Şimdi Ara

İSTİNYE PARK'TA GÜVENLİK MÜŞTERİYİ DÖVDÜ !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstinye park'tan geliyorum İstinye Park'ın güvenliklerin 5-6 tanesi adamın tekini dövmüşler. 2-3 tanesi tutmuş, diğeri dalmış. Şans eseri denk geldim ben de, yetkilileri falan çağırmışlar bu arada güvenlik kaçmış...İstinye Park gibi gayet büyük, lüks bir alışveriş mağazası daha yeni açılmış, imajını ilk günden nasıl zedeler böyle..Oradakiler bütün herkes bu olayı görmüşler, yetkililer açıklama yapamıyordu..

Bu arada gizli olarak kameramla video çektim onu da youtube'a atacağım..

• gelenler belki kültürsüz seviyesiz insanlardı malum istinye parkın arkası gecekondu
  • vurmuşlarsa vardır bi bildikleri kimse kimseyi durduk yere dövmez..carrefourun birinde bende rast geldim keko tipli elemanlar insanları rahatsız ediodu sonra svil güvenlikler geldi çıkardı dışarı illaki vurmuşturda iyi de etmiştir..tabi benim fikrim bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: soldier_x

vurmuşlarsa vardır bi bildikleri kimse kimseyi durduk yere dövmez..carrefourun birinde bende rast geldim keko tipli elemanlar insanları rahatsız ediodu sonra svil güvenlikler geldi çıkardı dışarı illaki vurmuşturda iyi de etmiştir..tabi benim fikrim bu

bencede
  • quote:

Orjinalden alıntı: soldier_x

vurmuşlarsa vardır bi bildikleri kimse kimseyi durduk yere dövmez..carrefourun birinde bende rast geldim keko tipli elemanlar insanları rahatsız ediodu sonra svil güvenlikler geldi çıkardı dışarı illaki vurmuşturda iyi de etmiştir..tabi benim fikrim bu
  • eğer dövmeleri doğruysa niye kaçsınlar
  • dövdükleri adam emniyet müdürüyüm diyordu buyrun video:

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: profuzman

gelenler belki kültürsüz seviyesiz insanlardı malum istinye parkın arkası gecekondu

hayır gayet iyi giyinimli emniyet müdürü olduğunu söyleyen adam..çizigili kazaklı videoda..ve orda olaya şahit olan herkes yetkiliye şikayet etti güvenlikleri..
    oradaki herkes şikayetçi oldu güvenlikten..yetkili kişi "gelin aşağı ofisimize inelim" dedi adam kabul etmedi..
  • Ben konuşan insanın konuşma ve hitap tarzından kültürsüz, medeniyetsiz biri olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca kulaklara çalınan bir detay da var ve oradaki mağaza sahibi güvenlikten herkesin şikayetçi olduğunu söylüyor. Cidden yeni açılan bir yerin imajını zedeleyici bir durum. Eğer insanlar orada rahat rahat ailesiyle alış-veriş yapamayacaksa durum çok vahim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadow_shooter

Ben konuşan insanın konuşma ve hitap tarzından kültürsüz, medeniyetsiz biri olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca kulaklara çalınan bir detay da var ve oradaki mağaza sahibi güvenlikten herkesin şikayetçi olduğunu söylüyor. Cidden yeni açılan bir yerin imajını zedeleyici bir durum. Eğer insanlar orada rahat rahat ailesiyle alış-veriş yapamayacaksa durum çok vahim.

evet orda darp edilen adamdan çok daha fazla diğer insanlar şikayetçi oldular güvenlikten...
  •  İSTİNYE PARK'TA GÜVENLİK MÜŞTERİYİ DÖVDÜ !

Adı Soyadı : İsmail KADIOĞLU
    Görevi : Üye
    Temsil Ettiği Kuruluş : Eskişehir Sanayi Odası OSB
    Temsil Ettiği Kuruluştaki Görevi : Yönetim Kurulu Üyesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lo@ding

İSTİNYE PARK'TA GÜVENLİK MÜŞTERİYİ DÖVDÜ !

Adı Soyadı : İsmail KADIOĞLU
    Görevi : Üye
    Temsil Ettiği Kuruluş : Eskişehir Sanayi Odası OSB
    Temsil Ettiği Kuruluştaki Görevi : Yönetim Kurulu Üyesi

http://www.aksam.com.tr/arsiv/aksam/2000/06/24/yasam/yasam2.html

bu haberi baştan oku..herhalde burdaki adam

• O zaman polis dövünce de haklı.
    Neden işkence davaları açıyorlarsa...

İşte biz bu hale geldiğimiz için bugün de dünkü gibi ağlıyoruz.
  • dayak yiyen adamın yerinde olsam 155 polisi arardım hemen. darp edildiğimi haber verirdim.

son yıllarda bazı alışveriş merkezlerinde bu tür olaylar çok görülür oldu. özellikle de yürüyen merdivenlerden çocukların düşmesi ölmesi gibi acı olaylar da büyük alışveriş merkezlerinin satışa yönelik fakat pek de güvenilir yerler olmadıklarını gösteriyor.
  • Vayy be benden başka da bu olayı gören varmış demek
    bugün ben de istinye parktaydım o olaydan haberim var, millet bi yere toplanmış noluyor diye bakıyordu, 45- 50 yaşlarında bi adam sürekli o güvenlikçiyi bana getirin bana o o.çocuğunu bulun hemen diye bağırıyordu bi yandan da elinde telefonla birilerini arıyordu, ayrıca pek öyle 5-6 kişi dövmüş gibi gelmedi bana adamda en ufak bi darp izi yoktu. Sonrasını bilmiyorum ben ayrıldım oradan.
  • İstinye Park'ta bir şeyler var zaten Geçen Cuma ( Yaklaşık 10 gün önce ), epey polis toplanmıştı oraya...Hatta Polis helikopteride sürekli etrafında dönüyordu oranın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuSoniC

Vayy be benden başka da bu olayı gören varmış demek
    bugün ben de istinye parktaydım o olaydan haberim var, millet bi yere toplanmış noluyor diye bakıyordu, 45- 50 yaşlarında bi adam sürekli o güvenlikçiyi bana getirin bana o o.çocuğunu bulun hemen diye bağırıyordu bi yandan da elinde telefonla birilerini arıyordu, ayrıca pek öyle 5-6 kişi dövmüş gibi gelmedi bana adamda en ufak bi darp izi yoktu. Sonrasını bilmiyorum ben ayrıldım oradan.

ben de ordaydım hocam...kamera elimdeydi çaktırmadan çektim..görürlerse elimden kamerayı alırlar diye gizli gizli çektim

quote:

İstinye Park'ta bir şeyler var zaten Geçen Cuma ( Yaklaşık 10 gün önce ), epey polis toplanmıştı oraya...Hatta Polis helikopteride sürekli etrafında dönüyordu oranın.

geçen cuma Tayyip Erdoğan açılışına geldi ondan kalabalıktı, olağanüstü güvenlik önlemleri vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 28 Ekim 2007; 22:17:38 >

• tühh ya bilseydim ben de video çeker koyardım gerçi telefonla belli olurdu sonra yerdik orda dayağı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.