Şimdi Ara

İstanbulkart rezilliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Kartı kafalarına göre kullanıma kapatıyorlar. Açılmasının tek yolu bizzat çözüm noktalarına başvurmak. Çözüm noktaları her yerde yok. Hafta sonu da çalışmıyor. Böyle saçma salak sistem. Kartın içindeki parayı başka karta da aktaramıyorsun. Belbim vatandaşı nasıl yolarım diye elinden geleni yapmış.

EDİT: Kartım açıldı. Mobil uygulamadan bize ulaşın bölümüne yazmıştım kart açıldı diye mail geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7BF8DFB9F -- 24 Aralık 2025; 20:21:46 >

çok sevdiğin taksime gittiğinde sanki suriyenin bir kentine gelmiş gibi bir hissiyata sahip olmana sebep olan malum zâta bir çift lafın yok mu la... 

İstanbulkart konusunda ise işparktan, park yerlerinden bahsedip yazıp çizmek serbest diyosun yani  

Karşında seni anlayabilecek biri yok, boşuna uğraşıyorsun, direk engelle geç hocam, vaktini böyle trollere harcadığına değmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Konumuzun belediyecilik olduğunu senin dışında kimse söylemedi. Konumuz belediyecilik değil, istanbulkart. istanbulkartla olan eleştirini yapabilirsin,serbest amma nerdeyse imamoğlunun sülalesine bi saydırmadığın kaldı.. aradaki bu ince farkı o sığ kafan ve seninle aynı kafaya sahip sözde sana nasihat veren diğer üye de anlasın artık

"imamoğlunun başı olan ibb hakkında veya hizmetleri hakkında eleştirisel bir konu açılsa da ben de imamoğluna dümdüz gitsem de rahatlsam" der gibi bir havan var. istanbulkart ise bahane oldu,bunu bahane ederek içindekileri kustun, şimdi artık içindekileri kustuğuna göre epey bir rahatlayarak muradına ermiş olmalısın...rahat bir uyku çekebilirsin..

hayret birşey ya, sanki taksimde rahat rahat gezilebiliyor da arabayla park yeri arıyor. yahu taksim maksim yok ortada sen hangi park yerinden bahsediyosun. taksim elden gitmiş, ölmüş de ağlayanı yok. bir türke rastlarsın şanslısın

Daha Fazla Göster
  • Acaba kimin kartını kullandın da kapadılar gelip burayı ağlama duvarına çevirdin

15 yıldır her seçimde sultanbeyliye metro getireceğiz diyenler metro getirmedi, bu adam tek oy alamadığı sultanbeyliye metro getirdi. Üstelik kendisine karşı her türlü engellemeler yapıldı.

taksime isparka vereceğin para sebebiyle gidemiyorsan sen taksime gitme zaten, cebinde para yok senin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Havya Makinesi -- 21 Aralık 2025; 11:46:22 >
    https://artigercek.com/guncel/imamoglu-300-adet-metrobus-almak-icin-alti-aydir-erdoganin-imzalamasini-bekliyoruz-275771h

Devlet neden var? Mafyanın varlığını sen biliyorsan devlette biliyordur, devlet mafya varsa gerekeni yapar. Sen mafyaya göz yumuyorlar mı diyorsun?

kapatılan hat yok, bakımsız araçta yok. Ülkenin diğer yerlerindeki işsizlik ve göçmenler sebebiyle istanbulda nüfus anormal arttı, sonucu sana yol, su ve elektrik olarak geri dönüyor.

Kendi kartım. Mobil uygulamadan kartı kaldıra tıkladım, kart kullanıma kapatıldı. Yeni bir özellik daha çıkarmışlar, 3 yıl kullanılmayan kartları otomatik kapatıyorlarmış. Bir de her ay içinde para kesiyorlarmış. Belbim tamamen vurgun sistemi kurmuş.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.