Şimdi Ara

'İşte taciz görüntüleri' diye Çakır'ı hedef gösterdi: Görüntü yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
3.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan ve yandaş basın tarafından hedef alınan oyuncu Deniz Çakır, adliyeye çağrılarak ifade vermişti. Sabah gazetesi bu ifadelerin üzerinden bir ay geçtikten sonra yeni bir haber yaparak yine Çakır'ı hedef aldı. 'İşte tacizin görüntüleri' başlığıyla verilen haberde, kamera kaydı yer almazken, sadece kafeden fotoğraflara yer verilerek Deniz Çakır suçlandı.

    Türbanlı kadınlara alkollü bir mekanda hakaret ettiği iddia edilen oyuncu Deniz Çakır hakkında, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve yandaş basının hedef göstermesi sonrası soruşturma başlatılmıştı.

    Soruşturma kapsamında geçtiğimiz ay ifade veren Deniz Çakır, bugün Sabah gazetesi tarafından bir kez daha hedef alındı.
    'İşte taciz görüntüleri' diye Çakır'ı hedef gösterdi: Görüntü yok

    TACİZİN GÖRÜNTÜSÜ DENİLDİ, SADECE BİR FOTOĞRAF YER ALDI

    Haberde tacizin görüntüsünün yer aldığı ileri sürülürken, haberde sadece oyuncu Çakır'ın fotoğraflarına yer verildi.

    Fotoğraf karesinden olayın nasıl geliştiği ve neler olduğu anlaşılamazken, boşluğu Sabah muhabiri kendi yazılarıyla doldurdu:
    'İşte taciz görüntüleri' diye Çakır'ı hedef gösterdi: Görüntü yok

    Hakkında takipsizlik verilen Çakır'a ilişkin kafe çalışanlarının ifadelerine de yer verildi. Bir isim Çakır'ın masanın yanından geçerken "Arabistan'a gidin" dediğini, diğeri ise olayın masada yaşandığını öne sürdü.

    Öte yandan Çakır hakkında bu ifadelere rağmen takipsizlik kararı verilmişti.

    M. T. (Şube müdürü): Çakır, başörtülü kızların masasının yanından geçerken onlara hitaben 'Ne bakıyorsunuz be' diye sesini yükseltti, daha sonra da 'Sizin yeriniz burası değil, Arabistan'a gidin' dedi ve aralarındaki tartışma büyüdü.
    S.A. (Operasyon müdürü): 'Yan masadaki Deniz Çakır bizim resimlerimizi çekiyor' dediler. Ben de 'Kusura bakmayın, kendileri ile konuşurum' diyerek Çakır'ın masasına yöneldim. Çakır'ın yanındaki kadından, eğer fotoğraf çektilerse o fotoğrafları silmelerini rica ettim. Bunun üzerine Çakır, 'Neden türbanlıları alıyorsunuz, burası alkollü mekan' dedikten sonra karşı tarafın duyacağı şekilde 'Arabistan değil burası' diye bağırdı.
    ÇAKIR NE DEMİŞTİ?

    Deniz Çakır, savcılık ifadesinde olayı anlatmış, yaşananların çarptıldığını söylemişti.

    Olay günü saat 19.00 sıralarında doğum günü kutlaması için arkadaşlarıyla beraber bir kafeye gittiklerini ve bir süre sonra yan masalarına iki kadının oturduğunu belirten Çakır, “Bu kadınların bakışı ve hareketleri beni yargılar ve taciz eder şekildeydi. Ben yaptığım iş gereği insanların bana bakmasına alışkın olmama rağmen bu iki kadının davranışları sıradışı olduğu için rahatsız olmuştum. Sonra bu iki kadının arkadaşları da gelince bizden rahatsız olduklarını hissettirip arka masaya geçmeleri ve bana aynı şekilde bakmaları üzerine ben de ‘Ne oluyor’ der gibi onlara baktım. Bu şekilde böyle bir gerginlik oldu. Ancak sonrasında olayı önemsemeyip, masamıza döndük” dedi.

    Doğum günü kutlaması esnasında fotoğraf çektiklerini belirten Çakır’ın, “Sohbet ettik. Fotoğraf çekilme esnasında arkadaki kadın grubu kendilerinin fotoğrafını çektiğimizi düşünerek, ‘Bizi mi çekiyorsunuz’ dediler. Biz de kendilerini çekmediğimizi söyledik. Hatta arkadaşım Hande Canar telefonu götürerek kendilerine gösterdi. Fotoğraflarının olmadığını görünce ikna oldular. Bir süre her iki masadaki kişiler kendi eğlencesine devam etti. Bu arada kafenin garsonlarından birine kendi fotoğraflarının alındığını söylemişler. Garson gelip bize söylediğinde almadığımız konusunda bilgi verdik” dediği ifade edildi.

    Çakır, ifadesine şu sözlerle devam etti:

    Kadınların ısrarla fotoğraflarını aldığımızı söylemeleri nedeniyle telefonu hızlıca masaya koyduğumda camı kırıldı. Telefon evde. Size bugün ulaştıracağım. Sonrasında konu kapandı. Yarım saat sakin oturduktan sonra ayrıldım. Ayrılırken herhangi bir tartışma ya da olay çıkmadı. Ben kesinlikle anlattıklarım dışında kafeye girerken bu kadınlara bakarak alay eder tarzda besmele çekip jest ve mimik hareketi yapmadım. Zaten bu kadınlar benden sonra kafeye geldiler. Yine bu kadınlara bağırarak ‘Ben Atatürkçü’yüm, burası Atatürk Türkiye’si Arabistan değil. Siz Arabistan’a İran’a gideceksiniz’ şeklinde herhangi bir cümle kullanmadım. Tüm hayatım boyunca ayrımcılık yapılmasına karşı durmuş bayanlar ile ilgili sosyal destek projelerinde yer almış bir insanım. Böyle bir konudan dolayı ifade vermek zorunda bırakıldığım için çok üzgünüm.
    Olayın 30 Aralık 2018 tarihinde olmasına rağmen 4 Ocak 2019 tarihinde dilekçe verilmesi, kafeden ayrılırken herhangi bir tartışma ortamının olmaması ve olayın orada bitmiş olması hususlarını düşündüğümde müştekilerin iyi niyetli olmadıkları kanaatindeyim. Arabistan kelimesinin geçtiği tek cümle kendi masamdaki arkadaşlarımın duyabileceği şekilde, içkili bir mekanda içtiğim içkiye, çektiğim fotoğrafa karışılıyor, yargılanarak bakılıyor, ‘Burası Arabistan mı? Atatürk Türkiye’si’ şeklinde söyledim. Ancak bu söylemi mi kesinlikle karşı tarafın duyacağı ses tonuyla ya da onlara hitaben söylemedim. Üzerime atılı suçlamaları kabul etmem.


    http://haber.sol.org.tr/turkiye/iste-taciz-goruntuleri-diye-cakiri-hedef-gosterdi-goruntu-yok-256692

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Her zaman söylüyorum kendine muhafazakar diyen güruhun ulkeye faydasi yok zararı var, çoğu işeyeramaz. Zor olacak ama milletin özel yaşantısına dahi tahammül edemeyen bu zorba tayfaya insan olmanin gereklerini kabul ettirmekten başka bir çare yok. Bu benzeri olaylarda bir yaptırım olmazsa yarın yeni gericiler çıkacak. Şimdi mahkemeler bu iftiracı kadınları salmakla büyuk yanlış yapmıştır. En azindan ibretlik bir ceza verilmesi gerekirdi
    gözlemlerime göre türbanlı kızlar dindar olduklarından dolayı bazı eğlence mekanlarında yahut kişisel davranışlarda gerektiği kadar özgür olamadığından, kapalı olmayanların hayatını içten içe yaşamak istiyorlar ama yaşayamadıkları için bu sinirlerini onlara karşı böyle davranarak bastırıyorlar.

    aynı gözleme göre okulda da popüler olan ile olmayan insanlar arasında ki diyalogda da mevcut. popüler olmayanlar aslında popüler olanlar gibi ilgi görmek yaşamak ister içten içe ama yaşayamadıkları için onlara karşı olan nefreti ile bu duyguyu bastırmaya çalışır.

    yani böyle insanlar var denizcim takma kafana.
    Yav şu Allah ın hikmetine bak yav. Taciz ettiği iddia edilen kısımlarda ses kesilmiş ve videoyu yükleyen şahıs altyazı eklemiş kendince. Ses olan yerlerde ise taciz ile ilgili bir durum yok. Şaşırtıcı güzel kanıtmış beğendim. Ama şaşırmıyorum bu ülkede koskoca Kabataş yalanı haber yapıldı.
    Aynı haltı Chpli meclis üyesi konusunda da yaptılar. Haberde "Arabayı halkın üstüne sürdü ve küfretti" diyor ama habere koydukları yaklaşık 2 dakikalık videoda saçma sapan birinin bağırması dışında meclis üyesinin hiçbir hareketi bile yoktu. Adam sadece videoda gözüküyor ve çevredeki hazımsız vatandaşlar bağırıyor buna hepsi o kadar.

    Ancak bu güruh videodaki olmayan "arabayı insanların üstüne sürmek ve küfretmek" olayını sanki olmuş gibi nasıl da yorum yazıyorlardı. İnsanlığımdan utandım bunların yorumlarını görünce.

    Hatırladığım kadarıyla içlerinde bu türk lokumu da vardı. 2k23, mr.jk ve 1 kişi daha olması lazım adını hatırlayamadım şimdi. Sistemli olabilir.

    Şimdi burada da görüntü yok yine yaptığı aynı türden yorum. İşine geldiği gibi yazmak, gücün yanında olmak çok daha kolay çünkü bunlar için.

    Yazıklar olsun hepsine.
  • Tayyip zamanında iç savaş çıksın diye, türbanlı bacıma işediler, camide seks yaptılar vs. dememişmiydi. Nerde görüntüler? Yok.
  • Videosu var .Inanmayan izlesin
    https://youtu.be/2OLdc7Pa0qQ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8643D86AA -- 16 Şubat 2019; 19:36:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-8643D86AA

    Videosu var .Inanmayan izlesin
    https://youtu.be/2OLdc7Pa0qQ
    Link var mı?
  • gözlemlerime göre türbanlı kızlar dindar olduklarından dolayı bazı eğlence mekanlarında yahut kişisel davranışlarda gerektiği kadar özgür olamadığından, kapalı olmayanların hayatını içten içe yaşamak istiyorlar ama yaşayamadıkları için bu sinirlerini onlara karşı böyle davranarak bastırıyorlar.

    aynı gözleme göre okulda da popüler olan ile olmayan insanlar arasında ki diyalogda da mevcut. popüler olmayanlar aslında popüler olanlar gibi ilgi görmek yaşamak ister içten içe ama yaşayamadıkları için onlara karşı olan nefreti ile bu duyguyu bastırmaya çalışır.

    yani böyle insanlar var denizcim takma kafana.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi We Will Dominate -- 16 Şubat 2019; 14:14:26 >
  • Mekan içkili değil yalnız, avm de oluyor olay Deniz Çakır sarhoş

  • < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • KABATAŞ VOL.2
  • Kabatas devrindeki kaba etli insanlar AHAHAHHAHAG

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Teknokratik

    Bu mesaj silindi.
    Videosu olmayan kanıt olmayan herhangi bir dayanağı olmayan bir beyana esas ceza kesilecekse.


    Mahkemeleri kapatalım kadılığa geçelim.



    Ayyaşmış bilmem neymiş boş yapma ortada kanıt varsa sun ceza gelsin.


    Yoksa tatava yapma kimseyi de baskı altına alma.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Teknokratik

    Bu mesaj silindi.
    Her zaman söylüyorum kendine muhafazakar diyen güruhun ulkeye faydasi yok zararı var, çoğu işeyeramaz. Zor olacak ama milletin özel yaşantısına dahi tahammül edemeyen bu zorba tayfaya insan olmanin gereklerini kabul ettirmekten başka bir çare yok. Bu benzeri olaylarda bir yaptırım olmazsa yarın yeni gericiler çıkacak. Şimdi mahkemeler bu iftiracı kadınları salmakla büyuk yanlış yapmıştır. En azindan ibretlik bir ceza verilmesi gerekirdi
  • Deniz çakır candır

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Muhalefetin hali içler acısı sürekli geri çekiliyor , türbanlı bacılar alkollü mekanlarda bile mağdur olacak kadar ilerlediler.Neresi kaldı ?
  • Cevabı ben Size kısaca yazayım
    Google à deniz Çakır gezi yazın nedenini anlarsınız

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • video vardı nerden atıryorsunuz bunu dur daha dün izledim içkili olduğu belliydi.el hareketleriyle bir takım laflar savurduğuda... du geçmişe bakıp koyuyım..

    edit......
    https://www.sabah.com.tr/webtv/haber/oyuncu-deniz-cakirin-basortulu-kizlari-taciz-edip-hakaret-ettigi-goruntuler-ortaya-cikti

    al sana video....

    açık açık gidebilirsiniz sudi arabistana diyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 16 Şubat 2019; 16:21:13 >




  • Hani bu ece erken malum yere gitmişti orda çalışanlar deniz hanım haklı bayanlar onu taciz etti demişti ne oldu da ifdaleri değişmiş?
  • edirneli86 E kullanıcısına yanıt
    https://www.sabah.com.tr/webtv/haber/oyuncu-deniz-cakirin-basortulu-kizlari-taciz-edip-hakaret-ettigi-goruntuler-ortaya-cikti

    buyur izle repat yapıp tekrar tekrar....sanki burdakiler arabistana gidin dindarlara demiyorlarmış gibi , ay birde yadırgamıyolarmı komiğime gidiyor....
    burdaki muhaliflerin ağzından arap aşağı arap yukarı yok arapsınız araplaşmış türkler lafından başka bişrey varda sanki...çok şaşırtıcı geliyor...
    ahmet hakan bile yazdı...

    konu paralel evrenden açılmış... deniz çakır fanlarımı açtı ne...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 16 Şubat 2019; 17:11:48 >




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.