Şimdi Ara

İstanbullu arkadaşlara bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Salı günü kısmetse İzmir'den İstanbul'a geliyorum. Beyoğlu civarında kalacağım, Taksim'den Eminönü'ye nasıl gidebiliriz acaba? Eminönü'de hep gösterilen balık-ekmek dükkanlarına bir uğramak istiyoruz. En kısa yol nasıldır ve de tahmini ne kadar tutar? Akbil vs lazım olacak mıdır? Teşekkürler.

• Yürüyerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seninki sorumu hocam adam yazmıs yukarıya bak
  • Sorularına cevap olmaz belki ama Galata kulesine çıkın. Oradan tüm İstanbul'u izleyin.Sonra inin eminönü'ne balık ekmek + turşu suyu içmeyi unutmayın. O yorgunlukla turşu suyu çok güzel gidiyor.Ohh miss özledim valla.
  • Yolu bilmiyorsunuz taksimden otobuse binin. Istanbul kart alin doldurun yada basmalik kart alin. Istanbul kart 2tl basiyor

• Yürüyerek gidilecek kadar yakın mı? Bilmiyordum ben.
  • Balik ekmek yemeyin..cop. Les.kazik.cogu yer ekmek arasi marul veriyor
    Taksimden eminonune otobus var. Cok kolay..esnafa sor otobus nerden kalkiyor diye . bulunca duragi gordugun ilk sofore yada gorevliye sor eminonune hangisi gidiyir diye

Simdiden hosgeldin. Abartildigi gibi bekleme. Sehir iste

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BetterBosh

Merhaba arkadaşlar,

Salı günü kısmetse İzmir'den İstanbul'a geliyorum. Beyoğlu civarında kalacağım, Taksim'den Eminönü'ye nasıl gidebiliriz acaba? Eminönü'de hep gösterilen balık-ekmek dükkanlarına bir uğramak istiyoruz. En kısa yol nasıldır ve de tahmini ne kadar tutar? Akbil vs lazım olacak mıdır? Teşekkürler.

yürüyerek yakın hem etrafıda gezmiş olursunuz ama yok ben otobüse bincem dersen istanbuldaki çoğu duraktan illa eminönü yada taksim otobüsü geçer :D
  • Yanıt veren herkese teşekkürler... Büyük ihtimalle yürürüz sanırım.
  • Izmirden istanbula bende geleceğim. Ulan istanbul..

• quote:

Orijinalden alıntı: cerh

Izmirden istanbula bende geleceğim. Ulan istanbul..

Ben iş için geliyorum, 4 gün falan kalacağım kısmetse. İzmir'den sonra ulaşımı beni ürkütüyor... 2 yıl önce gelmiştim en son.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.