki Audi A8'e oturup şöyle 1-2 Km sürsem o konforu, rahatlığı alsam başka birşey istmeiyorum yeminle.

• omegleden falan mi dusurdun eger oyleyse fazladan zaman gazetesi var bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrganikYazar

gör bak elalemin çocuğu neler yapıyor

moralim bozuldu eyvallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: KNO3

buram buram csb kokuyor

+1905

konuyu açan arkadaş iyi sallıyor. iki gündü açtığı konular ortada. yalnız hayalgücün fena değil ;)

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.