Şimdi Ara

istanbuldan - artvine cadir konaklamali gezi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
65
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Esim ile yeterli ekipman ile istanbuldan artvine uzanan bir karadeniz turu yapmak istedik. Kastamonudan baslayip sinop samsun ordu giresun trabzon artvin e kadar gitmek istiyoruz.

    Ancak kafamda bazi soru isaretleri var.

    1) yolda binek araba cok harap olurmu. Alti vurur lastikler catlak patlak bi hal alirmi. 1.6dizel arac malum 3bin km en az yol soz konusu. Birde pickup var dizel neredeyse iki kati yakiyor. Onu mu almaliyim. Kimileri yol icin cok olumsuz konusuyor. Arabayla gidip gelip aracta masraf sebebi vermektense pickup diyorum ama yol okdr da degilse yazik okdr mazot israfina. (sikinti ana yollar degil selale yayla vs gibi gezilecek yerlere girmekte)

    2) kalacak yerler cadir kurulacagi icin cok sorun yasarmiyim acaba malum esimle olacam. Ve her yerde ozel kamp alani bulamayabilirim gibi geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Binek aracınız Renault Megane gibi yüksek bir araç ise aşağıda yazdığım yerlerde sıkıntı yaşamazsınız. Diğer yerleri bilmiyorum.
    Artvin'de Hatila Vadisi'ne binek araçlar ulaşabiliyor.
    Artvin'de Şavşat ilçesindeki Karagöl'e kadar yollar asfalt. Binek araçla ulaşılabilir.
    Karagöl'den sonraki diğer göllere gitmek isterseniz binek araç ile denemeyin derim. Kendim gitmedim ama İzci Team belgeselinde izlemiştim. Jeep Wrangler bile zorlanmıştı bazı yerlerde:)
    https://www.youtube.com/results?search_query=izci+team+%C5%9Fav%C5%9Fat




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.