arkadaslar yeni topladığım bu bilgisayarı bi türlü bench edemedim istanbul - bahçelievle beşiktaş bakırköy yakınlarında oturupta bunları bir cd de bana verebilcek arkadaş var mı ne bilim 3d mark 2001-2003 pcmark sisoft sandra 2003 yada ne biliim başke her ne kullanıyorusanız ? ben gelip alırım cd yi, gerekirse boş cd de getiririm ... hepsini tek tek netten indirmek zor yaw içine bi de directx 9 felan en son güncellemeler de olursa iyi olur ... yardımlarınızı bekliyorum ...
eğer 7-8 kişi olursa ben para karşılığı bir tanıdığa yaptırabilirim bu 4ünü full olarak.
Doğru söylüyor interyasin,bende merak ettim ne puan alacaksın?interin ekran kartınada 12.7k dan 14,1k ya sıçramasıyla ısındım.....bu isteklerin ücretsiz olmazda haklı arkadaş 1hafta uğraşıyorsun indirmak için netten...sen şuradan ufaktan çekmeye başla 3D2001 i istersen: http://www.futuremark.com/download/?3dmark2001.shtml
yaw o hayatta bitmez walla hele hele dial up la ... şunu kıssadan hisse halletsek diyorum :p ... abi bu para karşılığı olcek kadar zor bi iş değil yaw aslında donanimhaber olarak bir bench cd si yapılsa hiç fena olmaz herkes fikrini söylese - içinde hangi proglar olmalı diye sonra herkes copy eder cd writer sız makina mı kaldı bu devirde ...
Sen bu tembelliğinle benchmark yapacak zamanı nasıl bulacaksın boşver test işini en iyisi sen:)
ohoo ne tembelliği yaw :p sen okulda bize çektirdiklerini bi bilsen ... eha, o da yetmiyo hergün 2sa geliş 2sa gidiş anam ağlıyo walla :p ... yok abi tembellikten diil bu telefon faturalarının hesabını beremiyom artıkın ...
ben dial up ile 3dmark 2003 ve live kartları için audigy driverlarını indirdim.gerisini hesap edin.Bu işler için biraz fedakarlık şart.Sen safirin dediği gibi ufaktan downloada başla,hem böyle daha alınterli olur zevkli olur benchlerin:)
abi audigy 2 için olan driverini mi indirdin? 190mb olan?
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ***ReaL***</i> <br />abi audigy 2 için olan driverini mi indirdin? 190mb olan? <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>evet realim.
yaw hani nerde bu forumdaki yardımlaşma yaw ? ... zengin edioz telekomu walla ...
yaw yani koca forumda şu progları 2dk da bi cd ye çekecek adam yok yane ? way be bi de utanmadan bana tembel diyonuz yaw :p ...
valla herkes çekmese bile haklı ben istanbulda olsam çeker verirdim sorun değil ama bir flashget kullansan nete girdiğin 2-3 gün içinde iner cidden tembelsin be dostum
can olm sen olsan verirdin işte olay burda kopuyo bu forumdaki kaç adam arka arkaya aynı programı netten defalarca indirip duruyor bunları birbirimize cd ile versek, *****im ne kar ederiz tel faturasından benden istense bende olan bişey hayatta hayır demezdim ... yanii bnm yapcağım 4-5 saat nette beklemek onların yapcağı 3 dk cd ye çekmek arada dağlar kadar fark war yane ayağıma getirn de demiyorum gelcem alcam *****im cd de vercem gerekirse elktrik parasını da öderim walla ... ama ööle ticarete dökmeyelim olayı ... forumda sürekşi şirket vasıtasıyla nette bedava duranlar war onlar bilmiyo bnm çektiğimi her ay ödediğim 50milyon fena koyuyo öğrenci adama :p ... düşünün kaç 50milyonlar giriyo telekomun cebine ... boşu boşuna yanı dosyalar için ...
Cumartesi Kadıköyde ol 1-3saatleri arası mailime telini falan at...unutma tek şansın var:)
peki bu topic te kendini yok edecek mi okuduktan 10 sn ye sonra :p ...
bu arada saat 7 olmush, sanırım şansım kalmadı :p ..
Ben lafıma sadık biriyim...beni unut,ama cd çekilmişti bunu unutma!
sen kullanmıycaksan ben alırım cd yi senden, boşuna çakmiş olmayasın... benim acelem yok, bugün gelir alırdım ama nete girmedim hiç, kusura bakmamışsındır umarım ... sana da ayıp oldu ...
Safir, sana authorize yolladım icq'dan oks ? ...
Bende isterem!!!
specops dostum bende senin durumundayım. Acaba sen bu CD'yi aldıktan sonra bana da çekip yollayabilirmisin?? Mail adresim DroID@BonBon.Net