Şimdi Ara

İstanbuldan Aksaray güzergahı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, ilk defa İstanbul’dan Aksaray’a gideceğim. Fakat en son yapılan otoyollardan sonra gideceğim yolu navigasyonla gitmeyi düşünmüyorum çünkü en pahalı yollara sokuyor.
    İstanbuldan E80 ile Bolu Dörtdivana kadar gidip E89 ile Gölbaşına ordan sonrasında hangi yolu kullanacağımı tam kestiremedim. Niğde otobanına girmek istemiyorum. Kullanmam gereken tam olarak hangi yollar? Pahalı olan yol O21 mi oluyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >



  • İstanbul'dan Ankara'ya kadar TEM otoyolundan gidersiniz. Ankara çevreyolunda Gölbaşı-Şereflikoçhisar-Aksaray istikametini takip edeceksiniz. (D750 - E90 isimli yol.)Navigasyon kullanmaya bile gerek yok aslında. Ankara'yı çıktıktan sonra otoban statüsü biter, ara ara yerleşim yeri nedeniyle hız limiti 50ye düşer ve radar tuzağı kurabilirler. Gündüz gidiyorsanız özellikle dikkat edin radara.


    Ekleme : Google Maps'ta çizdim kullanmanız gereken rotayı.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diablo -- 25 Ekim 2021; 2:44:23 >








  • önceden basitti bu yol. 30 senedir istanbul hatay yapıyorum. ankaraya kadar yeşil tabelayı pozantıya kadar mavi tabelayı takip ediyorduk. şimdi gölbaşına gelmeden tekrar mavi tabelayla adana tabelası koymuşlar giriyorsun bi bakıyorsun niğde otoyolu, çıkışta yok.... ben bu yolda maalesef karıştırdım ve girdim bir cıkış sonra cıktım 34 lira kesti. çözümü şöyle buldum. ankara gişelerden cıktıktan sonra gölbaşını gözümle görene kadar asla adana tabelalarına kanmıyorum. gölbaşını gözle görüp adanaya saptıktan sonra niğde pozantıya kadar dümdüz gidiyorum. karayolları sağolsun vatandaşa tuzak kuuyor. o81 e90 o21 gibi ibareler wordde 10 puntoyla yazılmış gibi. okumak için tabelayla akraba olman lazım.

  • para vermek istemiyorsan mavi tabelaları takip et, yeşilden uzak dur

  • speedman kullanıcısına yanıt

    Attığınız güzergah Niğde otobanına sokuyor. Arkadaş ordan gitmek istemiyor.

  • degobarın dediği gibi mavi tabelaları takip et. cıncık gibi her yer duble yol. bi tek ankara kazan ilçe içinde bi yol çalışması var azcık o kadar. hem manzara görürsün

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Diablo

    İstanbul'dan Ankara'ya kadar TEM otoyolundan gidersiniz. Ankara çevreyolunda Gölbaşı-Şereflikoçhisar-Aksaray istikametini takip edeceksiniz. (D750 - E90 isimli yol.)Navigasyon kullanmaya bile gerek yok aslında. Ankara'yı çıktıktan sonra otoban statüsü biter, ara ara yerleşim yeri nedeniyle hız limiti 50ye düşer ve radar tuzağı kurabilirler. Gündüz gidiyorsanız özellikle dikkat edin radara.


    Ekleme : Google Maps'ta çizdim kullanmanız gereken rotayı.


    Çok teşekkürler hocam bu rota ile gideceğim,

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.