Şimdi Ara

İSTENMEYEN MESAJLARIN ENGELLENMESİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • hattım vodafone lakin nasıl oluyorsa numarayı hiç ilgim olmadığı halde,Adana da bakkala,dersaneye, hastaneye partilere herkese dağıtmışlar günde 8-10 lüzumsuz reklam mesajı geliyor..online işlemlerde herhangi bir seçenek göremedim bu istenmeyen mesajları engelleme yolu yokmu?

• Eğer telefonunuz Android işletim sistemli ise :

hemen android telefonumuza avast antivirüs uygulamasını yüklüyoruz. zaten türkçe program, kalkan kontrolünden mesaj kalkanı altındaki şıkların hepsini işaretliyoruz. sonra sms ve çağrı filitresinde bir gurup yaratıyoruz, spam diye isim verebilirsiniz. burada kısa mesaj ve aramayı işaretliyoruz. altında da haftanın 7 gününü işaretliyoruz. bu arada gurup üyeleri kısmı var orada. oraya hazırda duran spam mesajların numarasını kaydedebilirsiniz. mesaj kutunuzdan seçmenize izin veriyor program. bundan sonra gelen smsler size sessiz popup şeklinde gelecek tabi telefonunuzda kayıtlı bir numaraya ait değilse. buradan ister izin ver dersin ister spam der geçersin. reklam smslerini kendinize bu şekilde yasaklayabilirsiniz. başka yerden birşey beklemeyin boşuna.

izinsiz aramalar için ise truecaller uygulamasını kurabilirsiniz.
  • firmalardan sms gelmesini istemiyorum bunu nasıl engelleyebilirim uygulama falan istemiyorum
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.