Şimdi Ara

İstihbarat Teşkilatı Olmayan Bir Ülke Terörü Bitiremez

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugün, Almanya, Fransa, İngiltere, Rusya, İsveç, Hollanda, Belçika, İran, Yunanistan gibi bir çok ülkede Pkk, Dhkpc gibi bebek katillerinin dernekleri, politbüroları, kahveleri, lokantaları ve kültür yapılanması adı altında adam devşirdikleri kurumları ayan, beyan mevcuttur. Bu kurumlar örgütlere hem para desteği sağlamakta hem de kanun kaçaklarına iş, barınak sağlarak sözüm ona bu leş kargalarına "özgürlük mücadelecisi" sıfatı yakıştırmaktadır.

    Sırbistan, Italya, Ermenistan gibi ülkeler maşa olarak kullanılarak bu örgütlere silah satışında paravan görevi görmektedirler. İngiltere gibi, Almanya gibi, Güney Afrika Cumhuriyeti gibi, Amerika Birleşik Devletleri gibi ülkeler Kenya, Ghana, Namibya'daki paravan şirketler sayesinde ortadoğu'ya silah satmaktadırlar. Rusya ve Iran Lübnan'ı kullanırken, diğerleri Katar'ı, Sudi Arabistan'ı ve Yemen'i tercih etmektedirler.


    Geçmiş yıllarda Abdullah Çatlı ve onun gibi kahramanların sayesinde ASALA terör örgütü bitirilmiş ve kökü kazınmıştır. Bu o zamanlar Milli İstihbarat Teşkilatı'nın hala milli olduğu zamanlarda gerçekleşmiştir. Fakat günümüzde görüyoruz ki Türkiye hem kör hem sağır hemde hiçbirşey bilmeyen, oturmuş teröristlerin bomba patlatmasını bekleyen bir ülke olmuştur. Bunun bütün sebebi MİT' dir.


    Terörün bitirilmesi için tek yol MİT'den geçer. Ne siyasilerden, ne ordudan ne de başka birşeyden. Orduyu alıp terörü destekleyen bu ülkelere sokamazsınız fakat ajanınızı sokarsanız bu şerefsizlerin cezasını kesersiniz ve terör sonsuza dek bitmiş olur.







  • Terörle Türkiye Cumhuriyeti'ni yıkmak isteyenlerle, siyasi oyunlarla Türkiye Cumhuriyeti'ni yıkmak isteyenler arasına sıkıştık kaldık..

    Cennet vatanım koskoca ülkem viran ve bitap...

    Yoksa yalnızca ben mi böyle hissediyorum?? Ne halktan nede yönetimden, gram ümidim kalmadı şerefsizim..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: M4RLB0RO

    Terörle Türkiye Cumhuriyeti'ni yıkmak isteyenlerle, siyasi oyunlarla Türkiye Cumhuriyeti'ni yıkmak isteyenler arasına sıkıştık kaldık..

    Cennet vatanım koskoca ülkem viran ve bitap...

    Yoksa yalnızca ben mi böyle hissediyorum?? Ne halktan nede yönetimden, gram ümidim kalmadı şerefsizim..

    Yanlız değilsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal şartlarda MİT müsteşarının acilen görevden uzaklaştırılması lazım ama dokunulamıyor çünkü adam sır küpü. Devletin tüm kaderi onun elinde.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: C-İ-E_SN

    Normal şartlarda MİT müsteşarının acilen görevden uzaklaştırılması lazım ama dokunulamıyor çünkü adam sır küpü. Devletin tüm kaderi onun elinde.

    Adam görevden alınırsa birilerinin daha önce örtbas ettikleri suçları ortaya dökülür , efkan'ı geçmiş bağlantıları ile korkutup tasfiye ettiler ama bu adam daha akıllı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgora -- 18 Aralık 2016; 10:13:45 >
  • Yahuuuu vatan hainleri milyonlarca ne idüğü belirsiz insanı kontrol etmeden ülkeye aldı. Mit ne yapsın? Çalışan personel sayısı belli. Ödeneği belli siyasilerin mite yaptırdığı iş belli.



    Asıl suçlu AKP bunu artık kafanıza kazıyın.
  • Istihbarat teşkilatı var ülkenin neden öyle söylüyorsunuz? Twitterda devlet büyüklerine! hakaret ederseniz hemen buluyorlar. Çok başarılı bence.

    Ülkede terörist girip kendini patlatmış falan bunlar önemli değil yeter ki haşmetli iktidara kimse laf söylemesin.
  • Kozmik odadan sonra ajan kalmadı hepsine kıydılar.başarısız olmanın en büyük sebebi bu istihbarat açısından.



    Benim her zaman bir sözüm vardı!



    Bu odaya bunların girmesine müsade edenler,ileride vatan hainliğin den yargılanacaktır diye.
  • bu avrupa ve batı bizi rusyayla aynı yatağa girmeye mecbur bırakıyorlar.

    Rusyada sağlam pabuç değil ama kötünün iyisi işte.Batıyı sallamasan ekonomin darbe yiyiyor.Batıyı sallasan siyasi ve terör olarak darbe yiyorsun.En iyisi 5 yıl kadar içimize kapanmayı göze alıp ab müzakerelerini bitirmek ve mültecileri salıp ab yi dağıtmak.Sonrasında rusyayla ve çinle daha da yakınlaşmak.Bu devirden sonra sırtını çine yaslayana hiçbir şey olmaz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasamak5656 -- 18 Aralık 2016; 10:46:27 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Parsbey

    Yahuuuu vatan hainleri milyonlarca ne idüğü belirsiz insanı kontrol etmeden ülkeye aldı. Mit ne yapsın? Çalışan personel sayısı belli. Ödeneği belli siyasilerin mite yaptırdığı iş belli.



    Asıl suçlu AKP bunu artık kafanıza kazıyın.

    MİT'in bu hale gelmesinde sadece akp suçlu değil. Cemaat akp den önce de vardi ve tıpkı tayyip gibi diğer siyasetçiler de fetoya övgüler yağdırıyordu. Üstelik o zamanlar fethullah hala ülkedeydi. 90'li yıllarda MİT ajanlarına suikastler başladı sonrası malum zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.