Şimdi Ara

İşten ayrıldım, boş zamanım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İş hayatımı bu sene erken sonlandırdım, Eylül'e kadar rahatım. Pc başında zamanımı deli gibi harcayacağım, eğlenceli vakit geçireceğim bir şey arıyorum var mı bir tavsiyeniz?

• tabiki haxball
  • FPS oyunları
  • 8 erden maç yapıyoruz halı sahada kaleye geçiceksen gel kaleciden para almıyoruz istediğin kadar oynayabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inverness

tabiki haxball

En eski oyunculardanım. Oyuncuların odadan çıkmalarına rağmen sahada kalan cesetlerini öyle herkes bilmez. Ama çok sıkıyor artık zaten bırakalı bi 5-6 ay oldu. Bazen giriyorum hiç sarmıyor hemen çıkıyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

FPS oyunları

Mesela hangisi?

quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

8 erden maç yapıyoruz halı sahada kaleye geçiceksen gel kaleciden para almıyoruz istediğin kadar oynayabilirsin

Zaten haftanın neredeyse her günü spor yapıyorum. Haftada en az 2 halısaha maçı bi de fitness var.

• quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

8 erden maç yapıyoruz halı sahada kaleye geçiceksen gel kaleciden para almıyoruz istediğin kadar oynayabilirsin

Gol yiyince dövmuyorsanız gelek İzmir'de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beşiktaş Ulan

quote:

FPS oyunları

Mesela hangisi?

Crysis serisi, Cod Serisi, BF serisi, FarCry 3 bunlar olabilir. Ayriyetten Max Payne 3 olabilir yaza kadar muhtemelen gta 5 çıkıyor o'nu da oynayabilirsin.
  • Far Cry 3 güzel ama bazı görevler bunaltıyor. Full save indirip karakolları almak daha zevkli

• quote:

quote:

quote:

FPS oyunları

Mesela hangisi?

Crysis serisi, Cod Serisi, BF serisi, FarCry 3 bunlar olabilir. Ayriyetten Max Payne 3 olabilir yaza kadar muhtemelen gta 5 çıkıyor o'nu da oynayabilirsin.

Cod ve BF'yi bitirdim zaten ama orjinal olmadığı için Multiplayer oynayamıyorum. Far Cry 3 ve Max Payne 3'ü de bitirdim. Crysis'e nedense alışamadım kaç oyundur. Gta 5'in de çıkmasına var daha ancak PC'ye çıkacak mı çıkmayacak mı belli değil.

• Mylands'e beklerim çok sağlam oyundur
  • Ne, ne birisi Far Cry 3 mü dedi ? Multi de 60 level oldum. Orjinal oynayan varsa Uplay nickini versin kapışalım.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

FPS oyunları

Mesela hangisi?

Cod ve BF'yi bitirdim zaten ama orjinal olmadığı için Multiplayer oynayamıyorum. Far Cry 3 ve Max Payne 3'ü de bitirdim. Crysis'e nedense alışamadım kaç oyundur. Gta 5'in de çıkmasına var daha ancak PC'ye çıkacak mı çıkmayacak mı belli değil.

Şu an sadece Xbox 360 ve PS3'e açıklandı. Muhtemelen 2014'ün ilk çeyreğinde PC'ye gelecek. GTA IV stratejisini izliyorlar, once konsol sonra PC.

• quote:

Orijinalden alıntı: Scarlet.

Mylands'e beklerim çok sağlam oyundur

Nasıl bişey az açıklar mısın hocam? Güzelse oynarız beraber. ( Bu arada konu tam oyun konusuna döndü, kapatırlar kesin. )
  • Tabi ki World of Warcraft.

• quote:

quote:

Nasıl bişey az açıklar mısın hocam? Güzelse oynarız beraber. ( Bu arada konu tam oyun konusuna döndü, kapatırlar kesin. )

Browser oyunu yani bir dene derim bişey kaybetmezsin site üzerinden oynanan oyundan :)
    Strateji oyunu travian tarzı sayılır onu biliyorsan.
  • Sim City oyna ,FM oyna ve dota2 , wow ,sc2

• quote:

Orijinalden alıntı: Reclamation

Tabi ki World of Warcraft.

Şu fantastik oyunlara nedense basmıyor benim kafa. Ayrıca WoW çok bozdu diye biliyorum.

quote:

quote:

quote:

Browser oyunu yani bir dene derim bişey kaybetmezsin site üzerinden oynanan oyundan :)
    Strateji oyunu travian tarzı sayılır onu biliyorsan.

Bi bakarım sağolasın.

quote:

Orijinalden alıntı: SesliDüsünenFilozof

Sim City oyna ,FM oyna ve dota2 , wow ,sc2

FM oynuyorum zaten. Sim City'nin de efsane bir oyun olduğunu biliyorum, en iyi oyunu hangisiydi? İndireyim hemen onu. Dota, WoW, SC2 gibi fantastik oyunlara nedense kafam basmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noir Guy -- 15 Mayıs 2013; 2:13:43 >

• iş bul iş. bırak oyunu falan
  • oyun oynayarak, youtube'da takılarak face, twitter vs. ama uzun soluklu olmaz çok sürükleyici bir oyuna basla online oyun. ben olsam bf3 falan baslardım
  • İş bul çalış oyun karın doyurmaz tabi paraya ihtiyacın yoksa
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.