Şimdi Ara

İŞTE YERLİ OTOMOBİL EGE ANA KONU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
2.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mendieta58 kullanıcısına yanıt
    aynen öyle bari fiyatını alabılıcegımız şekilde yapsalarda 30 bın civarı yerlı ismi geçtıgıne degsede alsak yani, iyi kötü yine 0 arac en azından ama sanıyorum oda olmayacak,

    40 bin civarından başlatırlar giderek artar fıyatı yanı alt gelirliler için hayal memur öğrenci vs
  • Hiç değilse fiat logosu koymasalardi
    saab uretecektik elektrikli o ne oldu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim bildiğim kadarıyla yerli otomobil diye lanse edien ve önümüzdeki günlerde prototipleri ortaya çıkacak olan araçlar içten yanmalı motora sahip olmayacak. Dolayısıyla bahsedilen yerli araç bu paylaşımdaki araçtan farklı.
  • SUV görseli ile HB görseli yazan fotoğraflar aslında SW versiyonun önden ve arkadan görünüşü değil mi? Yoksa ben mi yanlış gördüm?
  • Yerli araç ile bu paylaşılan aracın aynı doğrultuda olduğunu düşünmüyorum. Fiat'ta çalışan mühendis kuzenimle en son konuştuğumda bu kadar erken bir tarihten söz etmemişti
  • Bence konu sahibi olayı yanlış anlamış. Hatta balıklama atlamış...

    Kaynakta "Türkiye'nin en yerli otomobili" diyor.

    Forumdaki konu" yerli otomobil "

    Bir de "ANA KONU" olmuş

    Sizce bakanların çıkıp ; yapıldı ,yapılacak, çalışılıyor vs denilen Aracın tanıtımını bakanlardan biri mi yapar yoksa TOFAŞ ceo su mu?

    Bu bakanlar demedi mi 2019 da yollarda vs ? E bu ne ?

    Kel alaka yerli otomobil konusu olmuş hacı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadri.abi -- 25 Ağustos 2015; 0:01:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bir kuş serisi vakası daha...Dağ fare doğurdu..
  • Kazanılan para ülkemizin cebine girmedikten sonra %100 yerli olsa ne olacak ki? Fiat 200 kişilik tasarım ekibinin içine 2 Türk atmış tasarımını Türk tasarımcılar yaptı diye yediriyor. Bak diğerlerini söylemeye bile gerek yok şu aracın tasarımında ki çizgilere bakın sadece bu kadar güzel tasarımı çizebilecek kadar profosyonel hangi Türk Tasarımcı var ki Allah aşkına? Vestel'in araba versiyonu gibi olmuş şimdi bunlarda başlar #gururlayerli muhabbetlerini. Şu insanımızın milli duygularını kullanarak satış yapmaya çalışan tüm firmalar gün yüzü görmez inşallah.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • linea yı yerli yaptık diye yutturacaklar. daha fazla yerli neden olamıyor? 100 den fazla bile olur. millet bize motor satacağına biz onlara satalım...
  • bu araçmıydı ay sonu devletin açıklayacağı göstereceği araç.
  • bu şekilde %70 yerli parçalar kullanıldığında tek kazanan belki devlet olabilir, ancak vatandaşın cebine herzamanki gibi yine birşey girmiyor.
  • Vay be yersen yerli, neyi yerli o kadar şey yazılmış kafa karıştırmak için kurgulanmış gibi. Madem yerli devlet erkanina verin önce onlar binsin halk da görsün alsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koçdan uzak durun.Babayiğit aranan zamanda bu adam ülkenin en zengini ve bu işe en uygunuyken taşın altına elini koymaya zerre kadar
    yanaşmadı ve rüşdünü ispatladı.Şimdi gelmiş yutturmaca bir "yerli" otomobil diye fiat kankisinden aldığı altyapıyı hafif rötuşlar yaparak
    yerli otomobil diye pazarlıyor.
  • ben ana konuda yerli otomobile karşı çıkanlara ağır bir eleştiride bulunmuştum. yanılmışım. sanıyordum ki kendi markamızı ve imajımızı yaratıp yavaş yavaş yerli otonun temellerini atacağız ve kendi pazarımızı oluşturacağız. şu an çok şaşkın ve de üzgünüm. siyasiler bu araca mı söylüyorlardı. mühendislerimiz tasarladı eyvallah, fiat adı ona da eyvallah da aegea nedir? yerli ise neden ege değil? türkiyede ege diye aegae diye bir otomobili ege diye yutturup ama türk mühendisleri sizin kusursuz tasarım ve bütçenize göre mi tasarladı diyeceksin? yazık. millete kakalamaya çalıştığınız yerli malı diye italyan şahinleri, doğanları şimdi de aegea diye yutturacaksınız. bir de demişler ki daha fazla yerli olamaz. ulan böyle bir adamın zihniyeti bildiğin kapitalist, halkı sömürmeye çalışan, çıkarlarından başka bir halt bilmeyen, tek derdi para olan materyalist insanlar. bu adamlar ar-ge çalışmalarını nereye nasıl yapmışlar? bu ceo bilmiyor mu elektrikli araçları? ulan çok mu zor bir elektrikli araç üretmek? o kadar üniversitenin kendi bütçeleriyle yaptığı elektrikli araçları var. onların üzerine daha fazla ar-ge çalışmalarıyla yerli oto yapamaz mısın? doğru bu da abdnin israilin oyunu. hep dış güçler yüzündendir kesin. yazık utanıyorum bu haklı koyun yerine koyan kendini zeki sanıp aslında kendileri aptal olan insanlardan.




  • Komediden başka birşey değil.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fors courier da türk projesi o zaman o da yerli.At yalanı seveyim inananı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • %100 yerli için kasmak zaten bu saatten sonra saçmalık. teknoloji, ar-ge satın alınır üzerine bir şeyler konulur zamanla sen satacak konumu gelirsin keşke volvo'yu biz alsaydık diyorum, bir daha öyle fırsat gelmez gibi belki beş yıl içinde SEAT'ın Var grubundan şutlanma durumu olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapacağınız işin ta ........
    Milletle ta**k geçmek rutin günlük işleri oldu...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cidden inananlar var mı ya yerli arabaya
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

    Yapacağınız işin ta ........
    Milletle ta**k geçmek rutin günlük işleri oldu...

    **k geçen biraz konu sahibi olmuş. TOFAŞ çıkmış en yerli bu diyor , eleman "işte yerli otomobil" diye konu açmış hacı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.