Şimdi Ara

İstenmeyen mailler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir arkadaşlık sitesinden günde yaklaşık 20 tane mail almaktayım. Üye olduğumu gösteriyor fakat değilim. Nasıl engelleyebilirim bunu. Şikayet edebilir miyim

• hotmail ise süpür diyorsun. gerisi geliyor..
  • Hocam aynı dert benim basımdada var. Adamlar benim bilgilerimi biyerden alıp üye yapmıslar beni. sürekli kızların agzından mesaj atıyorlar. bide sürekli baska bi posta uzantısından geliyor mesajlar basa cıkamadım

Orijinalden alıntı: Amedra

Mailinin ayarlarında filtre bölümü olacak. O adresten gelen mailleri otomatikman spam'e göndermeyi ayarlarsan bir problem oluşmaz.

Aynı sorun bendede var mailler her seferinde farklı hesaplardan geliyor engellemeyle felan bitmiyor artık bıktıgım için mail adresimi degiştirdim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • atıyorum atesli@uygundullar.com adresinden sürekli mail geliyor, hotmailden engellenen mailler bölümüne @uygundullar.com yazarsanız o adresten gelen mailler direk engellenip silinir.

Orijinalden alıntı: Hasan Paşa

quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Mailinin ayarlarında filtre bölümü olacak. O adresten gelen mailleri otomatikman spam'e göndermeyi ayarlarsan bir problem oluşmaz.

Aynı sorun bendede var mailler her seferinde farklı hesaplardan geliyor engellemeyle felan bitmiyor artık bıktıgım için mail adresimi degiştirdim.

Gelen spam'ler yüzünden mail adresinizi değiştirmeye gerek yok ki? Kullandığınız mail adresi nedir?

Benimki mesela Gmail, size kısaca benim yaptığım filtre olan uzantıları göstereyim;
     İstenmeyen mailler.

• yok ben filtrelemek değil de direkt engellemek istiyorum mümkün değil midir. Sadece dost adında bi site bana mail atan. Beni üye yapmışlar şifre filan vermişler. Anlamadım. Çakma Bayan profillerinden mail atıp duruyorlar. Mailimi değiştirme haddine geldim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Do Diyez -- 4 Eylül 2012; 18:19:14 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.