Şimdi Ara

İstanbullu Gelin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İstanbullu Gelin

    Yapım: O3 Medya
    Yapımcı: Onur Güvenatam
    Drama Direktörü: Lale Eren
    Yönetmen: Zeynep Günay Tan-Deniz Koloş
    Senaryo: Teşrik-i Mesai

    İstanbullu Gelin
    İstanbullu Gelin
    İstanbullu Gelin


    Faruk ile Süreyya’nın tutku dolu aşkı!

    Annesiz ve babasız büyümek zorunda kalan Süreyya, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kızdır. Konservatuar mezunu olan Süreyya, hayatını reklam seslendirerek ve vokal yaparak kazanmaktadır. Hayattaki tek akrabası teyzesi Senem ile birlikte yaşayan Süreyya’nın mütevazi yaşamı, beklenmedik bir anda karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olması ile sonsuza kadar değişir.
    Bursa’nın tanınmış ve köklü ailelerinden Boran ailesi içinse bu aşkı kabullenmek hiç de kolay olmayacaktır. Kocasının ölümüyle 4 oğluyla kalan Esma Sultan’ın en gözde oğlu Faruk için bambaşka hayalleri vardır. Kendine ve köklerine uygun gelin adayını çoktan seçmiştir.
    Tüm bu gelişmelerden habersiz olan Süreyya ile Faruk ise Bursa’daki aile konağına evlilik haberini vermek üzere gelirler. Ancak bu durum konağın çatısı altına giren herkesin tek hakimi olmak isteyen Esma Sultan için büyük bir şoktur. Esma Sultan’a gelin olmak kolay değildir, özellikle de kendi seçmediyse. Faruk’a olan aşkından güç alan Süreyya, kolay pes etmez, kayınvalidesinin zamanla kendisine alışacağına ve kalbini yumuşatacağına inanmak ister. Ancak Esma Hanım’ın onu kabullenmeye hiç mi hiç niyeti yoktur.

    Olaylar geliştikçe neredeyse dört yüz yıldır bütün haşmetiyle ayakta duran konak temellerinden sarsılacak, bütün aile bundan nasibini alacaktır.


    1. Bölüm Fotoğrafları

    İstanbullu Gelin
    İstanbullu Gelin
    İstanbullu Gelin
    İstanbullu Gelin
    İstanbullu Gelin
    İstanbullu Gelin
    İstanbullu Gelin







  • 2. Bölüm

    Faruk ve Süreyya’nın evliliği, Boran Konağı’nda fırtınalar kopartır
    Faruk’un, Esma Sultan’a Süreyya’yı “müstakbel gelinin” takdimiyle Boran Konağı’nda fırtınalar kopar. Süreyya ve Esma Sultan’ın büyük karşılaşması her iki taraf için yıkımların ve yeni başlangıçların olduğu sürprizlerle doludur.

    Süreyya’yı karşısında gören Osman, Faruk’un yanında Süreyya’yı gören İpek, bu kararla büyük darbe alır. Fikret içinse bu yeni umutların kapısıdır.

    Süreyya, Esma Sultan’la Faruk Boran arasındaki savaşta, aşkıyla, gururu arasında kalınca bunun bir tarafı olmak istemez ve konağı terk eder. Faruk annesine rağmen Süreyya’dan vazgeçmez ve onun peşine düşer.

    Boran Konağı’nın gelini artık Süreyya Boran’dır. Esma Sultan bu mağlubiyete sessiz kalmaz. Esma’nın yaptığı yeni hamle, Faruk ve Süreyya’ya savaşın daha yeni başladığını gösterir.



    İstanbullu Gelinİstanbullu Gelinİstanbullu Gelinİstanbullu Gelinİstanbullu Gelinİstanbullu Gelinİstanbullu Gelinİstanbullu Gelinİstanbullu Gelinİstanbullu Gelin
    İstanbullu Gelinİstanbullu Gelinİstanbullu Gelinİstanbullu Gelinİstanbullu Gelinİstanbullu Gelinİstanbullu Gelinİstanbullu Gelinİstanbullu Gelinİstanbullu Gelinİstanbullu Gelinİstanbullu Gelinİstanbullu Gelinİstanbullu Gelin










  • İstanbullu Gelin 3. Sezon Tanıtım





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ADMİRAL41 -- 1 Eylül 2018; 21:46:2 >



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ADMİRAL41 -- 13 Eylül 2018; 0:23:51 >
  • "Yerli diziler" bölümü bir konu olsun bence, tüm yerli diziler o konuda toplansın. Yerli diziler zaten leş durumda, ayrıca konusuna ne gerek var?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen katılıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.