Şimdi Ara

İşte karşınızda Samsung Galaxy S8'in resmi basın görseli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
4.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İşte karşınızda Samsung Galaxy S8'in resmi basın görseli
    Mobil Dünya Kongresi tüm hızıyla devam ederken Samsung'un bir sonraki Galaxy S amiral gemisiyle ilgili sızıntılar gelmeye devam ediyor. Evan Blass bu kez Galaxy S8'in resmi basın görselini paylaştı. Yayınlanan görsel 29 Mart tarihinde tanıtılacak akıllı telefonun sadece ön kısmını gösteriyor.

     

    Kilit ekranında kamera ve telefon simgelerinin yer aldığını görüyoruz. Yan çerçeveler son derece ince ve Galaxy S8'in kavisli ekrana sahip olması nedeniyle neredeyse görünmüyorlar. Üst ve alt kenar çerçevelerin MWC 2017'de duyurulan diğer amiral gemisi akıllı telefonlardan daha ince olduğunu belirtmemiz gerekir.

     

    Ayrıca Bkz.General Mobile GM 6 resmi olarak tanıtıldı
    Ekranın üst kısmındaki ön kameraya, resimde görünmeyen parmak izi okuyucunun dışında Samsung'un amiral gemisi akıllı telefonlarıyla sunulan yeni bir kimlik doğrulama yöntemi olan iris tarayıcı eşlik ediyor. Galaxy S8, Samsung tarafından piyasaya sürülen önceki amiral gemilerinin aksine, arka tarafa yerleştirilmiş bir parmak izi sensörü ile birlikte geliyor.

     

    Telefonun sağ tarafında açma/kapama düğmesi, sol tarafta ise ses tuşları ve özel bir kamera butonu bulunuyor. Görüntüdeki telefon Galaxy S8'in büyük kardeşi Galaxy S8+ olsa bile akıllı telefonların boyutları haricinde hemen hemen aynı olacaklarını belirtelim. İki akıllı telefon arasında herhangi bir tasarım farkı olmayacak.

     







  • şık görünüyor ancak ergonomiye olumsuz yansıyacağı kesin. Bir de yere düşünce kırılma ihtimali

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parmak izi okuyucunun arkada ne işi var ya. Dursaydı fiziksel home butonu önde kapasitif tuşlarla. İçine ettiler güzelim serinin. Birşeyleri değiştireceğiz diye olanı da bozdular.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vankomisin -- 1 Mart 2017; 12:45:41 >
  • Ses açma/kısma düğmelerinin altında ve diğer tarafta iki ayrı buton var sebebi nedir acaba ? Biri kamera için desek konumu hiçte elverişli değil gibi.

  • Nz9 kullanıcısına yanıt
    Bixby sesli asistan icin bir buton olacak deniyor. Buyuk ihtimal ses acma/kisma tusunun altindaki bunun icindir.

    Bu arada tasarimi cok guzel olmus ama parmak izi sensorunun arkada olmasi kafa karistiriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekrana bakılırsa 16:9'dan daha geniş açılı gibi görünüyor. Acaba G6 gibi 2:1 formatıyla mı çıkacak?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mis gibi çerçevesi ince telefon çıkarıldıkları icin büyük ve kompakt bir cihaza sahip olabileceğiz hala home butonu falan diyorsunuz. Home butonu olsaydi da daha küçük ekran mi gelseydi ayni boyutlarda

  • quote:

    Orijinalden alıntı: vankomisin

    Parmak izi okuyucunun arkada ne işi var ya. Dursaydı fiziksel home butonu önde kapasitif tuşlarla. İçine ettiler güzelim serinin. Birşeyleri değiştireceğiz diye olanı da bozdular.

    siz böyle düşünüyorsunuz ama ben değil bence böyle çok daha tatlı olmuş ayrıca ekran tuşlarını kullanmak alışma meselesi bir uygulamanın tam ekranda çalışırken ekranda fiziksel tuş olmaması çok daha güzel oluyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nz9

    Ses açma/kısma düğmelerinin altında ve diğer tarafta iki ayrı buton var sebebi nedir acaba ? Biri kamera için desek konumu hiçte elverişli değil gibi.

    Ek kısayol tuşu olabilir.En cok kullandıgımız uygulamayı atarsak kullanıslı olabilir
  • Bana göre 2017 nin şimdiye kadar tanıtılmış en güzel telefonu budur. Ama ben s8 yerine note 8'i almayı tercih ederdim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 1 Mart 2017; 12:58:44 >
  • Demek fiziksel kapasitif navigasyon tuşları yok ha



    İşte karşınızda Samsung Galaxy S8'in resmi basın görseli

  • Androidde tasarım olarak xiaomi mi5 çok sade ve şık geliyor. S7 edge ucuz çin oyuncakları gibi geliyor. En sağlamı ise htc telefonları. Umarım s8 s7edge gibi çirkin olmaz.

  • tekin-71 kullanıcısına yanıt
    Tuşlardan birisi Samsung'un sanal asistanı bixiye hızlı erişim için kullanacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artik parmak okuyucuyu arkada sus gibi durur.

  • keşke ekranı büyüteceklerine, kasayı küçültüp 5.1 inçlik ekranı daha küçük kasaya sığdırsalardı bu teknolojiyle. S8 Plus'ın ekranı zaten büyük olacak hiç yoktan biri küçük olsaydı.
  • Siyah çok yakışıyor galaxylere...
  • Vay arkadaş ya bu kadar boş konuşana bir editör de çıkıp şu yorumu yapmıyor; Samsung parmak izi sensörünü arkaya almışsa demekki kıllanıcıların daha çok iris tarayıcı kullanacağını düşünmüştür ve bu yüzden parmak izi sensörünü arkaya alarak kasa kullanım alanı açtı kendine, zaten iris tarayıcı eğer güzel bir şekilde sonuç veriyorsa çoğu insan bunu kullanacak belkide ufak tefek resim video dosya vs vs veya alış veriş yaparken kullanacaktır parmak izini.

  • Ön yüzeyine diyeceğim yok doğrusu. Hem Note 3 hem G3 kullandım, benim için kapasitif tuş olsa da olur olmasa da. Fakat G3'teki gibi arka kapağa konulan butonlar beni son derece rahatsız ediyor. Eminim benim gibi düşünen çok insan vardır. Samsung'a gelecek eleştirilerinde büyük çoğunluğu parmak izi okuyucusunun cihazın arkasına konumlandırılmasından dolayı olacaktır.
  • kumanda gibi olmuş, biraz boydan kısaltsalardı bari çok orantısız duruyor, illa eskisinin boyunda alacak diye bir şey yok.

  • sony'de kamera tuşu direk kamerayı açıyor.s7'de home'a 2 defa basınca direk kamerayı açıyor.s8'de nasıl direk kamera açılacak acaba.kayak yaptığım için çok önemli bir özellik ekran kullanmadan fotoğraf çekebilmek.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.