< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeviEfendi -- 18 Şubat 2022; 23:2:22 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
İşten Gelince Hemen Uyuma Problemi (2. sayfa)

-
-
Merhaba hocam dün gece saat 3'te yatağa girdim biraz uyumayı deneyeyim dedim, ne diş fırçaladım ne bi şey yaptım öyle gömdüm kafayı yastığa sonrasını hatırlamıyorum sabah telefonun sesine 8'de uyandım ana avrat sövdüm :D zaten kaç gündür uyumuyorum. Neyse dün gece uyumayı başardım bu geceye bakalım umarım uyurum
-
Her zaman olmuyor ama bazen böyle oluyor
1de yatiyorum 3te uyuyorum
2de yatıyorum 3 buçukta uyuyorum
3te yatıyorum 4te uyuyorum
Sorun: sabah 8.40ta ders var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sabah 8.40'a ders koymalarını anlayamıyorum. Hele bir de sabah 9'da falan sınav yapanları hiç anlayamıyorum. Türkiye eğitim sistemini hiç ama hiç anlayamayacağım.
-
2016 yılından beri sadece 1 simit yer gezerim hocam. Bazen arkadaşlarla buluşur, kendimi şımartmak için çiğ köfte yerdik. Siz düşünün beni
. Daha elit arkadaşlarla da Beyran. Elit arkadaşlara bak.
Aynı sorun bende hala mevcut. Eskiden iş + üniversite sınavlarım olurdu. Şu an ise, işte çalışmıyorum bile. Bazen bir işim oluyor, kafa yoruyorum. Eve geldiysem işim varsa da artık o işim olmuyor. Sıcacık yatağım beni çoktan sarmış çünkü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyTech74 -- 18 Şubat 2022; 23:16:57 > -
Uykun gelmeden yemek yiyorsan sekerden olabilir belki :) isten geldin yemek yedin misal uyku cokuyorsa sekerdendir bence yemegi azalt biraz ekmek yeme duzelir bence
Valla bana sorarsan sağlıklı bir bünyede yeterli beslenildiği takdirde magnezyum, demir vs eksikliği falan olmaz. Magnezyum neyse de, demiri ölçtürmeden almayın derim. Ayrıca bazı magnzeyum takviyeleri adamı fena ishal yapar.
Dediğim gibi l-tryosine bir amino asit çeşidi, herhangi bir yan etkisi yok (bende olmadı). Araştırdığım yabancı kaynaklara göre 90 gün kullandıktan sonra 1-2 hafta ara verilmeli o kadar.
-
Hocam tekrar merhaba ,
Solgarın L-tryosine ürününü 2 haftadır kullanıyorum lakin hiç bir faydasını göremedim :(
Üstelik diğer dediklerinizi de eksik etmemeye çalışıyorum
-
ilk haftada etkisini göstermesi lazımdı. Bu işe yaramadıysa psikiyatriye gidip durumu anlatıp wellbutrin yazdırmayı deneyebilirsin. Wellbutrin reçetesiz de satılıyor ama doktora danışmadan al iç demem doğru olmaz. Bu arada l tryosine'i aç karnına sadece suyla içmen lazım, kahvaltıyla arasına mümkünse 1 saat koy birde tek seferde 2 kapsül içmeyi deneyip sonuca bakabilirsin (toplamda 1.000mg). Geçmiş olsun tekrardan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler hocam , sabah 6'da kalkıp aç karna 1 kapsül içiyorum 20 dk sonra kahvaltı ediyorum.
2 kapsül yan etki yapar mı sizce?
-
Maksimumu aslında kg*150mg. 80 kiloysan 12.000 mg'a kadar içebilirsin. Biz bunun yanında çok düşük içiyoruz. Bu arada ben tek seferde 1.500mg (3 kapsül) içtim sorun olmadı. Noradrenalin de salgılandığından dolayı biraz nabzım yükselir benim sadece, ama bu nabız yüksekliği uykumun açılmasına, kafamın netleşmesine sebep olur, bizim istediğimiz de bu zaten.
-
hocam bende biseler sormak istiyorum izninizle
kan tahlli verdim gecen cuma serbest t4 maks siniri 1.51 benim sonuc 1.57
d vitamini 13 cikmis
d icin damla verdi ama tiroid icin bise vermedi 3 ay sonra gel bida bakalim dedi sinirdan 6 yuksek olmasini cok onemli gormedi galiba sizin yorumunuzu alabilir miyim
Hocam sınırlara yakın değerler çok önemli değil, doktor da aynı şekilde yaklaşmış.
D vitamini enerjik ve zinde hissetmek için b1-b6-b12 ile birlikte en önemli vitaminlerden, kullanım esnasında faydasını görürsün. Havalarda güzelleşti çok fazla sıcaklar gelmeden öğlen 11-13 arası güneşe çıkarsan çok daha iyi hissedebilirsin. Güneşe çıktığında avuç içlerini güneşe doğru çevir mümkünse..
Edit: 11-13 saatlari arasında 15 dk durman yeterli..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x3x -- 27 Nisan 2022; 16:6:37 > -
Teşekkür ederim
vitamin minarel eksikliği olabilir solgar multi male vitamin alabilirsin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X