Şimdi Ara

İstediğim TV kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Tv kartınıs warsa yazın bakayım bi zahmet ne marka ve memnun musunuz? Ben de alacam bi tane ama herhangi bir filmi komple (kaliteli) capture yapıp VCD oluşturmak istiyorum ve ayrıca CINE5 çözsün tabii. AverTV studio bunalara cewap werebilir mi? Yoksa hiç kasmadan Fly TV mi alayım??

    Şimididen eywalla...



  • benim kartım avermadia tvphone98
    memnunum fakat bi tek kanal olarak atv yi almıo
    bu sadece bende deil cou kişide de oluo

    Atakan Kalyoncu
    ICQ:110063413
    e-mail:
    atakankalyoncu@yahoo.com
  • bence o kadar çok para verme, inca,zoltrix veya fly al fiyatları çok uygun. istersen bir bilgisayarcıda kampanya var 38 $ media forte marka ucuz ve güzel.

    adres:www.transdata.com.tr
  • avermedia yı öneririm bendede avermedia var.daha çok bilgi istiyorsanwww.merlininkazani.com da tech net bölümündeki inceleme yazımı okuyabilirsin.

    Northerner
  • İlaç gibi geldi walla yazın. Tebrik ederim seni. Herkesin yazdığı şeyleri diil de bence daha önemli bilgiler vermişsin <img src=icon_smile.gif border=0 align=middle>
  • Ben yurtta kaldigim icin bircok TV kartini inceleme firsati bulabildim. Sana sunu soyleyebilirim ki, goruntu kaliteleri arasinda oyle cok fazla fark yok. AverMedia digerlerinden biraz daha iyi ancak onun da oldukca yavas acilmak gibi bir sorunu var. Bende DATRON var. Cam gibi gosteriyor. C5 i de cok iyi cozuyor. Ancak software i ve driver kurulumu gibi hususlarda AverMedia dan bariz daha kotu. Ama yari fiyati. Driver kurabilecek kadar yetenekliysen ki tahminim oylesindir, sana DATRON oneririm. Bu arada Capture yapabilmek icin zannnedersem capture kartina ihtiyacin var. Degilse TV karti ile real time capture+mpg sikistirma yapamazsin. Dolayisiyla dakikasi 100 Mb dan kalitesiz bir capture un olur. Yani bir yerde filmi kaydedip sonra seyredebilmen imkansizlasir.
  • Ewet DATRON kartların fiyat/performans oranı çok iyi. Yalnız DATRON ve Avermedianın chipsetleri farklı. Bu neyi değiştirir? Capture kartları da güzel ama çok pahalı. Beni we çoğu kullanıcıyı aşar o.

    Bakalım altılı tutarsa düşünürüz hepsini <img src=icon_smile_wink.gif border=0 align=middle>
  • Bildigim kadari ile ikisinin de cipseti BT878 idi. (Datron dan eminim oyle) Ama farkli olmasi seni pek etkilemez. BT848 veya BT878 olduktan sonra yayin iyiyse iyi ceker. Yanliz BT olmazsa cipset C5 i cozemez.
  • BORNFLOWS inca disinda istediğini al!! sabna benden keklenmısh nasıhatı

    Saygılarımla..
  • Inca hayatta almam zaten benim bi arkadaşta war minnacık bir pencerede belli belirsiz capture yapabiliyor anca.O da illallah diyor zaten.Sen nası keklendin abi??<img src=icon_smile.gif border=0 align=middle>

    Guns N' Roses
  • valla paran varsa avermedia al derim az sorun yaşarsın bide via chip setlerle ilgili sorunda iş sadece chipsete bağlı değil kartın kalitesinede bağlı mesela ben önce pegasus almıştım tv kartı olrak görüntü primary de bile ağır çekimdi her türlü yolu denedim şimdi avermedia aldım mutluyum sıfır sorun sadece yazılımın açılma süresü fazla ama yazılımın güzelliği bu geciktirmeyi önemsiz bırakıyor.

    Northerner
  • AverMedia nin software i gercekten guzel. Yuklemede falan sorun yapmiyor. Mesela bendeki Datron un win2k software i oldukca dandik. Bilirsiniz turkiyenin TV ayari PAL-BG dir. Iste bu software her sefenimde NTSC ile basliyor ve ben degistiriyorum. Software inin dandikligi disinda kart oldukca iyi bence. Houpagge ismine benzeyen ve bircok testte oldukca kaliteli oldugu vurgulanan bir alman markasi var ya, iste onun tam bir kopyasi. Herseyleri ayni marka haric. Yani dedigim gibi sadece biraz ugrastiriyor. Ama yari fiyati. KDV ile 40$ fark var aralarinda. Bence buna degmez.
  • leadtek'in TV200/fm kartını da bir düşünebilirsin.Chip dergisinde incelemesini okumuştum iyi bir kart diye bahsediliyordu,üstelik fiyatı da uygun. Ama paran varsa avermedia garantili tercih
  • Donanımsal MPEG 2 sıkıştırma yapabilen manyak bir kart olan

    Hauppauge WinTV-PVR'ye ne dersin.

    125 channel cable ready TV tuner
    Composite/s-video input to connect to VCR or camcorders
    High quality MPEG2 video and audio encoder
    dbx-TV stereo decoder
    FM stereo radio receiver
    IR remote control

    gibi özellikleri var. Mpeg iyi bu arada en kaliteli şıkıştırma sistemi.
    http://www.hauppauge.com/html/wintvpvr_datasheet.htm

    Birde çanak anten varsa direk ona bağlayabileceğin bir kart'a
    Pinnacle PCTV SAT

    http://www.pinnaclesys.de/uk/guides/files/98_540.pdf
    adresinden türkçe bilgilere ulaşabilirsin
    burdanda ayrıntılı ingilizce sitesine bakabilirsin PCTV SAT'ı seçmeyi unutma



    Edited by - gun on 21 April 2001 05:32:34




  • fiyatı galiba 250$ dı?

    Northerner
  • çok güsel çok güsel de şok fiyat.Aslında helal olsun hakediyo fiyatını ama o paraya kıyamam ben alırken.Gözlerim yaşarır.AverTV studio alayım ben en iyisi.Yani 1 kere alayım,tam alayım...

    Ne bilg. ne hesap m. ne de parmak hesabı hiç farketmez kafkafım için
    [url][/url]www.kafsinkaf.org
  • Fly alma şiddetle tavsiye ederim...

    eko
  • Neden?Anlat bakalım tecrübelerini...

    Ne bilg. ne hesap m. ne de parmak hesabı hiç farketmez kafkafım için
    [url][/url]www.kafsinkaf.org
  • fly için tecrübeye gerek yok berbat bir kart

    Northerner
  • İlk mesajda yazdıklarımı bilgisayarcıya sormuştum adam direk FLY TV demişti...<img src=icon_smile_shock.gif border=0 align=middle>

    Ne bilg. ne hesap m. ne de parmak hesabı hiç farketmez kafkafım için
    [url][/url]www.kafsinkaf.org
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.