Amerikanın ay'a gitmediğini savunanlar roket sanın uzaya gitmesiin kutluyor çok ilginç |
Ak Parti döneminde gerçekleşmiştir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
belli bir kesimin olabilir , genelleme yapma sen o konuda |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 14 Kasım 2020; 17:25:25 > |
Çok şükür 2 yüzyıldır bize nasip oluyor hemde güncellenmiş olarak ,çok şükür Allahım , kimin aklına gelirdi Türkiyenin uzaya kadar yükseleceği Çalışan başarıyor ,ama heykel üstadları da var ülkemizde Ha birde parklara hala terörist simgeleri yapanlara rağmen yükseliyoruz.. |
Kardeşim tebrik ederim ilk 6 ay anne sütünün ne kadar önemli olduğunu ıspatlayan bir mesaj atmışsın |
Saol kardeşim ,sende haklısın bak mahrum kalmışsın cevap bile bulamamışsın Evet gitmediler hatta obama hillary nin dediği gibi daha alçak dünya yörüngesini aşamadılar |
|
|
Uzaya heykel firlatsak alkislardi millet < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Meslek lisesinde okumadım. Bahsettiğim revize de daha bu sene başladı. Elbette bir anda çığır açacak revize değil, zamanla meslek liselerinin kalitesinin daha da artmasını sağlayacak. Kimsenin elinde sihirli değnek yok ki; tek dokunuşla her şeyi düzeltsin. Yeni açılan meslek lisesi bölümleri ve Ziya Selçuk'un, "Tercihlerinde meslek lisesine de yer ver." kampanyasıyla öğrencileri buraya yönlendirmesi çok değerli bence. Meslek liselerini, garabet yuvası olmaktan kurtarıp "Gidecek hiçbir yer bulamazsam tercih ederim." mantığından çıkaracak bir hamle. |
Gerçekten takdire şayan bir görüntü ortaya çıkmış. |
Beni de içine koysalardı. Uzaya çıkan ilk Türk olurdum. Dönmem önemli değil. |
Haklısın bir tarafta NASA bir tarafta işi yalan söylemek olan siyasetçi bende senin yerinde olsam siyasetçiye inanırdım < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 15 Kasım 2020; 8:27:6 > |
Şuan böbürlendiğin ve sanki bu sene icat edilip üretilmiş gibi zannettiğin bir çok şeyin temelini eskiden attıklarını biliyorsundur zaten sen ama fındık beyinli taklidi yapıyorsun herhalde. |
Maşallah. Çok güzel hareket bunlar. Tüm mühendislerimizi ve Roketsan’ı tebrik ederim. Videoda 2.51 sn de uydu geçiyor sol taraftan < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dünya düzcüler konuya geldi mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 36 -- 15 Kasım 2020; 13:5:55 > |