Şimdi Ara

İşte Nokia'nın alüminyum alaşımlı çerçeveye sahip modeli : Lumia 925 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: efe7182

    quote:

    Orijinalden alıntı: babacaka1234512Samsunga döndüler ya .
    Neden Samsung şık,kaliteli ve aleminyum cihazmı üretiyor.


    Nokia Lumia 925 te cikartilabilir hafiza karti ve degistirilebilir batarya yok sanirim o yuzden Samsung tercih etmiyor olabilir.


    Gerci Aluminyum alasimi Aluminyumdan farklidir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart1978 -- 14 Mayıs 2013; 17:44:42 >
  • Arka plana en az 5 uygulama açarlar sonra üstüne akşama kadar oyun oynarlar sonra batarya yetmiyor yeağğğ derler.

  • valla 920 sahibi olarak bence ck gereksiz bir iş yapmış nokia sadece camera ve kasayı degiştirip yeni lumia diye tanıtmaları gereksiz birde 16 Gb yi kim ne yapsın zaten bunun 3gb ını sistem vb kullanıyor.. ayriyetten usb baglanti noktasının üst kısma alınması hiç güzel bir görüntü yaratmamış zaten 820 720 620 gibi çeşitler meccut ken 920 nin makyajlan miş halıne gerek yoktu bence 920 nin üst ü yeni amiral gemi modeli bu olamaz sanırım yenı lumia amıral gemı modelini bu senenin sonlarına dogru gorucez Blue guncellemesi ile birlikte yeni cihazlar cıkıcaktır..
  • pek bi fark görünmüyor?
  • Gayet şık olmuş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PlayMakers


    quote:

    Orijinalden alıntı: flexii_87

    keşke bataryayı biraz da arttırsalarmış yaaa, yetmiyo gardaş 2000mah yetmiyoooo

    Windows Phone cihaz kullandınız mi ? 2600 mahlik galaxy s4 um 1.5 gün gidiyor bana.

    2000 mahlik lumia 920 2 gün gidiyordu.

    Özetle Windows işletim sistemi çok daha az enerji sarf ediyor.

    kesinlikle bende windows bir cihaza geçmek istiyorum.

    s3 ünde iphone 4 unde ben bilmem ne yapayım. s4 e baktım geçen gün s3 ten ne farkı var çözemedim.

    yani resimleri elle geçmek neden çok büyük bir özellik gibi tanıtılır ki?


    umarım firmaların windows tercihi artar veyahut şu nokia şu cihazları biraz daha geliştirir de, firmaların bizi halletmesinden bir nebze olsun kurtuluruz.


    öyle bir hava varki, s3 teki eksiklik s4 te gideriliyor gösteriliyor ya da kısmen gideriliyor ve insan kendini almak zorundaymış gibi hissediyor.




  • 920 etkisi yaratmadı bende
  • Ben beğendim. Gayet güzel. Sanırım önem verdikleri bir kasa ve tasarım olacak bu. Bundan sonra kasa ve tasarım olarak bundan iyisini beklememek lazım.
  • fazla yoruma gerek yok nokia 920 stoklarını eritmek ii yem yapmış bu cihazı alanlar zaten bunu almaz 920 var bendede o yüzden lumia 920 gider alır insanlar 32 gb hafıza kablosuz şarj artıları yüzüden adamlarresmen yeni cihazı vurmuşlar tanıtımda neymş diğer lumia ailesi üzülmesin güncelleme ile onlarada smart camera radyo gelecek zaten radyo mecbur geleck kutuda TRT bandrolünü süs olarak takmadınız yurda grişte uzun lafın fazlası tutulmaz ama yılın son çeyreğinde yada bilenler bilir lumia 920 ile ilgili pazara gelmeden önce bir kaç tiyo vermiştim burada nokiada kom a.ş çalışan bir ahpabım vasıtası ile asıl cihaz iphone 5s ile karşı karşıya gelecek şekilde çıkabilirmiş yani eylül kasım arası devrim niteliğinde çok süpriz bir cihaz olabilirmiş diye bir konuşmamız oldu ahbamım ile bakalım ne olacak ama dediğim gibi lumia 925 fazla baz almayınız bence?!
  • fiyatı ne olacak? lumia 920 alanları pişman edebilir bu telefon. hafiflikte incelikte kalite de daha üst düzey gibi. çok bi fiyat farkı da olacağını sanmıyorum benzer fiyatlardan pazar girerse 920 alanlara yazık olacak.
  • Çok iyi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dexstz -- 15 Mayıs 2013; 1:42:48 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: salihbocIX

    fazla yoruma gerek yok nokia 920 stoklarını eritmek ii yem yapmış bu cihazı alanlar zaten bunu almaz 920 var bendede o yüzden lumia 920 gider alır insanlar 32 gb hafıza kablosuz şarj artıları yüzüden adamlarresmen yeni cihazı vurmuşlar tanıtımda neymş diğer lumia ailesi üzülmesin güncelleme ile onlarada smart camera radyo gelecek zaten radyo mecbur geleck kutuda TRT bandrolünü süs olarak takmadınız yurda grişte uzun lafın fazlası tutulmaz ama yılın son çeyreğinde yada bilenler bilir lumia 920 ile ilgili pazara gelmeden önce bir kaç tiyo vermiştim burada nokiada kom a.ş çalışan bir ahpabım vasıtası ile asıl cihaz iphone 5s ile karşı karşıya gelecek şekilde çıkabilirmiş yani eylül kasım arası devrim niteliğinde çok süpriz bir cihaz olabilirmiş diye bir konuşmamız oldu ahbamım ile bakalım ne olacak ama dediğim gibi lumia 925 fazla baz almayınız bence?!

    İşte o devrim niteliğindeki cihazda lumia eos oluyor. Teknoloji haber sitelerindeki tahmini özellikler; donanım; snapdragon 800-adreno330, 2gb ram. Tasarım yine aluminyum, 808 sensörü + o.i.s + ayarlanabilir diyafram, fm transmitter, telefonun orasını burasını tıkamadan su geçirmezlik özelliği (tüm donanımlar nano teknoloji ile yalıtım yapılacak) ve aklıma gelmeyen nice özellikler...




  • ben 920'de en çok hoparlörün telefonun altında olmasını sevmiştim telefonun sesinin bir yere koyunca kısılmaması çok güzel bir şey, 920'ye göre tasarım ve bir iki ufak fark dışında yenilik olmaması çok kötü keşke lumia 920'nin fiyatında indirime gidip sonbaharı bekleselerdi

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.