Şimdi Ara

İstanbulun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• up
  • Bağcılar
    Gop
    Esenler
    Esenyurt
    Sultangazi
  • sultangazi, bağcılar, esenyurt, fatih, esenler, kuştepe seç birini

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul'da yaşanacak tek bir karış yok Allah korusun ama bir deprem gerçeği var kimsenin umrunda değil araba park edecek yer yok insanlar nereye toplanacak ne yapacak ne edecek kimse düşünmüyor dümdüz olacak burası metrolar metrobüsler balık sırtı gelmeyin tavsiye etmeyin milletin günahına girmeyin memlekette alaturka tuvaletli ev yok ne bu kime özeniyorsunuz anlamadım ki insanlar bi acayip kızlar hergün başkasıyla birlikte oluyor İstanbul kocaman bir çöplüktür net.

Not: şahsi fikir kimse üstüne alınmasın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • haklısın toprAAm kullanıcısına yanıt
    Kartal
    Pendik
    Kadıköy
    Maltepe
    Üsküdar yani kısaca istanbul anadolu yakasının denizde kıyısı olan kentleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: haklısın toprAAm

İstanbul'da yaşanacak tek bir karış yok Allah korusun ama bir deprem gerçeği var kimsenin umrunda değil araba park edecek yer yok insanlar nereye toplanacak ne yapacak ne edecek kimse düşünmüyor dümdüz olacak burası metrolar metrobüsler balık sırtı gelmeyin tavsiye etmeyin milletin günahına girmeyin memlekette alaturka tuvaletli ev yok ne bu kime özeniyorsunuz anlamadım ki insanlar bi acayip kızlar hergün başkasıyla birlikte oluyor İstanbul kocaman bir çöplüktür net.

konular arasında bağlantı kurabilme yeteneğin çok gelişmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brisbane

quote:

Orijinalden alıntı: haklısın toprAAm

İstanbul'da yaşanacak tek bir karış yok Allah korusun ama bir deprem gerçeği var kimsenin umrunda değil araba park edecek yer yok insanlar nereye toplanacak ne yapacak ne edecek kimse düşünmüyor dümdüz olacak burası metrolar metrobüsler balık sırtı gelmeyin tavsiye etmeyin milletin günahına girmeyin memlekette alaturka tuvaletli ev yok ne bu kime özeniyorsunuz anlamadım ki insanlar bi acayip kızlar hergün başkasıyla birlikte oluyor İstanbul kocaman bir çöplüktür net.

konular arasında bağlantı kurabilme yeteneğin çok gelişmiş

İstanbul'dan yıldım içimi döktüm qnq pardon konu sahibi ilk cümleyi okusun o vakit anlaşalım?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok öyle bir semt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 29 Ağustos 2017; 15:24:8 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.